Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdradzająca i nie żałująca

Kobiety zdradzają częściej niż mężczyźni! I ja też zdradzam. :)

Polecane posty

"To kobiety częściej zdradzają. Według singli zarejestrowanych na międzynarodowym portalu randkowym Zoosk, kobiety zdradzają częściej. Zdradza 26,4 proc. Brytyjek i 25,7 proc. Brytyjczyków. Co więcej, dla 43 proc. Wyspiarek jednorazowy seks z nieznajomym to nie zdrada. Myśli tak tylko 33 proc. Wyspiarzy - podaje mid-day.com." Też tak myślę, że jednorazowy numerek to nie zdrada. Człowiek musi spróbować różnych rzeczy. Na szczęście jest nas coraz więcej wyzwolonych z sideł głupiej kultury. :D

Nie wiem w ogóle po co jest ta wymuszana wyłączność na seks. Mój facet robiłby o to wielkie halo jakby wiedział, ale zupełnie niepotrzebnie, bo taka jednorazówka jest jak wizyta u kosmetyczki, albo inna przyjemność. Jak nie chodzi o uczucia, tylko o sam seks to nikt nie powinien robić problemu. Ale mężczyźni są tacy zaborczy i nie chcą zrozumieć wielu rzeczy. To już więcej kobiet rozumie niż facetów, że nie można ludzi na smyczy trzymać. Dajcie kobietom więcej luzu to nie będą zdradzać potajemnie.

Gość kiulikluilu
"Co więcej, dla 43 proc. Wyspiarek jednorazowy seks z nieznajomym to nie zdrada. Myśli tak tylko 33 proc." Mężczyźni są nienowocześni. Nie to co kobiety.

Gość a ostatnich gryzą psy
kto nie zdąży zdradzić i stać się egoistą, to zostanie zdradzony i wykorzystany wkrótce będą same single małżeństwo to przeżytek a rodzina to singiel z dziećmi kto nie zdąży się zmienić to będzie ostatni a ostatnich gryzą psy kobiety muszą zdradzać aby nie być ostatnimi za mężczyznami , i muszą cynicznie nie pragnąć miłości i nie kochać tak jak mężczyźni

Gość cOOOle
to brytyjczycy mają w ogóle mózgi?? oni myślą ? szoke!!!

Gość niech sie ktos nia zainteresuj
co prawda temat to kiepskie prowo, ale niedlugo juz tak bedzie naprawde, tak lgniemy do tej durnej zepsutej kultury

Gość To nie prowo
liczby się zgadzają. Gdzieś już o tym pisali, że więcej kobiet zdradza.

Gość a z kim
A z kim te kobiety zdradzają? Skoro mężczyźni tacy wierni....to może jacyś kosmici służą kobietom za kochanków?

Gość prawda taka ze
facetow ktorzy zaliczaja laski hurtowo jest garstka, maja powodzenie, laski glupie im sie podkladaja same za to wiekszosc kobiet znajdzie sobie kochanka predzej czy pozniej stad taka roznica