Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamilla bonifacja

Dowiedziałam się że jestem bezpłodna. Moje życie to kupa gruzu i 100m mułu :(

Polecane posty

Gość dochodzimy do meritum
Dokładnie. :) A z prowokacją jak z dowcipem - raz spalony nikogo nie rozbawi.

Gość djskjghdjkghkh
też masz problemy :o ja mam hiv 🖐️

Gość moj przypadek jest taki
ja np. od 2 lat nie miesiączkuje. Mam wrażenie, ze moze to rowniez miec w przyszlosci wpyw na moja plodnosc. Ale do lekarza nie poszlam od 2 lat z tym problemem. Chyba datego, ze teraz nie mysle o dziecku wiec nie wydaje mi sie to byc powazny problem, a brak miesiaczki to tylko ulatwienie. Gdzies w glebi duszy czuje, ze powinnam isc do gina, ale ciagle sa jakies opory. Nigdy nie bylam. Myslicie, ze bedzie to mialo wplyw na moja plodnosc w przyszlosci? lub teraz? w sumie sypiam z chlopakiem od kilku lat i wpady nie zaliczylismy. Nie zawsze antykoncepcja byla.

Gość Doswiadczona MZ
jestem w stanie pomoc bezpłodnym parą w zostaniu rodzicami. Jestem doświadczoną mamą zastępczą, która już raz pomogła w zostaniu rodzicami. Urodziłam im córeczkę ze swojej komórki. fajna_mama( małpa)o2.pl

Gość gość
a jak odziedzicżą po tobie ortografię?

Gość Doswiadczona Mz
Widzę, że na polonistkę trafiło....hmmm Będę pisała jak mi się podoba, gdyż w konkursie polonistycznym nie startuje... No ale zawsze znajdzie się jakaś zgorzkniała istotka co dorzucić swoje pięć groszy nie na temat.

Gość gość
Polecam piczytac lub you tube dr n.m Jerzy Jaśkowiak dlaczego kobiety stajà sie niepłodne .o szczepionkach .zywnosci glosi prawde ale mafi to sie nie podoba i go wyzucili macie zrec chemie

Gość gość
Dlatego jestescie nie plodne bo juz w roku 1970 podpisano pakt rzymski o dekopulacji polakow i nie tylko szczepionki chemia podpaski tampony wszystko gmo aby nie wylowac paniki to sa znaki czasu 20lat temu sie z tego smialem a teraz jestem przerazony polecam polishclub online lub wolna polska dodatkowo poogladajcie filmy na YT o chemi zzucanej z samolotow pod pozorem globalnego ocieplenia szkoda ze glupole na youtube maja przewage nad madrymi sprawami ale to celowo jest ukrywane rodzina rohschildow wywola wojne z korea zobaczycie juz dawno skazali nas na zaglade

Gość gość
Cześć Tarnów Rekrutacja zimowa w szkole NOVA CE ruszyła! Nie masz legitymacji ? U nas uzyskasz status ucznia! Przyjdź i zapisz się na swój wymarzony kierunek. Czekamy na Ciebie na ul. Krakowskiej 17/14 lub pod numerem telefonu 796400893! Zapraszamy!!

Gość gość
uwierz mi że, jak się urodziłaś to byłaś plodna następnie pod przymusem rodziców wstrzykneli Ci szczepionkę powodującą depopulację ludzkości jest nas za dużo rokefeller oraz rohschildowie już dawno za nas podjeli decyzję razem z mafia farmaceutyczna jedni chca depopulacji inni beda golic baranow za leczenie mozesz sie smiac ale wifi jest tez tego przyczyna poczytaj madre strony wolna polska, polish club online drn.m jezy jaskowiak o szczepionkach i nie tylko jest duzo materialu na yt .o tym co sypia z samolotow na nasze glowy chemie wrecz trucizne poczytaj strone roberta brzozy w dziale zdrowie co to jest randap i polaczysz to w calosc i zrozumiesz ze Cie celowo otruto

Gość gość
Są Msze św. z m.odlitwą o uzdrowienie. Polecam też kanał na youtub Dotyk Boga gdzie są świadectwa setek uzdrowionych ludzi przez J.ezusa. Tam też są ludzie, którzy modlą się o uzdrowienie innych w intencjach pozostawionych w komentarzach na youtub pod filmikami pt. " Gdzie dwóch lub trzech "

Gość gość
Podpaski tampony z bawelny gmo jest to wszystko celowe dzialanie do depopulacji!!!!!!!!!!!! I Boga w to nie mieszajcie Boga zdjeli z outarza 200lat temu i wprowadzaha nowy pozadek swiata zobacz na yt co dr jerzy jaskowiak mowi o tych wkladkach ze skrzydelkamu madry czlowiej ale mafia mu gebe zamyja nikt nie sprzeciwia sie chemi w zarciu bi sie boja mamy wyzdychac i zamiast ogladac bzdury poszerzajcie wiedze i nie obawjajcie sie krzyczec

Gość gość
Sorki za literowki ktos macza w tym palce ale pisalem porawnie

Gość gość
a toś pojechal gościu.a bzdety które tu głosisz to twoje drugie imię?...

Gość sdf4345345
Jak wykazują liczne badania, fale elektromagnetyczne wpływają na organizm w najróżniejszy sposób. Schorzenia łączone z ekspozycją na EMF to, między innymi: nowotwory mózgu inne nowotwory (białaczka, chłoniak) zaburzenia płodności uszkodzenia prenatalne, poronienia, wady wrodzone demencja i choroba Alzheimera czerniak złośliwy.

Gość gość
Trudno jest wygrac z glupota i oporem ludzi przed prawda a wiec zapoznajcie sie prosze z prawda dr n.m Jerzy Jaśkowiak you tube odci.1,43,52 . Chemtralis .polecam robert brzoza finansjera . Polish club online . Klub rzymski z 1970 r . Depopulacja ludzkosci jak zdobadziecie te wiedze polaczycie fakty to sami zrozumiecie . Polecam telewizje podziemna prosze obejzec kilka odcinkow . Kto to sa masoni finansiera . Blagam czytajcie i wspierajcie jedna polske to nasz ratunek . Strony kafeterii o r.........niu az sie gotuja a to ze nas morduja nikogo nie obchodzi szczepcie sie dalej zydowskim depopulacyjnym zdrowiem . A wiecie ze zaden zyd nigdy nie byl szczepiony i antybiotyku nie bierze tylko ziola i to boli farmacje bo nie mozna tego opatentowac wylaczajcie czesto wifi to tez zabija ale ja jestem glupi a wy wiecie lepiej ze wyszczepialnosc ma byc 100 procentowa moje dzieci nie widzialy nigdy strzykawki i nie choruja maja 11 i 7 lat jak wrocilismy do polski z hiszpani bo tam mieszkalismy strasznie nas doktor czytaj mafia naklaniala zeby zaszczepic dzieci bo zagrazaja tym zaszczepionym a ja sie zapytalem skoro tamte to zaszczepione to po co nic im nie grozi straszyl nas sanepid ze nam je odbiora po konsultacji z dr n.m Jerzym Jaśkowiakiem stworzył liste z 26 pytaniami i cisza dali nam spokuj ta lista jest dostepna na necie ja jestem glupi ale mam cudowne zdrowe dzieci wam tez tego zycze leczcie sie blagam ziolami trzymam kciuki nie dajmy sie masonskiej mafi rokeffeler w d**e wsadz sobie te szczepionki ale z chemtralis bydlaku wygrales . Obudzcie sie to trwa juz od stu lat w 1943 roku zaszczepiono dzieci w niemczech 240tys zmarlo zobaczcie jak popieraja pedalow lesbijki to tez jest depopulacja staraja sie doprowadzic ze rodzina to jest cos nie normalnego i trzeba to tepic co ma miejsce a 500+ to jest bajka skoro od najnizszej krajowej zabiera sie ok 1000zl i oddaje sie500 wydajesz je w sklepie placac 23procent podatku to ile wam ukradli a ile oddali decydenci nie maja pieniedzy to nasze pieniadze !!!!!!!!!!!!! Ale tepaki mysla ze cos dostaja invitro autyz to jest biznes a nie zdrowe dzieci ktore nie choruja ale ja debilem oczytanym jestem .ogladajcie blagam telewizje podziemna i czytajcie wolna polske bede sie modlil za plodnosc nie wierze w kosciol tylko Boga

Gość gość
o fajnie, ja mogę być bezpłodna - dla mnie super, nie chce dzieci a tym bardziej ciąży i porodu brrr na samą myśl mam obrzydzenie! 25 latka ;)

W życiu jest tak że nie można mieć wszystkiego więc jeśli jesteś bezpłodna to najwyraźniej masz już za dużo (masz pieniądze, udane życie zawodowe). Taki jest porządek Wszechświata i jest to sprawiedliwe. Nie może być tak że jeden ma wszystko a drugi nic dlatego więc jesteś bezpłodna. 

To właśnie jest sprawiedliwość boska że nie można mieć w życiu wszystkiego