Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamacoreczki

Co to moze byc?

Polecane posty

Gość mamacoreczki

Witam moja coreczka wlaśnie zrobiła kupke, trzy latka ma, i dojzałam tam krew tak delikatnie,przestraszyłam sie . jak wycierałąm jej dupinke to tak delikatnie rozszezyłam i tam zajrzałam, no i tak przy brzegu w odbytku była krewka, od czego to moze byc znacie jakis podobny przypadek? pytam sie jej czy os ja boli tam wych miejscach mowi ze nie wyglada na to ze wszystko w porzadku .. to z kad ta krew??

Gość poradź się jeszcze lekarza
a kupka była twarda? bo może zadrasnęła suzówkę odbytu i stąd krew

Gość załamana jestem
Moja córka też kiedyś tak miala . Tylko,ze ona cierpi praktycznie od samego początku na zaparcia i to od twardej kupki miała .

Gość ale mamcia z Ciebie
masz dziecko a taka analfabetka ? nawet pisać nei potrafisz po co tacy ludzie mają dzieci ? czego ty jej nauczysz ? sama jeszcze niczego się nie nauczyłaś dupinka ? dojżałam ? krewka ? odbytek ? z kąd ? wysławiasz sie jak pięciolatka może masz mały "móżdżynek" jak rodzynek odpowiadając na pytanie: czasem wystarczy podrażnić skórę papierem toaletowym i może dojść do jakiegoś mikrootarcia które krwawi

Gość autorka jest upośledzona
no nic innego nie tłumaczy takiego ciumkania, strach pomyśleć jakie głupie bedzie jej dziecko :o

Gość mamacoreczki
Dobra "Zajrzałam jej w dupe i zobaczyłam krew" pasuje?! a Twojemu dziecku wspołczuje takiej przemądrzałaj matki. Nie prosiłam o rady na temat mojego błednego pisana..no ale co Ty mozesz o tym wiedziec, nie umiesz czytac ze zrozumieniem , to wypisujesz jakies głupoty..

czy corka ma problem z wyproznianiem, czeste zaparcia? bo jesli tak to moze dziecko miec niewielka szczeline odbytu i stad krwawienie;

Gość mamacoreczki
No cóż myślałam że na " Ciąża, poród, macierzyństwo i wychowanie dzieci" bedą jakies NORMALNE osoby , i ze bedzie mozna NORMALNIE, sie poradzic.. a tym czasem pozostaje mi tylko wspołczuc tym biednym dzieciom takich wrednych mam!

Gość mamacoreczki
lionne: Od jakiegos czasu ma cos takiego ze, zanim sie wyprozni to kreci sie i mowi ze ja brzuszek boli , nieraz nawet dwa dni trzyma bo tak jak by sie bała.. ale jak juz nie wytrzyma i kupka pojdzie to pytam sie przy tym czy ja boli odpowiada ze nie, zresztą jak by ja cos bolało to by płakała.. Dla tego tez chciałam zaciagnąć na tym forum jakichs porad.. I tyle chyba nic złego nie zrobiłam :)

Gość khdsnnn
pewnie papieruniek toalecikowy podrażniusił tą bieduśką maluśką pupeńkę albo kawalątek kupeczki podrażniusiał odbycik wewnątrzusiu i z tąd kreweczka w odbyciku się pojawiusiła. babo, primo słownik ortograficzny kup albo chociaż pisz w edytorze tekstu a potem wklejaj i nie zdrabniaj tak wszystkiego - piszesz do osób dorosłych. Zresztą mówiąc do dziecka też nie należy przesadzać z takim zdrobnianiem. masakra