Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość @Kornelcia@

Ja muszę, a on nie

Polecane posty

Gość @Kornelcia@

Jest sytuacja, że np. nie mam za duzo czasu, ale mój facet chce sie spotkać. Mówię mu, że nie mam kiedy. On wypisuje sms-y jeden za drugim. Jak nie odpisze, bo nie odczytam po prostu sms-a, to pyta dlaczego nie odpisuję, itp. A kiedy on nie ma czasu, bo jest zawalony pracą to stwiardza, ze powinnam to rozumieć. I rozumiem. Ale wkurza mnie to, ze piszę do niego sms-a, a on nie odpisuje. Ja nie robię o to problemów, tłumaczę sobie, ze to po prostu facet. Jednak dlaczego ja muszę się odzywać, itd., a on nie?

Gość elamal
po co piszesz zadzwoń i nie pisz. to chore jest.

Gość @Kornelcia@
Niezła jesteś. Najlepsze jest własnie to, ze ja mam 20 lat, a mój facet 30...

Gość @Kornelcia@
Już mi nie o pisanie chodzi. Tylko w ogóle, jak on się do mnie "dobić" nie moze, ja nie odpisze to on mi skrzynkę sms-ami zapełnia i pyta, dlaczego się nie odzywam. A to, ze on się nie odezwie i nie odpisze to jest to dla niego normalne. Chodzi mi o tę kwestię konkretnie.

to gadajcie ze soba jak dorośli ludzie . komórka to nie jest przedłużenie wspólnego życia . nO SPÓJRZ NA TO "jak ja moge to on nie może< jak on może to ja nie mogę i sie gniewamy na siebie ,bo zadne nie może" . Paranoja . a macie swoje lata

Gość elamal
bez sensu w ogóle . skoro nie ma czasu napisać co u niego to po co pyta dlaczego ty nie piszesz do niego?

bo to egoistyczny cymbal, do wora go i na Kamczatkę:)

Gość elamal
musicie to wyjaśnić konkretnie albo w ogóle nie piszcie

Gość @Kornelcia@
Ja się nie gniewam. I podaję tylko przykład, ze jak nie mamy dla siebie czasu. To nie jest tak, ze się mijamy ciągle. Tylko czasem tak się zdarza. Ale głównie chodzi o to, dlaczego ja zawsze musze mu odpisywać. Jak nie to jest panika. A on jak nie odpisze, to jest to normalne.

Gość @Kornelcia@
No własnie nie wiem, po co pyta...I jest potem, ze dlaczego nie odpisałam albo czemu po takim czasie.

Gość emmmpik
chryste, i w czym ci ludzi na kafeterii doradzą po za tym ze przyznają rację i pogłaszczą po głowce jaki palant z twojego facet? Porozmawiaj o tym ze swoim facetem, co cie drazni i co ci nie pasuje przeciez nikt tu twoich problemow nie rozwiąze jestescie dorosli a zachowojucie sie jak co najwyzej gimnazjalisci

bo mysli, że jego uczucia są ważniejsze od Twoich

Gość @Kornelcia@
No to jest racja, Wy nic nie zmienicie. Chciałam tylko wiedziec, co na ten temat myslicie, dlaczego tak własnie jest.

Gość emmmpik
i ja nie twierdze ze takie zachowanie nie ma prawa cie drażnic, bo jak najbardziej ma ale litosci dlaczego nie porozmawiasz ze swoim partnerem tylko pytasz obcych ludzi ktorzy i tak przyznają ci racje??

Gość @Kornelcia@
Bo chcę znać zdanie innych na ten temat.