Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość erikana2000

Czy córka trafiła na dobrego mężczyznę? bo mój mąż nazywa go dziadem

Polecane posty

Gość erikana2000

Moja córka 27 lat, 7letnie dziecko, i trafiła w końcu na ideał moim zdaniem. Mężczyzna zarabia 3000 miesięcznie, pokochał nie swoje dziecko, ma 3pokojowe mieszkanie w bloku a mój mąż mówi że to dziad. Ostatnio spytał się przyszłej teściowej naszej córki czy jej rodzina będzie miała z czego utrzymac jego księżniczke i jej dzieciaczka bo jeśli nie to niech córka według niego rezygnuje z tego związku. Bo my w sumie utrzymujemy syna, synową i trójkę jego dzieci.

Gość jaki zaaaaaaaal
:O:O:O

Gość on 299999999999
cciałbym zarabiac 3000tys miesiecznie a zarabiam 1700zł i mam do tego własne 2 pokojowe mieszkanie w bloku ..kurde to ja juz całkiem jestem dziadem aaaaaaaa

Ale mój mąż nie chce by ona prosiła się faceta o pieniądze, on chce by miała faceta który jej da bez gadania na ciucha czy torebke, mój mąż mi nigdy nie poskąpił grosza a do tej pory jestem na jego utrzymaniu, bo jego zdaniem kobieta nie jest stworzona do pracy. Córka pracuję teraz w supermarkecie i mojemu mezowi bardzo to działa na ambicje.

Gość jaki zaaaaaaaal
czemu usuwasz posty?:O

Gość jaki zaaaaaaaal
corke roboty zescie nie nauczyli tylko zeruje na facecie....juz mu wspolczuje

Ale co? Ja też jestem na utrzymaniu męża! Mój syn i synowa oraz ich trójka dzieci również są na naszym utrzymaniu i do tej pory była córka ze swoim dzieckiem i mój mąż marzy dla niej o tym co najlepsze, ona razabiała pieniądze w supermarkecie ale to była kasa na jej przyjemności, za nic nie płaciła mieszkając z nami, a mąż boi się że np. jej mężczyzna będzie chciał żeby ona dokładała się do jedzenia i rachunków.

jeśli oni się kochają to wy tu nic do gadania nie macie nawet jeśli będą mieć problemy z kasa bo to zawsze idzie skombinować!

A może syna wysłać do pracy? Możecie pomóc ale utrzymać?

Bo to jest jej zasrany obowiązek!!! Dziecko zrobiła, a kto je utrzyma? Tatuś i mamusia, a potem mężuś? A jak rodzice umrą (nie żebym komuś życzyła, naturalna kolej rzeczy) a mąż przestanie zarabiać to co będzie?

Gość jaki zaaaaaaaal
mąż boi się że np. jej mężczyzna będzie chciał żeby ona dokładała się do jedzenia i rachunków. :D:D::O zawodowke zaocznie zescie z mezem konczyli? boze skad taka glupota w ludziach?!

Królewnę sobie wychował:d To niech teraz nie marudzi tylko utrzymuje.

Gość on 299999999999
swoje mam mieszkanie nie od rodziców zasuwałem na nie i sam wszystko do niego kupiłem i wyremontowałem nie oceniaj ,a co do autorki to rzeczywiscie zal ja chciałbym miec taką prace gdzie dostane te 3 patyki i mysle ze to naprawde fajna kwota ale jak jeszcze kobieta tez pracuje do tego a nie zeruje bo to juz jest szczyt bezczelności a twój mezus to tez gupi ze cie trzymał w domu bo to wstyd dorosłą babe trzymac w domu a ten tekst kobiety nie są stworzone do pracy no k... a kto jest ja ,on inni..kazdy zasuwa zeby zyc

Syn pracuje, synowa również ale marnie zarabiają a mają trójkę dzieci chłopca i dwie dziewczynki. Więc my im dajemy dach nad głową bez wymuszania na nich by dokładali się do rachunków.

Gość on 299999999999
wiecie co to chyba podpucha no ja nie wiem skad tacy ludzie to za co wy chcecie zyc ..kur...a twój niby jeszcze utrzymuje inne małżeństwo no kur....normalne mi zal.pli to nie dlatego ze on chce jak najlepiej dla córci ale dlatego ze wy jestescie pojeb.....

Gość jaki zaaaaaaaal
on no to zwracam honor i przepraszam:) racja, kobieta tez moze pracowac i powinna a w przypadku kiedy ma dziecko z innym to czego ona oczekuje? ze obcy facet utrzyma jej dzieciaka i ja?:O

Gość okokaaoaaa
ale zal

Gość smutna i wykończona..
maż powinien pracowac na żone

trzeba bylo od razu mowic ze dla corki szukacie sponsora. 27 lat i nie wie ze rachunki trzeba placic. jak ja wychowaliscie- na pasozyta bo nie inaczej. wspolczuje tmu facetowi co ja chce