Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość but z miasta noga ze wsi

Nie ma dla mnie gorszej rzeczy, jak stopa dziewczyny powyżej nr 36

Polecane posty

Gość myslalam ze rozmiar
38 przy wzroscie 170 to malo.. chyba sie pojde powiesic ;/

Gość beztematu
Moja córka czwartoklasistka nosi 35 przy średnim wzroście; wygląda b.proporcjonalnie :)

Gość do mephisto
mephisto,zostań basistą zostań ona....ą,zostań journalista mephisto

Gość Fetyszysta*Stóp
Dla mnie założyciel tematu to kawał chama!. Jak można napisać "but z miasta noga ze wsi" a co to ma być? od kiedy kobiety dzielimy na te z miasta z małymi stopami i ze wsi z wielkimi? jesteś śmieszny koleś i ciekawe jakie ty masz stopy bo rozumu wcale!. Obrażasz kobiety segregując je jak jakieś przedmioty pod względem własnych kategorii, ciebie można podsumować jako chama, cwaniaka patrzącego tylko na urodę i mającego wygórowane wymagania co do urody a sam pewnie jesteś jakimś paszczórem!. Jaką miarom mierzysz innym tak ciebie będą mierzyli

paszczurem :O gdyby nie ortuś :D, uznałabym to popiskiwanie za całkiem średnią tyrkę. :D

Gość beztematu
Sam ma 39 :P

Gość ups, ja mam r. 34...
...zarówna ubrań, jak i butów. Ale ja mam 155 cm, więc to chyba w miarę proporcjonalnie :D no i mam 22 lata, a nie 10. I zazdroszczę kobietom, które mają "normalnej" wielkości stopy - wchodzą do sklepu, wybierają buty i kupują; nie mają problemu ze znalezieniem rozmiaru. Niby na allegro pełno jest butów dla niewielkich stóp, ale nie ma tam takich, które mnie się podobają - ot, na przykład espadryle na koturnie ;(

Gość moze bez przesady
ale 39 ,no 40 przy bardzo wysokim wzroscie to juz max u kobiety!!! im mniejsze stopy tym lepiej :) u kobiety a kobietom nie przeszkadza jak facet ma male stopy?