Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Caspar

Chce ktoś pogadać?

Polecane posty

Pracuję też jako fotograf Ogólnie, jestem artystą Czy moja praca wpływa na to, jak postrzegam kobiety? Hm, nie oceniam po wyglądzie ;-)

Też się zaczynam zastanawiać czy nie jesteś kobietą. Jesteś zbyt hmmm, nie wiem jak to ująć, ale to jest w sensie pozytywnym. Każdy ocenia, w mniejszym bądź większym stopniu :P Ech, ja jedyne co mam to artystyczną duszę bo manualnie/wokalnie itp to klapa :(

Gość jack ill
... i artystyczny bałagan;)

''Też się zaczynam zastanawiać czy nie jesteś kobietą. Jesteś zbyt hmmm, nie wiem jak to ująć, ale to jest w sensie pozytywnym.''- skomentuję to jak facet- za cholerę tego nie rozumiem Wolny kraj, jak chcesz, to możesz myśleć, że jestem facetem. Co mi do tego?

Sory, już sam się mylę, mieszasz mi w głowie, K! Jak chcesz, to możesz myśleć, że jestem kobietą

Przepraszam, czegoś nie rozumiem- dlaczego myślisz, że się obruszam? Bo napisałem:''Co mi do tego?'' Chodzi Ci o te słowa? Jakbyś chciała wiedzieć- nie uznaję czegoś takiego jak strzelanie fochów czy obrażanie się, więc też się nie obruszam A już myślałem, że się dogadujemy.

A masz pogadać o czymś innym? Wesołym, nie wiem, jakimkolwiek? Dzisiaj czuję się dziwnie, jakbym cały dzień dusiła łzy. Nie wiem, nawet nie mam ochoty z nikim znajomym. Zbyt wiele rzeczy nie wiem

Gość jack ill
młoda, co TY? co chciałabyś wiedzieć?:)

Nie wiem, Dżak, cokolwiek. Po prostu wpadam w pesymistyczny nastrój a u mnie zawsze on jest intensywniejszy. Spotkała mnie przykrość, osoba z którą nie widziałam się rok czasu po 2 minutach rozmowy (cześć-cześć-co u ciebie-ok-a u ciebie-ok.cześć-cześć) obsmarowywuje mnie Dużo bym musiała wyjaśniać, ale czemu tyle osób dzięki pieniądzom uważa się za bogów I rodzina, mam się spotkać z ojcem, nie wiem o czym my rozmwiać mamy Ogólnie nie wiem, mam mętlik

Gość jack ill
dzięki pieniądzom można sobie pozwolić na więcej pewnie niektórym zaciera się granica przyzwoitości nie przejmuj się, jesteś w porządku;) słyszałem coś o zaćmieniu

Gość jack ill
masz na mysli temat o przyjaźni?:P

Gość jack ill
nie traćcie głowy;)

ja juz stracilam:D chociaz tylko mni miala:D w dupie mam uzalanie sie nad swoja dola.... :D:D:D cza sie smiac wariatke grac do przodu byc i z zycia drwic:D:D:D

Gość jack ill
czy to zaraźliwe?;)

Ile można grać wariatkę i drwić. Całe życie? Taa, świat nie jest sprawiedliwy. Więc po co w takim świecie żyć? Użalanie się, ja się nie użalam. Po prostu nie mam pojęcia co mam dalej robić, po co i dla kogo Ale na zły humor praca jest najlepsze, a robienie kompotów to już wgle

Gość jack ill
ale może ja chcę;)

Gość jack ill
kulturo, chyba rozumiem chyba podobnie nie widzę sensu, a jestem odrobinę starszy... kanał

to pachh i masz:D:D:P ojj w zyciu sa ciezkie chwile wiem cos o tym ale wtedy stawiam na spontan.... w tylku mam co inni pomysla.. abym sie dobrze czula..