Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczonapam

projekt miejsca pracy

Polecane posty

Gość zrozpaczonapam

Witam, musze zrobić projekt idealnego stanowiska pracy w skali 1:20 nie wiem jak sie za to zabrać a w necie nie mogę nic znaleźć czy może mi ktoś udzielić pomocy ? :( ma to być tylko biurko i rzut z góry i z boku

Gość zrozpaczonapam
help

Gość Thaimar
moze sketchup Ci pomoze a jak nie napisz wymiary biurka jesli to tylko to ma byc zrobie Ci takie biurko szybko ewentualnie napisz wiecej pomoge ale jutro po poludniu pisz na mrcanberra @ interia.pl rozdzielilem przed automatami zbierajacymi adresy e-mail

Gość zenek2456345634
Najpierw sprawdź jakie są średnie wymiary czlowieka :) Potem ściągnij posera 3d, poustawiaj i pozapisuj w pliku graficznym różne ustawienia przy pracy, w conajmniej dwóch rzutach ( z góry i z boku ? ) włącznie ze schylaniem się do szuflady :). Potem do jakiegoś cada i wymiarowanie ... Gowy podkład do projektowania stanowiska pracy :) Zamiast tego można się oczywiście posiłkować literaturą .. nie pamiętam dokładnie, ale jest taka książka ... "Ergonomia stanowiska pracy " ? Oczywiście należało by uwzględnić nie tylko średnią ale i ludzi wyższych i niższych ... itd... nie chce mi się więcej pisać :P