Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Caspar

Chce ktoś pogadać?

Polecane posty

Gość Caspar
Szkoda, Moliku :-( Wielka szkoda, trudno, idę, idę, bo do rana nie dojdę.

Gość Caspar
Csiii, chodź ze mną ;-) Przyjedź do Gdańska, wpadnij po drodze po Molika i Proszek, jeśli jeszcze nie zasnęła

Gość Caspar
Ok, macie za daleko, obowiązki, sesje- wybaczam Wam. Wpadniecie do mnie w wakacje ;-) Do usłyszenia/ napisania/ zobaczenia Dobranoc dla Wybranych

Gość molik książkowy
musisz isć sam na to wychodzi ..

Gość csiii
w Gdańsku to jestem przynajmniej raz na 2 miesiące.. zły czas wybrałeś Caspar. przykro mi..

Gość csiii
Proszek, wpadłam na kafe pierwszy raz chyba od 2 lat i to co tu się dzieje to chyba nigdy wcześniej nie działo.. :P tragedia!

Gość molik książkowy
cii też tak uważam chamstwo ludzie dziwni ach a mnie tu nie było raptem ok 6 miesięcy

Gość niewymagająca
Ja chcę pogadać Kto waszym zdaniem wygra X-FACTOR ?

Gość csiii
mnie to troche dziwi, nie obraz sie proszek, ale najpierw wszystkie pokazują swoje zdjecia, nogi, plecy, tyłki, a później wzajmnie po sobie jadą, straszne to po prostu! albo czysta zawisc albo głupota ;)

A czy teraz jest dobry czas? ;-) Halo, jest tu ktoś...?

Gość nuuuuuuudy na puuuudy

??????????????????????????????????????????????????????????????? nie kumam, wybacz aj, 15.07 blisko, oj, blisko

Kto i kogo wypisywał? Że niby ktoś pisał coś o mnie? Coś obraźliwego? Jakieś pogrożki? Mam zacząć się bać? ;-) Ja nie piszę z Tobą? Ty nie piszesz ze mną! ;-)

Nie widziałeś? Usunięto topik taki "zacy są fajni faceci na forum" czy coś w tym guście, Ciebie parę wymieniło :P Nie pamiętam coś w stylu: ogólnie za bardzo tu nikogo nie znam ale piszę z Casparem bla bla chyba jest charakteryzatorem(?) bla bla itp I coś o pedale chyba :D Aż tak dobrej pamięci nie mam :D Co za aj i oj, hm? Mi z nudów już odbija powoli.

????????? serio? Kurdę, ale ja niczego takiego nie zrobiłem, aby mnie wymieniano Ja pedałem? Ktoś dostanie w zęby! ;-)

Taaaa nic nie zrobiłeś. Wyrywasz jakieś za moimi plecami...ale oke pewnie powiesz, że jesteś sobą. Naprawdę nieładnie:P Niedługo na widok Twoich postów będą mieć ... no tego, nie ważne :D Jak tam pogoda w Gdańsku? Załatwisz mi pracę gdzieś:P?

Na serio nikogo nie wyrywam! ;-) Tak, jestem sobą Ok, ok, dobra, jednak przyznam się- ostatnio doradzałem dla niejakiej Nieglupiej Blondi w sprawie jej wyglądu. Czy to się nazywa 'wyrywanie'? ;-) Hm, robota w Gdańsku? Dla Ciebie? Może i by coś się znalazło... ;-) Ale, chwila, przecież do 15.07 został tylko miesiąc... Nie musisz pracować, ja będę zarabiał, a Ty będziesz leżała i ładnie pachniała ;-)

''Za to faceci na całe szczęście są idealni'' - cóż, takie życie :-D

Tak! To się nazywa wyrywanie! :P O, nie mój drogi, to będzie partnerstwo :D Ale na czas studiów niewiele dochodu będę miała :P A ja mam szczęście, trafiłam na najbardziej idealnego z idealnych :P

marika88??? Kurdę, nie znam jej! Serio Psychologia??? Ajj, okej, nie odzywam się No widzisz? Jednak będziesz na moim utrzymaniu, bo pracy raczej nie znajdziesz... ;-) Ok, już przestaję dokuczać Ja? Charakteryzatorem? Może... ;-) A nie będziesz mi dokuczała?

No przecież powiem ;-) Tak, tak, pracuję między innymi jako charakteryzator