Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 88luty

Czy wypada ???

Polecane posty

Gość 88luty

Mam niebawem wesele i nie wiem czy wypada iść na nie w sukience, którą mam. Jest ona biała w kolorowe kwiaty. Niestety jest z bawełny. Nie wiem czy mogę iść w takiej sukience. Proszę o rady.

Gość effy.
krótka długa ??

Gość 88luty
Trochę przed kolano

masz jakieś zdjęcie? to twoje wesele rozumiem, a ogólnie jak będzie wyglądało wesele?

Gość effy.
wypada.

Gość 88luty
wesele mam w rodzinie - to nie jest moje wesele wesele będzie w lokalu, ale nie w jakimś mega eleganckim - takie normalne wesele zdjęć niestety nie mam - bo ja jestem gdzie indziej a sukienka w domu w szafie, ale mimo że jest z bawełny to jest raczej moim zdaniem elegancka, odcinana pod biustem szeroką satynową taśmą

jasne, że wypada, widziałam na prawdę dziewczyny, które na wesela przychodziły ubrane tak jak chodzą na codzień do pracy itd. w jakieś lekkie spodnie i zwykła bluzkę, ani strojną ani nic

Gość 88luty
wesele jest na wakacjach i 90% gości to będą osoby przed 30 - więc pomyślałam, że nie ma co się stroić tylko czuć się w miarę swobodnie

ładnie w niej wygladasz? dobrze się czujesz? nie jest zbyt krótka czy wydekoltowana? to wypada :)