Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miminka911

Jak sprawdzic czy on mnie zdradza

Polecane posty

Gość Miminka911
zastanawia mnie to, ze on w sumie nie ma zadnych kolezanek. Pracuje z samymi mezczyznami, jedyne kobiety, z ktorymi ma kontakt w pracy to klientki. Nie jest to jednak taki formalny kontakt, takze moglby zagadac. Nie mam specyficznych podejrzen, z kim moglby mnie zdradzac. Moze to tylko moje paranoje.. zawsze bylam zbyt podejrzliwa.

Gość zgadzam sie ...
zwl zdenerwowanie swiadczy o nieczystym sumieniu, a niekoniecznie zabiegaanie najprosciej podlozyc do auta dyktafon z dluga tasma, sa takie na ladnych pare godzin ... i dowiesz sie ktoregos dnia wezmie kogos do auta JESLI to prawda

Gość Miminka911
Dziekuje wszystskim. Dzisiaj go troche podpytywalam i wsumie tak calkiem spokojnie powiedzial, ze nie ma takiej opcji.

Gość dsdsdsdsds
Kobieto, jestes zbyt podejrzliwa! Nie ma absolutnie zadnych podstaw by sadzic ze Cie zdradza. Arguemnt ze moze Cie zdradzac bo Ty tak myslisz to zaden argument, on tak samo moze myslec o Tobie i co to oznacza ze Ty go zdradzasz?

Gość Miminka911
dzieki...

Gość Lodzia 83
Witam, kiedyś już myslalam ze to koniec mego 2 letniego zwiazku. moj chlopak zaczal miewac dziwne telefony i czasami troche pozniej wracal z pracy, a ja jak glupia czekalam na niego w domu. doszlam do wniosku ze moze ma kochanke lub cos w tym rodzaju. dlugi czas nie moglam pogodzic sie z ta mysla, nie moglam spac snujac domysly:/ na szczescie kiedys kolezanka polecila mi jakas swoja znajoma ktora prowadzi cichy interes testujac zwiazki. moze i wam pomoze: nazwywa sie "testerzy zwiąsków poznan i widze ze niedawno zalozyla profil na facebooku nawet https://www.facebook.com/pages/Testerzy-Związków-Poznań/1401550250058762

Gość gość
nie rozumiem taki kobiet! mężczyzn zreszta tez.Majac tylko podejrzenia to sobie możecie!- trzeba ufac facetowi.jak bedziecie wredni, podejrzliwi, bedziecie szukac dziury w całym i ciagle dręczyc partnera, tow koncu was zoastawi, bo nikt tego nie wytrzyma.proste. Moj zwiazek rozpadł się własnie przez głupie zazdrosci, podejrzenia, itp-nie polecam takich zachowan.Ufaj, mysl o sobie dobrze ....a bedzie dobrze.trzeba byc pewnym/ą/ siebie- a facet nigdzie nie pojdzie

Gość gość
"Ma za to dobry samochod i sporo kasy, to jest pewnie powod dlaczego inne sie nim interesuja." j To jeden z powodów dla którego kobiety lecą do facetów Ty też pewnie dlatego na niego poleciałaś?!

Gość gość
ja juz dawno tak sprawdzam::::jak przychodzi to prosto do wanny w ktorej jest pelno wody:::: jak jajka plywaja to znaczy ze sa puste,a jak sa puste to gdzies ich wyproznil,,,, I wtedy zaczynam lomotac

Gość gość
To ie musi byc zdrada, a proza zycia-sama piszesz, ze mu biadolisz, sprawdzasz, karzesz sie spowiadac z tego, gdzie byl, z kim i cio robil, do tego mieszkacie u rodzicow a to juz mieszanka wybuchowa w polaczeniu np. ze stresem w pracy. Ja tez rok mieszkalam u tesciow i uwierz, tylko szukalam okazji, by gdzies wyjsc czy pojechac i wrocic jak najpozniej.

Gość gość
Jesteśmy w stanie ustalić czy partner jest wierny. Szybko skutecznie a przede wszystkim TANIO taka usługa kosztuje jedynie 50 pln , a dzięki niej wiesz na czym stoisz . DZIĘKI NAM DOWIESZ SIĘ TEGO CO CIĘ OD ZAWSZE CIEKAWIŁO ... JAKI ON TAK NAPRAWDĘ JEST. Zachęcam do kontaktu sprawdzgo@interia.pl Więcej szczegółów DZIAŁAMY NA TERENIE CAŁEJ POLSKI znajdziesz na stronie : http://olx.pl/oferta/kontrola-malzenska-spraw dz-co-on-robi-gdy-cie-nie-ma-CID619-ID9EgyD.html