Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...ko, CZEKOLAAAADA!!!

Jak strzelać własną energią siłą woli?

Polecane posty

Witam, mam takie pytanie (DO TYCH CO WIEDZĄ). Chodzę do liceum i przed wczoraj zdenerwowałem kumpla* i on zaczął środkowym palcem krążyć w kółko na stoliku. Robił to parę sekund. Później przyłożył wszystkie palce i daje krążył parę sekund i jednym energicznym ruchem przesunął dłoń w moją stronę (oczywiście mnie nie uderzył bo byłem parę metrów od niego) i czułem ze czymś dostałem w płuca.Zacząłem się dusić przez chwile. A jak przyszedłem do domu to zauważyłem ze mam ranę (to coś przecięło mi kawałek skory, jakby nożem). I wczoraj powiedział że jak krążył tymi palcami wydzielał swoją energię i po prostu wystrzelił we mnie. I MAM PYTANIE... JAK SIĘ TEGO NAUCZYĆ? (on mi nie powie) * - ten mój kolega miał dziadka który żył z tymi mnichami z Japoni. I tam się nauczył takie rzeczy i przekazał to wnukowi czyli mojemu koledze.

Gość Mędrzeckurnaskądśtam(zzachodu)
Jeżeli ułożysz ręce w odpowiednim geście, i rozpoczniesz krótką inkantacje, to powinno ci się udać wypuścić płomienie z dłoni.

Gość Mędrzeckurnaskądśtam(zzachodu)
Nie gadaj mu bzdur.

Gość cfvfxzgbxfg
PIKACZU!! POKEMON!

Gość aha i achhhhhh
nooo, ja spędzilam kilka(naście) upojnych minut usiłując wygiąć siłą woli łyżeczkę, i nic. To myślę, że jak sie skoncentrujesz te kilka(nascie) minut na wystrzeleniu tej energii, to uzyskasz podobny wynik. :D

Gość ojojoj...
-Mędrzeckurnaskądśtam(zzachodu) Ten oto człowiek napisał 30% tego co trzeba do tego zrobić. Czarów już nikt nie używa, ponieważ z pokolenia na pokolenie człowiek ma silniejszą aurę umysłu (siła woli). -aha i achhhhhh Przepraszam, ale ty myślisz ze raz czy dwa razy się skoncentrować to wystarczy? Jedni to zrobią za 1 razem a inni po paru latach. To zależy od siły woli i wiary. -...ko, CZEKOLAAAADA!!! Takie wydzielanie energi nie możesz się nauczyć. Dlaczego? Ponieważ już to umiesz, ale... Jest coś co musisz się nauczyć. Kontrolowanie własnej energi. Dlatego mam do ciebie pytanie. Widzisz aure człowieka?

tak ale gdy sie mocno skupie. A tak normalnie to widze aury przedmiotów.

Gość ojojoj...
No to masz z górki. Teraz zrob tak jak ci napisze. 1.Naucz się widzieć aure swojej dłoni. 2. Skoncentruj się na dłoni i na aurze. 3. Srodkowym palcem daj na np. stol i kraz w kółko. 4. Bedziesz widział jej więcej to daj wszystkie palce. 5. Kiedy bedziesz czuł ze cie parzy co wystrzel Ja mam 27lat i umiem już telekineze. Od samego początku to uczę się od 12 roku życia.