Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdgfgfgfgfs

Mam chore serce i chlopak zostawia mnie z tego powodu ..co myslicie??

Polecane posty

Gość fdgfgfgfgfs

jestesmy razem 7 lat i on traktuje mnie jak smiecia..ale ja go kocham i dlatego wytrzymuje..ale ostatnio powiedzial mi ze boi sie dalej ze mna byc bo mam chore serce i moge umrzec i dlatego lepiej jak sie rozstaniemy....:(:(placze jak glupia.czy mial prawo tak postapic..mam czestoskurcz serca ...on mi mowi ze dydek osttanio zmarla i on sie boi ..bo dzieci chce miec a ma juz 32 lata ...ja natomiast 26 ..rozumiem go w sumie ale czy to powod by rzucac dziewczyne przez to??to jest milosc??

Gość sceptique
Nieraz już widziałam jak sytuacja się odwracała, wiem że to słaba pociecha, ale oberwie mu się za to od zycia na bank. A Ty daj sobie z nim spokój, pozwól mu oedjść, jeszcze trafi Ci się jakiś dobry chłopak.

Gość Taka sobie laleczka
Mam nadzieje ze ten temat to zart. Jesli nie to biedna z ciebie dziewczyna ze taka kanalie masz za chlopaka i jeszcze biedniejsza ze za nim latasz. Plakac mi sie chce i smiac jednoczesnie. Po co ci taki ktos?

Gość jaka miłość????????
wybrałaś sobie jakiegoś jełopa i się go trzymasz 7 lat niewiadomo dlaczego :O

Gość ja myślęęęę
że Ciebie trzeba kochać dziesięć razy bardziej niż całkiem zdrową kobietę :)

Gość fdgfgfgfgfs
dziekuje za wsparcie ale naprawde placze teraz straszliwie...:(czy wg was on mnie nie kocha???ale szczerze blagam ..bo ja sie oszukuje ciagle i ciagle chce z nim byc byle nie byc samotna...naprawde ja blagam o te milosc ....on nic sie nie stara..a jeszcze taki cios ze mnie chce zostawic z powodu zdrowia..ja rozumiem go bo on chce miec zdrowa zone ktora urodzi mu dzieci...i boi sie ,ze jestem niezdolna i ze umre..on nie chce inwestowac w ten zwiazek bo boi sie ..

Gość ja myślęęęę
zdrowie to tylko wymówka, jak można w ten sposób podchodzić do chorej osoby którą się rzekomo kocha? Niewybaczalne

fdgfgfgfgfs => JEśli chce dziecko, a Ty temu możesz nie podałać... Cóż, tedy się nie dziwię. Wszystkie suki kłapią paszczękami, ale jakby facet raptem zachorował na serce i zostałby impotentem to by się pruły na boku aż milo, albo zrazu kopnęły typa w zad. ? Hipokrytki ryćkane.

Gość kkKDIIIRRR
kaliban ale cham z ciebie

Gość CO DO SERCAAAA
ALE CHLOPAK MA RACJE...PRZECIEZ TY MASZ CZESTOSKURCZ...W KAZDEJ CHWILI SERCE STANIA..ZROZUM..TEGO SIE NIE LECZY..

Gość a ja u lekarza ze
a na czym ta choroba polega? bierzesz leki?

Cóż nie musisz mnie komplementować. Przyjrzyj się lepiej sobie. A prawda jest taka: 1) Prułybyścta się na boku. 2) Dziecko kobiet musi być w stanie urodzić. Jeśli z dziecka mężczyzna nie chce zrezygnować lepiej się rozstać.

Gość ja myślęęęę
Kaliban wszystko zależy od osoby która mówi kocham. Nie generalizuj !

Gość fdgfgfgfgfs
z nikim sie na boku nie pieprze..jestem tak wierna ze szkoda słów..cale te lata tylko w niego zapatrzona i kochałam go calym sercem. czestoskurcz nadkomorowy serca..w google to jest wyjasnione...za duzo by pisac:(

Gość dfdfffgfgd
TO TYLKO WYMOWKA, ZNUDZILAS MU SIE INNEJ RUCHAC MU SIE ZACHCIALO, W KONCU AZ 7 LAT Z JEDNA KOBIETA, DAJ JUZ SPOKOJ ILE JESZCZE TYCH TEAMTOW ZALOZYSZ

Gość KDKKDKD
ma racje facet ,...SAM BYM NIE CHCIAL BYC PIELEGNIARZEM I RUCHAC INWALIDKI...

Cóż, to akurat sytuacja szczególna i, mimo, że autorce współczuję, absolutnie typa rozumiem. Żeby planować przyszłość trzeba być pewnym, że jakaś będzie, a tu tego nie wiadomo.

Gość hjjikuhkiuyoiyo
Co za pierdoły. Częstoskurcz może się robić nawet od nerwów i mało kto od tego umiera.

Gość to straszne, jak tak można
Jeszcze Bóg pokarze tego twojego chłoptasia. Znam takiego co zdradzał chorą żonę, nawet nie czekał, aż ta umrze i potem dwa lata po jej śmierci nogi mu w wypadku urwało i kochanica i tak go zostawiła. Nikt gnoja nie żałuje, nawet jego syn. Tego twojego też spodka coś złego. Nie martw się. Pan Bóg nie rychliwy, ale sprawiedliwy. Da mu kiedyś zaznać co czułaś na sobie.

Gość nie kochananie
ja mam czestoskurcz kwalifikowany do operacji i mam ablacje miec robiona czyli prąd puszczany przez żyly do serca ....:(wiec to nie jest nic...lekarz mowi lze moze mi serce stanac nawet w nocy i zgon ..zreszta dydek sie to stalo a miala zwykla arytmie a nie czestoskurcz napadowy :(

na dwoje babka wróżyła albo faktycznie przestał Cię kochać i szuka wymówki albo Twoja choroba go przerosła, tak czy inaczej to juz po ptokach i nic z niego nie bedzie, z drugiej strony to naprawdę ciężko być z osobą poważnie chorą, trzeba ją mocno kochać i być dojrzałym człowiekiem

Gość a ja mam czestoskurcze
i skurcze dodatkowe komorowe a mój narzeczony jest chory na padaczke i jest nam zaje....scie ;) olej matoła i tyle!!!

Gość a ja mam czestoskurcze
czestoskurcz od nerwow?? chyba ze jest tego wynikiem czestoskurcz masz gdy w stanie spofzynku nagle ci wali serce ponad 100 na min a nie jak sie denerwujesz

Gość Dasertyn
Facet ma prawo do takiej decyzji, to jest jego życie i nie ma obowiązku być z kimkolwiek.

Gość KISTjdddd
dziekiiii

Gość SRACIE GLUPTYS
MATOLICO FACET CHCE RODZINE NORMALNA A TY URODZISZ MU CHORE DZIECI Z PRZESZCZEPAMI ZAMIAST RĄK I NÓG.

Gość ja dojrzała ;
wiesz co to jest : byc ze sobą na dobre i na złe? oto odpowiedź, daj sobie spokój,facet nie wart lez, mozna odejśc bo juz sie nie kocha, można odejść z powodu różnic charakteru albo dlatego że poznało się kogoś (jego zdaniem lepszego) ale NIE MOZNA ODEJSC Z POWODU CHOROBY, to dupek i tyle !