Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewymagająca

X-Factor kto wygra ?

Polecane posty

Gość niewymagająca

Proszę o niedługie a konkretne odpowiedzi

Gość niewymagająca
Gienek

Gość stawiam na Szpaka
aczkolwiek Loska też ma duże szanse.

Gość Metalucifer
ten pedał

Gość tylko ni e szpak
tylko nie szpak prosze , nie przezyje tego ! bierze mnie na wymioty gdy go widze pomimo dobrego głosu :(

Gość tylkooo oooo
GOSIA!!! GOSIA!!!

Gość niewymagająca
Więc na kogo stawiasz?

Gość tylko ni e szpak
gienek Loska

Gość powiemtak
jak mohery się zawezmą to ta gwiazda od siedmiu boleści Małgosia może wszystkim zrobić kuku , mówię Wam!!

Gość niewymagająca
na kogo stawiacie? do kogo los uśmiechnie się tym razem?

Gość skoro to trwa tyle lat......
na gienka szpak zrobi swoja drogą..

Gość parooowka
Malgorzata Szczepanska Stankiewicz

Gość niewymagająca
żeby wyniki na tym forum były "jak najbardziej prawdziwe prosze odpowiedzieć tylko raz" dzięki

Gość niewymagająca
Na kogo stawiacie?

Gość nvbfig,mncxzvksj
a skoro oglądacie to może ktoś wie co to za nuta leci w tle kiedy jurorzy wychodzą na scenę?

Według mnie, o 1. miejsce rywalizować będą Szpak i Loska. Ada Szulc to jeszcze młoda dziewczyna, nawet jeśli wygra, może z nią stać się to samo, co z Alicją Janosz.

Gość ja mysle, ze wygra malgosia
W ostatniej edycji Mam talent każdy był pewny Bednarka ewentualnie Piotra Lisieckiego. Ta mało praktycznie przez nikogo nie była brana pod uwagę. A jednak mimo, że bednarek opanował internet to wygrała dziewczynka. Tym razem wygrana Loski czy Szpaka też nie jest taka pewna. Bardzo możliwe, że wygra pani małgosia. Chociaż za nią nie jestem, ale wiem, że wszystkiego można się spodziewać. Dla mnie powinien wygrać Loska:) ale i tak nie zagłosuje. I tak właśnie połowa też nie zagłosuje i właśnie wygra Małgosia hehe. Niestety. Ale coz wladzrekach glosujacych, a czesto jest tak, ze jak sie zdaje, ze jest pewniak to ludzie glosowanie odpuszczaja i potem ywgrywa taka niespodzianka

''Mam talent'' wygrała ta mała dziewczynka, podobno tylko dlatego, że tak to już jest w programach tego typu- musi być jakieś zdolne dziecko, ktoś niewidomy, ale za to, niestety np. niepełnosprawny, jeszcze ktoś szalony, ekscentryczny... I wygrywa właśnie np. ta mała dziewczynka, żeby zagrać na opinii publicznej. Czy coś tam.

Gość niewymagająca
Ja uważam że Klaudia Kulawik zaśpiewała bardzo ładnie. Jestem jej gorącą fanką

Gość niewymagająca
kto wygra waszym zdaniem?

Gość taka jednaaaaaaaaaaaaaaa
"moim zdaniem szpak jest najlepszy ale nie wygra Polska to malo tolerancyjny kraj" Taa... Jasne, dalej opowiadaj bajeczki. Jest tolerancja! Widać szczególnie to po tym jak on daleko doszedł. Dostał więcej głosów od Polaków niż ci co tam byli w tym programie bardziej normalni niż on. Ale oczywiście zawsze ktoś się znajdzie co wmawia, że zajęcie trzeciego, albo drugiego miejsca wynika z tego, że ludzie go nie tolerują i że jaki on biedny. Ja tam widzę coś wręcz przeciwnego. Jakby nie to jak się ubiera, jak się zachowuje to mógłby tak daleko nie być. Jego wizerunek bardziej mu pomaga niż szkodzi i jak przegra to na pewno nie przez ciuszki, tylko dlatego, że ludzie wolą naprawdę kogoś innego, co nie jest żadną zbrodnią. Zdarza się i tak.

Gość uy tgrnheryubgbtrgyh
szpak :)

Gość spoko loko
Gienek Loska! Btw. czy Wy zwróciliscie uwage, jak Szpak zmasakrował te piosenki w niedzielę. Pomylił teksty, fałszował. Myslę, że miał core gardło, ale nawet jesli on mne nie zachwyca.

Gość tylko jedna osoba zasługuje
na zwycięstwo- Michał Szpak. zupełnie nie rozumiem tej histerii wokół Loski (a jestem z Wrocka i 100 razy widziałam jak grał na rynku jeszcze przed X factor i mam talent.nigdy mnie nie zachwycał). Uważam, zę wszystko śpiewa na jedno kopyto i niczym nie zaskakuje. poza tym jest zmanierowany, wiecznie wygląda jakby był nadąsany. Ada mnie nie porusza, obiektywnie ma ładny głos, ale nie trafia do mnie jej przekaz, nie odbieram jej wrażliwości...coś jest nie tak. Michał jest fantastyczny, kogoś takie potrzeba na polskiej scenie muzycznej. Młody, zdolny (nawet taki autorytet w dziedzinie śpiewu jak E. Zapendowska określiła go jako wybitny i JEDYNY talent w tym show.), ambitny, ekscentryczny (mnie tam się podoba jego styl, uważam, ze wbrew pozorom jest bardzo męski i sexy. a w tych prostych włosach to już w ogóle wow) i wrażliwy. Jego interpretacja "Czas nas uczy pogody" mnie tak rozwaliła, ze płakałam. i jak gadałam z ludźmi to tez nawet jego przeciwnicy przyznali, ze koleś ma moc. on ma x factor!