Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Patryk__27

Na żonę wezmę tylko taką dziewczynę, którą była dziewicą.

Polecane posty

Gość Navya
Poza tym nie wiem dlaczego wg niektórych facet może mieć tysiąc partnerek ,ale kobieta juz nie bo to ,,kurwa' jak jest rozwiązła seksualnie :O

Gość abeca
"mistrzu" - zmień otoczenie i zacznij nad sobą pracować i swoimi poglądami ale najpierw dokładnie się przepadaj bo "guma" to nie wszystko :P, moze juz jakas wenera padła Ci na mózg?????? :O

Gość eldiaaaaaano
hehe prowokacja ktora sie tu przejawiala w chuj razy.. ale fajnie napisana ;D

Gość cala kafeteria bije ci brawa
wszyscy sie z Toba zgadzamy !!! masz absolutnie 100% racji. jestes niesamowicie inteligetny skoro doszedles tak szybko do takich zaskakujacych wnioskow.Tylko dziewica 100% tak tak niech zyja dziewice !!!!!!!! i patryk 27 !!!!!!!!!!!! łapy w górę umc umc umc !!!!!!!! p.s miło, że poświeciłeś swoj czenny czas na kafeterie dziekujemy teraz brawa na stojąco kochani !!!!!! brawoo Patryk na króla Patryk czy to abys Ty nie dzwonil do tych goracych dziewic ?? http://www.youtube.com/watch?v=708v2v0bnIM

Gość dupa slonia
rzygam na Ciebie

Prowokacja, prowokacją, ale chyba każdy zna przynajmniej jeden taki przechodzony towar któremu marzy się dziewica.

co wy chcecie od autora, pisze wyraźnie, "która była dziewicą" . Uczciwy facet, rucha wszystko, co się rusza i na drzewo nie ucieka, więc chce taką, co była dziewicą. Choć jeden uczciwy.

Gość MartaKrakow
Szukasz więc kobiety takiej, jaką ja byłam dla mojego. Poznałam go już po studiach, byłam dziewicą, on był moim pierwszym, a w sierpniu bierzemy ślub. Więc jako dziewczyna z kategorii tych kobiet, które długo czekają na tego jedynego, powiem Ci, że niestety, ale nie miałbyś u mnie szansy. Dlaczego? Dla mojego też byłam pierwsza i tego chciałam, żebyśmy razem poznali seks, żeby nikogo innego nie było w naszym życiu. Niestety nawet jeśli znajdziesz wymarzoną dziewice, to ona i tak Cię nie zechce, bo dla niej będziesz wybrakowanym towarem. Przykro mi, ale taka jest prawda. Jesteś dla nas jak te kobiety, którymi pogardzasz. Nie da się zmienić, tego, co masz już w głowie, twoich doświadczeń, ja bym nie mogła oddać się pierwszy raz facetowi, który był już z innymi. Okropnie bym się z tym czuła i nie umiałabym zaufać.

Gość no nie ma sprawiedliwości
Patryk__27 -no niby się z Tobą zgadzam ale nurtuje mnie tylko to dlaczego to nie działa w obie strony.Ja jestem dziewcią,ucieszyłoby mnie to,że mój facet bardzo doceniłby moją czystość ale ja też mam jakieś oczekiwania,z jednej strony dobrze że jest doświadczony,a z drugiej denerwowałoby mnie to że w pewien sposób jest dz**karzem.

Gość No i właśnie tak
MartaKrakow zgadzam się z tobą. Kiedy pierwszy raz jest wspólny dla kobiety i mężczyzny to jest cenniejszy, bo każdy coś od siebie daje.

Gość Patriot
Hahaha jakie oburzenie:-D frustracja jak chuj u dziewczat z przebiegiem zlecialy sie zaraz bedzi ja lubie seks co w tym zlego?(a ze daje na 3 ramdce tpco?chyba dobrze hahaha)albo jestesmy ssakami no kurwa ale tekst jakiejs idiotki jestesmy tez przede wszystkim LUDZMI A to gadanie ze go dziewica nie bedzie chciala to sciema pisana prez puszczalskie kobieta nie ma tegiego problemu z akceptacja ilosci partnerek jak facet nie mowie ze wszystki ale wiekszosc

Gość khujikhjul,kj
"kobieta nie ma tegiego problemu z akceptacja ilosci partnerek jak facet" A dlaczego facet ma problem? Boi się żeby kobieta nie zaliczyła więcej niż on, bo wtedy czuje się gorszy. :P

khujikhjul,kj => Biologia. Jakaś genetycznie pamięć - facet wie, że kobieta kocha tylko raz. Nie powiedziane jest, że dziewica nie zdradzi. ale wiadomo, że nie-dziewica zdradzi zawsze. Jak tylko będzie niezadowolona. a kobieta zawsze jest niezadowolona. No i oczywiście kwestia seksu. Im kobieta mniej miała mężczyzn wcześniej tym lepszy. I mniejsze prawdopodobieństwa zarażenia się czymś brzydkim.

Gość Prawda jest taka, że i tak
was usidli cichodajka, która powie, że jest dziewicą, a faceci są naiwni i łykną wszystko. Nic nie mam do korzystania z życia. Ja nie musiałam kłamać, bo mój mąż mnie kocha i nie patrzy na takie bzdety jak to co było kiedyś. On miał jedną kobietę przede mną, ja miałam 22 mężczyzn, część była przygodą na jedną noc, a jesteśmy jak najbardziej szczęśliwą rodziną i wielu nam zazdrości. Tak wygodnie jak nam się żyje nie będzie miał nigdy ten ruchacz, który założył temat. Żadnego swojego seksu nie żałuję, bo świadomie się na każdy decydowałam. Mam gdzieś co zazdrośnicy o mnie myślą. 🖐️

Prawda jest taka, że i tak => Tak se tłumacz. Twój mężuś to ciota bez poczucia własnej wartości, czy honoru. Równie dobrze mógł sobie wziąć z żonkę z burdelu.

Gość do Kaliban
Przecież jak facet miał dużo kobiet to chorobą przeniesie i na tą nową dziewicę. Do tego nieprawdą jest, że kocha się raz. Zauroczenie najczęściej mija już po 5 latach i jesteśmy gotowi zakochać się ponownie. Taka jest biologia. Rzadko która samica u zwierząt ma wszystkie mioty z tym samym samcem. Za każdym razem szuka lepszego genetycznego materiału i jak się pojawia młodszy i silniejszy to już nie ma potomstwa ze starym samcem, tylko z tym młodym. Poucz się trochę.

Ile podszywów. Wiedziałam, że od razu zazdrośnicy się odezwą. :D A tłumaczyć sobie nic nie muszę. Jestem bardzo zadowolona ze swojego związku i mój mąż też. Sam mówi, że drugiej takiej jak ja nie ma na świecie.

Nie wiem skąd wśród was bierze się taka opinia o rozepchaniu. Przecież mając jednego partnera można mieć z nim więcej seksu niż z wieloma po jednym razie. Do tego kobiety też są w stanie urodzić dziecko o główce wielokrotnie większej niż penis, a potem mają normalny seks, bo pochwa powraca do dawnego stanu. Pochwa jest rozciągliwa, ale po seksie wraca do punktu wyjścia.

do Kaliban => Dokładnie masz rację: rzadko która. I tej rzadko której się szuka, a te co się pieprzą z innymi olewa, ew. wykorzystuje i zostawia. W czym ty widzisz problem? Przecież zgodnie z Twoją linią mówię, że większosć kobiet to puszczalskie szmaty, szukające frajera co da jej zaplecze (tak ja samice bocianów). Każdy facet facet zaś chce wyjątkowej, bo wiernej, kobiety. dlatego szuka dziewic w nadziei, że któraś jest tym niezwykłym (wiernym) okazem. A co do chorób: jak się jest zdrowym to się nie przeniesie. Baby, jak psy Pawłowa, ledwo co usłyszą już terkocą bez użycia mózgu.

Prawda jest taka, że i tak => nie wraca, jeśli krocze jest nacięte.

Gość To ma jak najbardziej sens!
"Kaliban zalicza dziewicie i porzuca" Ma to sens, ponieważ kobieta zaliczona nie jest już dziewicą, bo dała dupy! Też bym takiej nie chciał! Seks tylko po ślubie, bo wtedy jest czysty. Inaczej kobieta jest dziwką! Dobry sposób na wypróbowanie! Jak da się zaliczyć to na żonę się nie nadaje taka kobieta, bo ma dziwkarską naturę.

Gość To ma jak najbardziej sens!
Śmierć dziwkom! Kobieta ma dawać tylko mężowi i nie nastawać za bardzo na seks, bo wtedy jest zbyt duże ryzyko zdrady. Tylko gdzie taką znaleźć. Teraz to już same dziwki na świecie. :(

Gość jesteś żałosny
Sam idziesz do łóżka z każdą, a potem dziewicy Ci się zachciewa na żonę. Masz rozdwojenie jaźni. W ogóle to nie jesteś wart dziewicy. Taka powinnna trafić na kogoś, kto chce z nią przeżyć też swój I raz. A poza tym jak masz takie podejście, to podejrzewam że jak żona będzie np. chora albo coś takiego, to też sobie znajdziesz jakiś towar

Gość Dziewczyna z Warszawy
Tylko widzisz problem jest taki, ze Ty się nie szanowales... i sie bzykales z kim popadnie. Szanująca sie dziewczyna.... nie będzie chciala nie szanującego się faceta :)

Gość Mnie każda chce, bo jestem
bogaty. Z tym, że za stary jestem na użeranie się z dziewicami. Wolę szybkie początki. Licealiści jeszcze mogą się czaić kilka miesięcy, ale to już nie dla mnie.

hahaha z może taka dziewica nie lubi sexu i co wtedy?albo może mieć wstawione sztuczne dziewictwo i takiej czy życzę sztuczny faceciku

Gość do Prawda jest taka, że i tak
a anal z iloma facetami uprawialas?

Gość MILKA12345
Ja jestem dziewica mam 21 lat i na pewno nie chciałabym takiego jak ty na mojego pierwszego jestes obleśny z tym swoim gadaniem że kobiety są dziwkami i że tylko dziewice za żone .. żal

A jeśli miałam jednego partnera, którego kochałam, nie był pierwszym lepszym poznanym chwilę wcześniej, a stało się to po dwóch latach związku, to też jestem kurwą-bo-nie-dziewicą? Żenada. Teraz mam innego partnera, za którego chcę wyjść, wiemy, że jest nam ze sobą dobrze i uważam, że to głupie czynić jak Ty; poślubić dziewczynę, która jest dziewicą, a nuż się okaże, że jesteście niedopasowani także w łóżku, a Ty zaczniesz ją zdradzać z tego powodu, autorze (pewnie z tymi kurewkami)? Powtarzam, żenada.