Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SObotniaNOc

Smutno mi że nie urodziłam się z dużymi ustami. Tylko pełne usta są piekne

Polecane posty

Gość fiopopjhkjh
usta moga byc ale nie musza uzupelnieniem piersi. penisom jest obojetny rozmiar ust z tego powodu ze slabo widza.

Gość brtbrtbsr
no i co? wyglądają jakbyś mniej je wydeła i już są mniejsze, ta dolna wara.

Gość brtbrtbsr
najładniejsze usta to są takie, które współgrają z resztą twarzy, i tak są typy urody, gdzie małe usta ładnie wyglądają a są takie że wąskie usta by wyglądały źle. tyle w temacie. poza tym każdemu co innego może si epodobać

Gość takasiakaiowaka
Także widzisz, najwyraźniej mam permanentne wydęcie :) nie odzywam się tu już, bo "...zawżdy na dupie kończą!", ekhem.

Gość Nataliaaaaaaaaa
heej :) ja mam bardzo drobne usta, duzo mniejsze od wszytskich tych linkow tutaj dodanych:) moj 1szy facet mowil,ze uwielbia moje usta i ze sa bardzo dziewczece a drugi i obecny zachwyca sie nimi jeszcze bardziej, niz poprzedni i mowi,ze mam najsliczniejsze damskie usta jakie widzial i ze wygladaja bardzo dziewczeco :) widzicie. Nie trzeba miec wulgarnych ,wydetych warg,by sie podobaly. Mysle,ze wrecz te,wygladajace slodko i niewinnie (czyli np takie jak autorka topiku) duzo bardziej oddzialywuja,niz te duze i pelne. Z doswiadczenia tez wiem,ze osobom o malych ustach nie caluje sie zbyt fajnie osoby o wielkich warach :D

Gość Nataliaaaaaaaaa
takasiakaiowaka - zdecydowanie nie powinnas zakladac wlosow za uszy. Jestes bardzo ladna dziewczyna, ale masz srednio fajnie dobrana fryzure. Nie myslalas o czesaniu sie na bok na przyklad?

Gość brtbrtbsr
racja, ladna dziewczyna, ale oszpeca sie. pomijajac wydymanie war, to jeszcze te oprawki. mysle ze lepiej ci bedzie w jakichs delikatniejszych, te sa takie za mocne i takie wrecz meskie.

Gość brtbrtbsr
Alicja, czytalam ten temat o tym, ze czarne kobiety sa mniej seksowne. uzasadnienie uwazam za totalna ignorancje tego "naukowca" gdyz od lat wiadomo, ze za libido (a co za tym idzie dla facetow jest to seksownosc) odpowiedzialny jest poziom testosteronu. jakos wszelkie badania do tej pory udowadnialy ze troszke wyzszy niz normalnie poziom testosteronu sprawia, ze kobieta jest bardziej seksowna (bo jest bardiej napalona)

Gość brtbrtbsr
dla niekumatych do mojej powyzszej wypowiedzi dodam, ze feromony, i niewazne jak sie wyglada, do widzenia 🖐️

Gość brtbrtbsr
o, i takie usta sa ladne, bo sa ladnie proporcjonalne do reszty twarzy i dolna i gorna warga sa symetryczne.

Gość takasiakaiowaka
Jak te nie są wydęte(i wymalowane w dodatku), to ja jestem infantką z Cintry... :D

Gość Nataliaaaaaaaaa
dziewczyna1234567890000 te usta mi sie bardzo nie podobaja...i wrecz bardzo do reszty twarzy nie pasuja... : O

Gość co za durny temat
😴