Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żona debila

Mój facet jest debilem:/

Polecane posty

Gość żona debila

Byliśmy wczoraj na weselu,dziś na poprawinach.Mój facet do pana młodego(dodam że to prawie obcy koles,byliśmy ze strony naszej kuzynki) powiedział dzis na poprawinach"Zarcie na weselu mieliscie okropne,brzydszej panny młodej w życiu nie widziałem ale poprawiny są ok,wódki nie żałujecie" . No czy on nie jest pojebany????? Był zajebany w trupa ale to przecież nie tłumaczy tego kretyna:/ zabrałam go i pojechałam do domu,teraz spi a jak wstanie to go chyba zabiję:/

Gość Dyroton
powiedział prawdę

Gość żona debila
gówno nie prawdę,uroda panny młodej to kwestia gustu a jeśli chodzi o żarcie to jemu nigdy nic nie smakuje:/

Gość Januszek..........
:D:D:D

Gość żona debila
Jak po co z nim jestem,dla mnie jest w porządku,chowamy 2 dzieci,dba o nas,zarabia i beznadziejnych tekstów mi nie sadzi.

Gość renka234
Czy Jesteś Osobą Która Jest Naprawdę Gotowa Na Zmianę Swojego Życia? Jeśli Myślisz Poważnie O Zarabianiu W Internecie wejdz na strone www.clicksystem.pl

To po co z nim jesteś? Nie po co, a dlaczego :p Leviatan to, że chłopina powiedział prawdę, co prawda był to nietakt, nie oznacza od razu rozpadu małżeństwa :)

dziwie sie, ze pozwololas mu sie doprowadzic do takiego stanu. powinnas zadzwonic do pana mlodego i go przeprosic

Gość 09876087
dla Leviatana wszystko moze oznaczac rozpad malzenstwa:D taki z niego ekspert:D

Gość kuleczka :)
m a d z --> sam sie doprowadzil do takiego stanu. kazdy odpowiada za siebie. i dlatego wlasnie to ON powinien dzwonic i przepraszac, a nie zona hahaha. dobre sobie. KAZDY ODPOWIEDZIALNY ZA SIEBIE I SWOJE DZIALANIA