Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

neszszka

godzenie się:)

Polecane posty

Witam, weszlam tu bo moze doradzicie mi conieco, bo widze,że jest tu trochę samotnych osób. Ja w tym roku skończe 32 lata i strasznie mi samotnosc doskwiera, nie mam partnera ani planow na zycie rodzinne i zapewne w najbliższym czasie sie to nie zisci... prosze o rady jak mam zmienić myślenie, nastawienie, strasznie mnie ta sfera zycia drażni,nowałam, mam silną potrzebe kogoś bliskiego a pomimo tego nie stworzyłam stalego zwiazku do tego dochodzi potrzeba dziecka, zawsze mam z nimi dobry kontakt i to mnie tez boli, ze nie moge sie zrealizowac w tym zakresie.... zabijam czas jak moge ale myśli natretne nie dają mi spokoju, szczególnie ta ze coś zmarnowałam, żal mi, że dookola maja rodziny a ja jakby lekko tredowata caly czas mnie to omija.... chyba prosze o rade jak pogodzic się z ta samotnością... bo chyba nie widze juz szans na zmianę niestety, pozdrawiam;)

Nie poddawaj się!!! szukaj,szukaj :) a znajdziesz !!! Wyjdź do ludzi, ładnie się ubierz idź do kosmetyczki zabaw się bądź uśmiechnięta i przedewszystkim nie użalaj się nad sobą!!! Bo ponura i smutną miną to nie bedziesz przyciągać a odpychac facetów!!! A zobaczysz że pojawi się ktoś:)

udzielaj sie towarzysko a na pewno kogos poznasz. siedzenie w 4 scianach nic nie da.powodzenia !!!

aa czasmi zastanawiam sie czy kobieta 32-letnia jest nadal dla mezczyzny interesująca, bo wiadomo, ze na wiek tez sie patrzy - kiedyś facet mi powiedzial, że bałby sie umówic z kobieta w moim wieku, bo będe chciala szybko zalozyć rodzine, bo presja czasu (pomijam tupet), moze cos w tym... staram sie nie okazywac, ze ten stan rzeczy mi przeszkadza, wrecz przeciwnie, ale w srodku mam inne odczucia, jakbym byla odludkiem i pewne rzeczy by mnie nie dotyczyly. Jak przychodza jakies dni świateczne, uroczyste ja dalej sama, dookoła znajomi rodziny pozakladali a ja jakoś 5 kolo u wozu, nie daja mi tego odczuć, ale tak jest niestety... ja sie tak czuję...

O rety nie możesz się tym zamartwiać!!! słuchaj ja mam w rodzinie kilka przykładów gdzie kobiety po rozwodzie nawet mając dziecko ułożyly sobie życie z innym gościem i to wolnym... Przejmujesz się tym co Ci jakiś jeden facet powiedział nie wszyscy myślą tak samo każdy jest inny także szukaj a znajdziesz!

no staram się nie jęczeć ... a szukanie nie zawsze też jest proste, dzieki Motylku

Czy interesująca? Zależy o jakiej grupie docelowej myślisz. Kawaler 25 -30 lat bez zobowiązań na pewno nie będzie zainteresowany. Może ktoś starszy i z dzieckiem...

raczej wolalabym kogoś zbliżonego wiekiem, spotykalam sie z mlodszymi i jakoś nie do końca chyba nadawalismy na tej samej nucie, no wąłsnie i to mnei tez przeraza, ostatnio miałam zaproszenie na kawe od maęzczyzny, który jest w separacji....... sympatyczny, ale zaplatany ....wolnych w zbliżonym wieku jakos nie widze w swoim otoczeniu i dlatego chyba dosżłam do takich wnioskow,ze moze czas jakos dac sobei spokój

Gość luna[0218]-7@juy67890-pp
Neszko a skad jestes? czym Ty sie martwisz na pewno kogos poznasz:)

Kochana:)absolutnie się stresuj.. Po prostu nie trafiłaś na odpowiedniego faceta.To proste. Nieważne ile będzie miał lat,czy bedzie troszke starszy ,czy troszke młodszy,to niczego nie zmienia:)i nie ma znaczenia. I nie szukaj jak nawiedzona desperatka,po prostu badz otwarta i rozglądaj sie wkoło,mozesz nawet pobuszowac po necie:)tu równiez są fajni mężczyżni:)

obcaska to w końcu stresuj się czy nie stresuj, bo juz nie wiem hheh;)