Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer8787***

do wszystkich was

Polecane posty

Gość IMO13829
Portugalka - ale to nie były farmazony, tylko komplementy. Naprawdę świetnie wyglądasz ubrana w same pończochy, wywijając wibratorem niczym Wołodyjowski

Gość Zielono cipka
magda sama zacełaś, poluwałas wi wyzywałas od biedaków, że niby ze śmietnika wyjadamy :O o co ci teraz biega??

hehehe :D:D jak kiedys znajdziesz ten filmik to chetnie go zobacze :P bo chyba czegos o sobie nie wiem ;)

Gość IMO13829
Noxiu - przecież jechaliśmy się nawzajem w tym samym temacie, w którym się zaczerniłaś... Nadal jesteś dla mnie Wyjątkową Idiotką, tak jak byłaś wtedy.

Widzę dżeny że spodobało ci się zdjęcie które przerobiłam :D you wanna more? :classic_cool:

Gość IMO13829
Portugalka - jak znajdę w końcu ten filmik z Twoim udziałem, to nie będzie o nim dyskusji, gdyż będę zajęty. :classic_cool:

chciałam się z wami pożegnać na tym wątku ,nie mam zamiaru tu nawet wchodzić i was podczytywać .Nie chcę odchodzić bez pożegnania więc życzę wam dużo miłości ,szczęścia ,kasy ,powodzenia ,sukcesów i spełnienia marzeń! wszystkim bez wyjątku .Mam nadzieję ,że uda mi się wytrwać w postanowieniu i nie wrócę.Wszelkie podszywy nawet najbardziej udane to nie ja ,bo jeśli wejdę tutaj ponownie to pod swoim nikiem..ale tej opcji nie biorę pod uwagę.Miłego życia wam życzę!

jaka zgodność jakie biedactwa, nagle wszystkie 'hejterki' udają poszkodowane :D doooobre sobie :)

Gość IMO13829
Przyszła pijana Króliczka, oczywiście bez lotniczka. Jednak słusznie prawi, a mnie ani trochę to nie bawi. Miałem błysnąć złośliwością, która stanęłaby mi w gardle kością. Masz u mnie plusa mała. Gdybyś jeszcze cycki pokazała... ;)

Gnoja tych, którzy sami gnoili. Taka prawda. To, co tu wypisywała Dżenifer, ludzi od biedaków wyzywała, że ze śmietników wyżerają, kiedy on szynkę je:o Aż naprawdę przykro się to czytało.

Gość Zielono cipka
no i won głupia MAgdo :o

Gość Czerwony_piździernik
idź sobie kup szynkę za 50 zł :o nadstaw się mężusiowi i rób inne rzeczy o których się tu chwaliłaś żąlosne, sama swoja goła dupe tu wklejałaś, miliiony fotek itp itp Sama obnażyłaś tu swoja prywatność do białych kości więc nie miej pretensji głupia :o Bo do Noxy sie nie porównuj, ona tylko fotki ze stopki miała, pech chciał, że ktoś znajomy ją ropoznał i linki do NK dał

'poeta; o nicku IMO napisał po praz pierwszy miły wierszyk o mnie, łaaał podnieciłam się bardziej niż 'lotniczkiem' 🖐️

Gość IMO13829
Noxiu - może nierozumiejący plebs, a może jesteś kiepską "artystką". Jedno jest pewne, takimi głupotami nie zyskasz zwolenników, chyba że u podobnych sobie...

Gość Czerwony_piździernik
A i pamietaj, że nic w Internecie nie ginie Jak Nikola dorośnie za kilka lat poczyta to durne forum i twoje wypowiedzi m.in, że jej nie kochałaś i cie denerwuje to na pewno będzie dumna z takiej matki, Bosko :o Pamietaj, że dzieci są okrutne więc w 2-3 podstawówki na pewno zaczną korzystać z neta i wtedy gorzko zapłaczesz za głupotę sprzed lat 🖐️

czegos tu nie rozumiem, a jak chcesz sie tutaj wypromowac? pisalas ze piszesz wiersze zaloz sobie temat poetycki i tak przelewaj wszystko na "papier" moze akurat znajda sie na tym forum osoby ktore dotrzymaja ci towarzystwa i sami przekaza Ci swoja tworczosc? nie widzialam jeszcze ani jednego wiersza pisanego przez Ciebie, no chyba ze mnie cos ominelo

Gość wwwwwwwwwwwwwwdee
lady love ile musialam setek zdjec zrobic zeby trafic na jedno w miare fajne??:P

Gość wwwwwwwwwwwwwwdee
musialas*:P

Gość IMO13829
Portugalka ma rację! ** Był tutaj jeden taki, niski, zakompleksiony, młody, ale ponoć pisze książki - zakoleguj się z nim Noxa. . ** Mam nadzieję, że łapię punkty zbliżające mnie do CYCKÓW!

hehehe :D nie robie setek zdjec:P:P wklejam tylko te co mam :P ja to w ogole nie jestem fotogeniczna, na zdjeciach nie wychodze ladnie :/ :P

Gość wwwwwwwwwwwwwwdee
aahahahah Noxi jak dorbze ze za wymyslanie nie karaja

Gość wwwwwwwwwwwwwwdee
no to lady love na tym wyszlas ladnie:P

Gość wwwwwwwwwwwwwwdee
to ja jestem kompletnie nie fotogeniczna, zreszta nawet to ladna nie jestem:P