Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer8787***

do wszystkich was

Polecane posty

ludzie zachowujcie się jak idioci ile wy macie lat naskakujecie na noxilie(to jej sprawa jak żyje i kim jest) na ines ,na mnie pewnie i też i wiele innych .To jest poziom szkoły podstawowej ,tu się wchodzić nie chce jak się czyta te wasze wypociny na ich temat

Gość YWW76
BO JAK NIE JESTES LOCHĄ Z PIĄTKĄ DZIECIĄTEK TO JESTEŚ NIKIM - RZNĄ SIĘ KURWY I CHODZĄ Z BRZUCHAMI A NA SIEBIE KASY NIMA I STĄD ICH AGRESJA

Gość .ANAL i ZATORr..,
koń by się uśmiał ...

Zgadzam się ,że niektórzy przesadzają ,ale takie topiki moja droga to również żenada , dajcie sobie siary i skończcie to obrzucanie się mięsem , bo to nie działa dobrze.To nie tego typu forum ,załóżcie sobie forum : kto kogo lepiej obsmaruje i zgnoi i tam się wyzywajcie i naskakujcie na siebie . ŻAŁOSNE!!!!!!!! ludzie ja mam 17 lat i śmiech mnie bierze a wam ,coście się powinni zachowywać poważnie tak odbija , eh;/

to forum schodzi na psy ,jeden drugiego by zabił ,zmieszał z błotem .Lepiej wam jest jak tak wyzywacie te biedne dziewczyny?bo to się na prawdę do leczenia nadaje albo cofnijcie się do przedszkola bo na prawdę poziom bardzo niski...

Gość DO jennifer
nikt cie tu nie zapraszał

nawet sobie nie zdajecie sprawę z tego ,że ktoś przez was może sobie zrobić coś złego ,nie znacie tych ludzi i nie wiecie do czego są zdolni a to co tu wypisujecie na ich temat woła o pomstę do nieba

jenny zgadzam sie ale ten topik i tak niczego nie zmieni to forum juz z tego slynie.. 6 lat temu bylo to samo, wiele sie nie zmienilo

Jenny pierwszy raz sie z Toba zgodze...choc z wyjatkiem noxelii...bo az sie noz w kieszeni otwiera..aczkolwiek gdybysmy jej nie odpisywali na te glupoty to by w koncu byl spokoj.

oo coś o tym wiem ,nawet przez internet można kogoś skrzywdzić ,ale propozycja zakopania toporu wojennego chyba tutaj nie przejdzie:) ale zastanówcie się ,czy wam było by miło ,gdyby ludzie na was tak naskakiwali ,każdy jest jaki jest i należy to tolerować :) Nie koniecznie lubić ,ale zostawić w spokoju:) Do do tych ,którzy innych na tym forum mieszają z błotem:)

Hmm, a nie sądzicie, że Noxelia zasłużyła na takie a nie inne traktowanie? Jest bardzo podłą, wręcz wstrętną osobą i tej jej okropne, wręcz obrzydliwe komentarze. Nie zna życia, a się wypowiada.

Gość prowokator analny
pogadałyscie sobie a teraz pokazcie tzytzki

Gość IMO13829
Już, już droga Magduś, wszystko będzie dobrze. Bo wiadomo, że źli, okrutni ludzie czepiają się Was bez najmniejszego powodu - przecie zawsze jesteście jak do serca przyłóż. CZYLI KOLEJNY FILM Z SERII "ZAPOMNIAŁ WÓŁ...".

lady love nie wiem czy zmieni czy nie ale tak nie można krzywdzić drugiego człowieka ,mi jest po prostu żal tych ludzi bo właśnie każdy jest jaki jest ale nie zasługuje na to żeby go ciągle wyzywać i poniewierać w internecie (zdjęcia,dane ,intymne wspisy) to jest nieludzkie

Gość IMO13829
Magduś Ty kurwo pierdolona! Widzisz? Muszę tak mówić, a Ty masz mnie za to lubić, bo "jestem jaki jestem". Widzisz do czego zmierzam? A teraz możesz pokazać cycki! Portugalka i Prezerwatywa także. :classic_cool:

Gość fghjkl
KUNIU czy mamy wkleic linki z twoimi wypowiedziami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! smiejesz sie z nixy a sama masz sagan pustyhttp://www.voila.pl/262/kvqrc/?1

ja cie rozumiem, mi sie tez to nie podoba wczoraj zajzalam na forum tylko na chwile poznym wieczorem... jak zobaczylam temat o noxi, jej zdjecia, wpisy na gadu to myslalam ze zemdleje mozna sie na kogos wkurzyc, mozna mu pojechac ale takie rzeczy przekraczaja wszelkie granice.. skoro ta osoba co wkleila te zdjecia i to wszystko znala noxi to mogla ta sprawe w 4 oczy zalatwic a nie na forum wypisywac i wklejac takie rzeczy szkoda mi jej bylo..

Gość IMO13829
jennifer8787*** "dobra nie mieszam się chyba najwyższy czas opuścić to durne miejsce" Znowu opuszczasz nas na zawsze? Czekaj! Zostaw coś po sobie i pokaż cycki!

Oblubienica - Podziwiam :D Ja tez bym chciala ale uzalezniona jestem 😭 Dzien bez Kafe = dzien stracony