Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WTF????!!!!!

Co z nim począć????

Polecane posty

Gość WTF????!!!!!

Nie okrywam faktu że sama wychowuje półtora roczne dziecko, jakiś czas temu na pewnym portalu internetowym napisał do mnie chłopak. Byłam w głębokim szoku że zainteresował się mną i dalej ciągną znajomość bo moim szczerym wyznaniu że mam dziecko. Pisaliśmy ze sobą bardzo długo, dowiedziałam się o nim mnóstwo rzeczy min że nigdzie nie pracuje, nie uczy się i lubi imprezować. Spotkaliśmy się już parę razy i zazwyczaj na spotkania zabierałam dziecko. On był dla mnie miły uprzejmy itd a dzieckiem zajmował się tak jak swoim :) Teraz wyjeżdża na kilka tyg za granice do pracy...i nie wiem czy mam dalej brnąć w to wszystko....nie umiem rozgryźć o co mu dokładnie chodzi...czy chce mnie tylko zaliczyć i chwalić się kolegą czy może....naprawdę mu na nas zależy....

Gość coś tam ktoś tam
Imprezuje, nieuk i nierób ? chcesz z kimś takim wiązać plany mając pod opieką własne dziecko. Zastanów się nad priorytetami

Gość WTF????!!!!!
masz racje ale ja juz się w to troszkę zaangażowałam...zbyt długo bylam sama...i fakt że ktoś sie mna zainteresował było dla mnie sukcesem....

ale dzieckiem zajmuję się jak swoim :D, dobre a co ma robić jak nic innego nie umie, jak jesteś fanką Ferdka Kiepskiego to możesz z nim być:)

Gość coś tam ktoś tam
Jakie wy wszystkie macie niskie poczucie własnej wartości...Kobito, sama dajesz radę opiekować się dzieckiem,jesteś poukładana, sądzę że i młoda- życie przed Tobą. Po co Ci jakiś palant w dodatku z netu. Więcej wiary w siebie! Stać Cię na sensownego człowieka a nie gościa który ma kiełbie we łbie.

Gość WTF????!!!!!
No raczej Ferdka Kiepskiego na chacie nie chciała bym miec....