Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutna niewiedzacaa :(

Nie kocham swojego meza a mamy dziecko :(

Polecane posty

Nie mam sie komu wygadac nie kocham swojego meza ... Zdecydowalismy sie za szybko na dziecko i tak sie potoczylo slub narodziny malej i nib wszystko ok . . . ale wiem ze go nie kocham ... poznalam niedawno fajnego chlopaka tlko tle rozmawialism co czesc i jakos tak sie poczuam jak poznalam meza scisk w zoladku wogole moj maz mnie nie pocoaga :( Nie wiem co robic byc z kims z kim nie jestem szczesliwa nie chce rozbijac dziecku rodziny.., :(

Gość Kattka24
To nie rozumiem, skoro cię nie pociąga teraz to jak mógł pociągać Cię wcześniej skoro zrobiłaś sobie z nim dziecko? Jedno jest pewne, nawet jak z nim zostaniesz to dziecko nie będzie miało prawdziwej rodziny. Nie da rady robić nic na siłę. Wiem to na przykładzie moich rodziców, którzy starali się o swój związek tylko ze względu na mnie.

To chyba bylo zauroczenie a ja mslalam ze milosc :( Bylam glupia chcialam szybko sie wprowadzic z domu c samodzielna mslalam ze to ten .. a teraz strasznie tego zaluje :(

Zadna prowokacja . Naprawde tak jest .. :( Niestety choc tez wolala bym zeby byla to fikcja

Gość perlista....
Każdego szkoda. Nikt nie jest wróżką i niby jak mamy ci pomóc w tej sytuacji? Najwyraźniej byłaś na tyle niedojrzała, że nie umiałaś rozpoznać albo odróżnić uczucia zauroczenia od miłości. Albo byłaś tak ślepa, że coś innego cię do niego ciągnęło:o Jak dla mnie to nienormalne nie wiedzieć co się czuje do faceta, a jednak dawać mu sobie zrobić dzieciaka i wychodzić na niego za mąż:o Twój problem i sama musisz się z tym uporać, bo nikt za ciebie życia nie przeżyje. A co do dziecka to lepiej wychowywać go w normalnej atmosferze kochających i szanujących się ludzi niż skazywać je na brak uczucia tylko dlatego, że twój mąż jest biologicznym ojcem.

Wiem ze nikt nie moze mi powiedziec jak mam zc , ale chcialam poznac wasze zdanie i co lepsze zostac z nim i udawac ze jest ok czy odejsc i byc szczesliwym .

Gość i wez tu wpakuj
się w jakikolwiek stały związek,który może się skończyć,chyba każdą taką decyzję trzeba tysiąc razy przemyśleć

Gość Ja proponuję
ci przynajmniej trochę zdać się na los. Wpisz w google love calculator love session,sprawdz tam swój związek z mężem i z tym chłopakiem,wpisując swoje panieńskie nazwisko i imię.Są na tym świecie rzeczy o jakich filozofom się nie śniło a ten kalkulator naprawdę działa.

ale ja to przemslalam 100 razy zaczym za niego wszlam myslalam ze go kocham ze bedzie jedny ze wszstko edzie pieknie ale minely 2 lata a ja uswiadomilam sobie ze nic do niego nie czuje :(

Gość wez tu się wpakuj
chyba ktoś powinien wynalezc 100 procentową antykoncepcję i ochronę przed chorobami wenerycznymi i aids,żeby współczesny człowiek mógł umawiać się tylko na niezobowiązujący seks

Ale tu nie chodzi o to ze mogla bm stworzyc zwiazek z tm poznanym chlopakiem tlko ze maz juz nie dostarcza mi " motylli w zoladu " tylko ktos kogo widzialam pierwszy raz na oczy .

Gość wez tu się wpakuj
tylko raz go widziałaś a gdzie

Gość zrobilam podobny blad jak ty
wyszlam za maz za kogos, kogo nie kochalam. Zauroczenie szybko przeszlo i z obcym sobie czlowiekiem meczylam sie 17 lat :O Tragedia, nie zycie. W koncu wzielam rozwod, poznalam kogos, kogo naprawde kocham i kto mnie kocha i w koncu jestem szczesliwa. Szkoda, ze tak pozno!

A to juz chyba nie ma znaczenia . nie o tm tu temat

A w jakim bylas wieku ? Ile mialo lat dziecko ?

autorko a co to dla ciebie milosc? tylko "motyle w brzuchu"? zastanawialas sie nad tym?

Gość katastrofaMałżenska
ja mam to samo

Gość katastrofaMałżenska
ja mam 24l i 2 letnie dziecko i tez nie mam juz tych motylków, koncze teraz studia potem moze znajde sobie kochanka

Gość me here now
I tak to wlasnie jest jak jedna z druga ma cisnienie na wyjscie za maz, a potem 'bo ja meza nie kocham' A rok temu go kochalas miloscia wielka, ze mu milosc dozgonna przysiegalas, czy przedstawienie bylo tylko dla kolezanek? Ciezko mi takie glupie kobiety zrozumiec.

Gość me here now
A po drugie juz masz 'motylki w brzuchu' na widok innego gacha? Rozwiedz sie. Wyjdz za nowego za maz. Zrob sobie dziecko i za 2 lata stwierdz, ze ci przeszlo. Do 30stki mozesz miec juz 4 dzieci i byc 4krotna rozwodka.

Gość majjjka35
Jak dla mnie to nienormalne nie wiedzieć co się czuje do faceta, a jednak dawać mu sobie zrobić dzieciaka i wychodzić na niego za mąż Gdy jest sie mlodym,ciezko odroznic zauroczenie od prawdziwej milosci,niestety czesto tak w zyciu sie wlasnie dzieje.Ja tez popelnilam ten sam blad co autorka,na szczescie rozdzial nieszczesliwego malzenstwa mam juz za soba,nie ma co byc z kims na sile i tak jak ktos napisal wyzej,dziecko z domu szybko pojdzie a wtedy co?Nadal bedziesz tkwic u boku kogos kogo nie kochasz,a na ulozenie sobie zycia na nowo moze byc za pozno.

Nie miloscto nie tylko dla mnie motyle w brzuchu ale powinnam cos faktycznie czuc do niego czuc sie przy nim wyjatkowa trozczyc sie o niego a mi wszystko jedno co sie z nim dzieje gdzie jest i co do mnie mowi .

Gość popieprzonaaaaa
a kogo to obchodzi, trzeb było wcześniej myśleć głowa a nie dupa

Gość autorko a
jak masz na imię?

A co to ma do rzeczy jak mam na imie ?:)

Gość podobnie jak ty nieszczesliwa
heej. nie wiem czy jeszcze tu zajrzysz, żeby ciągnąć ten temat. jestem w podobnej sytuacji i bardzo mnie to meczy. chyba najwygodniej rozmawiac o tym z nieznajoma osoba. moze znajdziemy razem jakies rozwiazanie. Daj znac tu na forum ze jeszcze zagladasz a napisze maila swojego. pozdrawiam

Gość ZYCIE_JEST_NOWELA
"jestes pi**a zycie cie za to ukaze w swoimczasie" NIESTETY, ALE ŻYCIE NIE JEST AŻ TAK SPRAWIEDLIWE. "ale ja to przemslalam 100 razy zaczym za niego wszlam myslalam ze go kocham ze bedzie jedny ze wszstko edzie pieknie ale minely 2 lata a ja uswiadomilam sobie ze nic do niego nie czuje" TO TYLE W KWESTII WIĘKSZEJ DOJRZAŁOŚCI KOBIET.

Gość gość
Tak jak w temacie... :( Opadam z sil:(