Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Domin_Dominek

Do kolejki czy co?

Polecane posty

Gość Domin_Dominek

Jestem wkurwiony wiec poprostu sie chce wygadac moze ktos mi cos madrego powie Jedna dziewczyne poznalem pol roku temu malolata fakt ale swietna pod kazdym wzgledem z wygladu ideal zawsze wesola gitarzystka wspolne tematy mielismy gralismy razem ... dobra ona jest moloda glupia moglo jej sie odwidzec poleciala do jakiegos swojego kolegi... miesiac temu zapoznalem taka jedna z dawnego liceum troche popilismy bylo "male conieco" potem zachowywalismy sie jak fajni kumple kleila sie do mnie dalej gdy bylismy sami (szczegolnie po piwku) i co sie dowiaduje? ze ona ma "nieoficjalnie" faceta i nie mozemy tego dalej ciagnac... kurwa do jakiek dziewczyny bym sie nie zalecal niezaleznie w jakim wieku zawsze jestem spozniony zawsze one kogos "nieoficjalnie" maja co to kurwa ma byc na jakas liste spoleczna trzeba sie zapisywac jak w kolejce na fundusz zdrowia?

Gość pssssssssssssst
Po prostu nie masz szczescia.

takie czasy, laski nie widzą nic złego w jeździe na dwa fronty

Gość Domin_Dominek
tu nie bylo jazdy na dwa fronty... ona niby "formalnie" byla wolna ale po tym wszystkim wyjechala ze kogos "prawie" ma no wlasnie to "prawie" kazda wolna dziewczyna tora teraz zapoznam i zaczynam sie zalecac kogos "prawie" ma co to ma byc?

Gość Domin_Dominek
;/

kobiety jak małpy, nie puszczą jednej gałęzi dopóki nie złapią drugiej, nie potrafią się zdecydować czy być z danym facetem czy nie i ciągle liczą na to, że może trafi się lepszy

Gość Domin_Dominek
no to juz predziej... ale to znaczy ze ja jakos nigdy nie jestem tym lepszym a to chyba przesada a jesli nie to malo pocieszajace

możesz być lepszy tylko one nie mogą się zdecydować albo szukaja gromów z nieba, "motylków" itd, sporo dzisiejszych kobiet jest rozchwianych emocjonalnie i dlatego tak się zachowują

Gość Domin_Dominek
ja pierdole teraz juz mam erio nerwy kompletne wczoraj po imprezie wrocilem na chate o polnocy bo poprostu nie mialem sie nawet z kim bawic dziewczyna ktora miala isc ze mna nie poszla bo jej sie "uklada z innym" kurwa juz niewiem jak mam szukac

Gość Domin_Dominek
;/

Gość Domin_Dominek
ej niech sie wypowiedza jakies mlode laski dlazego to tak jest

Gość Domin_Dominek
no laski wypowiedzcie sie

Gość Domin_Dominek
kurwa analfabeci... mowie o tym ze 1. poznaje laske (wolna) 2. wiadomo co doalej 3.ona nagle okazuje sie wolna "oficjalnie" ale ma kogos "nieoficjalnie" 4.slysze jakis tekst ze niby tak nie mozna bla bla cla i huj wychodzi z tego

Gość anamakana
a co znaczy "wiadomo co dalej"?? seks?? u mnie taki szybki facet byłby spalony. Mowie o sobie bo wiem ze wiele dziewczyn bardzo szybko decyzduje sie na seks. Okej, ja tego nie oceniam. Ale kiedys facet powiedział mi ze podobno wolicie kobiety o ktore trzeba sie starać i ze nie seks na pierwszej czy drugiej randce, ale czas na starania itd. Ja bym na Twoim miejscu i przejmowala sie takimi dziewczynami. Moze masz tez malo dojrzale podejscie, podobnie jak one?

Gość Oczywista ssprawa, ze...
dziewczyny lubia sobie poflirtowac, jest milo, ale to wszystko. A ty myslisz, ze chodzi o cos wiecej. Poza ty, skoro za kazdym razem ktos inny okazuje sie wazniejszy od ciebie, to pomysl, czy przypadkiem nie zostales wykorzystany przez te dziewczyny, aby zwrocic uwage glownego obiektu ich zainteresowan.

Gość Domin_Dominek
wykorzystany to nie bo w wiekszosci przypadkow bylem calkowicie z boku czy moze nawet ylem jakos ukrywany ... a co do starania sie o dziewczyne to chyba taka teorie sieja kolesie o ktorych laski sie zabijaja i ktorzy jakis wyzwan czy czegos szukaja albo zwykle swiry... dla mnie staranie sie o dziewczyny zawsze bylo i bedzie czym nieprzyjemnym bo to meczace czasochlonne i nie gwarantuje skutecznosci ja tam szanuje dziwczyne ktora jest latwiejsza niz trudniejsza

Gość Domin_Dominek
up