Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cfvfxzgbxfg

ASYSTENTKA STOMATOLOGICZNA- CZY WARTO???

Polecane posty

Gość cfvfxzgbxfg

dobra to praca?

Gość bylam asystentka
dentysta bedzie cie obracal na wszystkie strony. Zarobki? hmm zalezy w jakim gabinecie

Gość cfvfxzgbxfg
dentysta obracał na wszystkie strony??:-O tzn??

Gość byłysłodkikiciak
ale chcesz takiej pracy czy do szkoły o takim profilu?

Gość byłysłodkikiciak
jest studium 2 letnie:)

Gość cfvfxzgbxfg
no własnie chciałam isc do takiego studium..... Zastanawiam sie nad tym kierunkiem asystentka stomatologiczna i nad technikiem farmaceutycznym.... Chodzi o dzienne:)

Gość byłysłodkikiciak
hehe a gdzie masz taką szkołe?

Gość byłysłodkikiciak
technik farmaceutyczny jest chyba lepszy :)

Gość byłysłodkikiciak
po tym techniku dentystycznym to można być i asystentką

Gość mega stella
as. stom. jest ok. ,ale nie licz na wielką pensje. Moja znajoma pracuje jako as. zarobki zależy w jakim mieście, ale Trójmiasto 1500 zł

Gość cfvfxzgbxfg
technik dentystyczny tez jest ciekawy, ale nie wiem czy mam na tyle manualne zdolnosci:) myslalam jeszcze nad technikiem usług kosmetycznych, ale chyba nie warto:(

Gość cfvfxzgbxfg
a na asystentke stomatologiczna kształcenie trwa bodajze rok czy 2 lata

Gość byłysłodkikiciak
w jakim mieście masz taka szkołę?

Gość byłysłodkikiciak
a co do usług kosmetycznych to fajne to jest ale faktycznie po tym to pracy nie ma

E, nie powiedziałabym. Znajoma po 30 sporo, bujała się ileś lat nie wiedząc co chce, ukończyła kursy z rok czy 2 lata temu i jakoś na luzie daje rade, tipsy, permanentny i takie tam

Gość byłysłodkikiciak
jest mnóstwo salonów kosmetycznych a wcale ludzie tak dużo z tych usług nie korzystają... tylko w sezonie na śluby i ew. studniówki

Gość bylam asystentka
Ja zarabiałam 1600 zl netto. Miasto Wrocław

Gość Ziomax
Ukończyłam techniki dentystyczne i nie mam pracy. Spróbowałam jako asystentka i owszem, asysta przy zabiegach a potem do szorowania kibla. Panie dentystki nie mają ochoty zatrudnić sprzątaczki bo po co kasę wydawać jak jest asystentka. Nie polecam.

Gość gość
Asystentka stom. rok nauki, uprawnienia- tylko asysta, bez zabiegów takich jak scaling, piaskowanie itp. Higienistka stom. -2 lata,dodatkowe uprawnienia, większe pieniądze, stoi wyżej w hierarchii

Gość gość
NOVA Centrum Edukacyjne ma bogatą ofertę edukacyjną! Podczas gdy inne szkoły skończyły nabór, my prowadzimy go dalej! Posiadamy w ofercie blisko 100 kierunków kształcenia w szkołach policealnych, liceach ogólnokształcących, liceach eksternistycznych, kursach maturalnych, kursach zawodowych i językowych. Nasze atuty to: - NOWOCZESNOŚĆ - szkoły w centrum miasta i pracownie wyposażone w najnowocześniejszy sprzęt! - RZETELNA WIEDZA - najlepsi wykładowcy! - INDYWIDUALNE PODEJŚCIE - ceny na każdą kieszeń! Wydajemy też legitymacje i zaświadczenia do ZUS! Zapraszamy do naszego Sekretariatu w centrum miasta: Zielona Góra, ul. Dworcowa 39/1 tel: 883070678, 683070678 Można zapisać się również za pośrednictwem naszej strony internetowej - www.nova.edu.pl

Gość Ewa Irk
Skoczyłam kierunek asystentka stomatologiczna w http://csastudent.edu.pl/ i od pół roku pracuję w zawodzi i śmiało mogę powiedzieć, że warto. Nauka jest krótka, praca nie męcząca, a wynagrodzenie znacznie przekracza najniższą krajową.

Gość Plus Edukacja

Teraz Plus Edukacja we Wrocławiu oferuje wszystkie medyczne kierunki za darmo, rekrutacja już trwa Zapraszamy!!

tel. 717275032/(33)

www.plusedukacja.pl

Gość Leavs

ja mam sporo znajomych, które pracują w tym zawodzie i sobie chwalą. Praca jest ciekawa, można się nauczyć sporo, na pewno się nie nudzi. No i bez asystentki zdecydowanie trudniej byłoby dobrze wykonywać pracę dentyście. A tak swoją droga, jeśli któraś szukałaby pracy w tym zawodzie w Krakowie to słyszałam, że w Galerii Uśmiechu kogoś potrzebują, gabinet bardzo fajny, nowoczesny i zespół fajny, więc może warto byłoby sprawdzić?

Gość OKAZJA

Zapraszamy na kurs (5h )" Asysty ortodontycznej" dla asystentek i higienistek dnia 24 sierpnia 2019 we Wrocławiu,

Zapisy w biurze Plus Edukacji:), liczba miejsc ograniczona!! szczegóły można znaleźć na

FB-   https://www.facebook.com/Plusedukacja.Wroclaw  bądź tel. 717275032