Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania19latka

dziś pierwszy raz kochałam się z .....

Polecane posty

Gość ania19latka

dziś pierwszy raz kochałam się z moim nowym chłopakiem. było cudownie, by czuły i namiętny, ale to co mnie szczególnie podkręciło to jego penis. takiego jeszcze nie widziałam. poprzedni dwaj chłopacy z którymi się kochałam mieli takie jak mi sie wydawalo normalne penisy. to znaczy ze skorką zakrywającą całą główkę. ten ma skórkę krótką całkiem zsuniętą poza główkę i wygląda cudownie. powiem wam dziewczyny ze nie ma porownania z porzednimi. czy któraś z was miała takiego faceta?

Gość viola która miała
aniu no pewnie że taki jest lepszy. miałam takiego faceta i podobał mi się bez porównania w stosunku do długonapletkowców. masz szcęście że na takiego trafiłaś bo to nie kształt penisa jest w związku najważniejszy, ale też nie jest bez znaczenia. jeśli facet jest fajny no to pełnia szczęścia

Gość amary
Dwóch pierwszych ze stulejką było :O

Gość Patriot
Ja pierDole zalamka masz 19 lat a nie znasz slowa obrzezany? 'chlopacy' masakra jaka tempa jestes moze ziamiast sie ruchac poucz sie troche hehe

Gość ania19latka
wcale nie ze stulejka tylko mieli dłuższe skórki. też byli dobrzy ale ten mi sie bardziej podoba

Gość ooooo////
Patriot...tempa???????????? no ty to kuurwa musisz byc yntelygencjaaaaaa:D:D za dyche:D

Gość HeLgA25
twój facet wcale nie musi być obrzezany. może mieć poprostu krótki napeltek i już. są tacy faceci i uważa się ich za szczęściarzy bo mają bez zabiegu to co innych kosztuje forsę, wstyd i ból. Aniu tez mi się takie podobają :)

Gość Patriot
To literowka sloneczko mam na telefonie e przy m i sie nacisnelo tepa of course

Gość skowronek1234
bo patriot zalicza sie do tych twoich dwoch poprzednich dlatego zal dupe sciska i ciska jadem

Gość Patriot
Hehe chcial(a)bys skowroneczku ale jak widze 19(jesli tyle ma) opisujaca jak to kutasek mial skorke na glowce a tam kutasek nie mial zamiast napisac obrzezany to chuj mnie strzela jakie puste glowy moga byc ale tak to jest jak jedyna rzecz jaka sie czyta jest kafeteria

Gość skowronek1234
czy ja bym chciala ? moze tak moze nie, chcialam cie sprowokowac i udalo mi sie, wiem o co chodzi, ale lepiej taki opis sprzetu niz mialaby opisac to wulgarnie :) ma 19 lat i sie dopiero uczy i lepiej ze teraz niz jak miala 15

Gość bo ten gość nie był raczej
obrzezany, tylko ma krótki napletek. Dobrze nazywa.

Gość skowronek1234
wszystko sie zgadza tylko czepial sie dziewczyny ze nie uzywa fachowej nazwy.. obrzezany a ktotki wrodzony napletek to zasadnicza roznica ale to bylo wyzej :)

Gość e przy m
Patriot "tempaku" co to ma blisko e przy m :P :P skoro uważasz że kutasek któremu widać główke zaraz jest obrzezany to niewiele widać wiesz!! Mało wiesz, obrażasz innych, robisz błędy... "tempak" jak się patrzy!!!! Nie pykło ci!!!

Gość małolepsza
No to masz już załatwione ,musisz sprawdzać wszystkich jebaków -który obrzezany,niedomyty i śmierdzący ,powodzenia masz czas a już sie zaczał do 80 l to sporo zaliczysz.

Gość Kasieńkaaa
znaczy robiłaś to bez gumki skoro poczułas róznicę

Gość xxl-men
A ty lubisz seks w gumce?