Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość htx vc4

PĘKŁA GUMKA.... I CO TERAZ?????????

Polecane posty

Gość htx vc4

te wszystkie tabletki 72h sa na recepte, jak sie zarejestruje jutro bede musiala czekac kilka dni a zostaly 2 doby!! nawet jesli bym sie dostala to i tak nie mamy chwilowo tyle kasy, oboje czekamy na wypłate...;/ znacie jakies domowe sposoby? slyszalam tez ze mozna kupic tabletki anty dwuskladnikowe i zazyc kilka i bedize taki sam efekt ale sama nie wiem czy to bezpieczne? nie wiem juz co robic. cholera, poradzcie cos

Gość htx vc4
ptasiek, spiżdżaj ja sie powaznie pytam. nie mamy narazie warunków na dzieciaka, ale wpadka....

Gość htx vc4
moze sa jakies substytuty ktore mozna dostac bez recepty?? bardzo prosze o pomoc :(

Gość sdfghjkl
to pożycz kase od kogoś.Swoja droga jak wy ludzie żyjecie żeby nie mieć troche kaski na tzw czarna godzine własnie chociazby takiego niespodziewanego wydatku.Ja zarabiam niewiele ale staram sie zawsz,coś zostawic na koncie w razie jakiejś awarii,choroby itp

Gość htx vc4
no akurat tak nie ma, kupilismy auto, zapozyczylismy sie troche i nie ma szans, najszybciej kasa bedzie za 4 czerwca ale to juz bedzie za pozno. bywa i tak :( a nawet gdyby byla i i tak recepte dostane za pare dni wiec bedzie za poźno. zostalo mi moze z jakies 30 zl cholera nie wiem co robic....

Jest sprawdzona metoda, musisz sobie wlać wiadro wody potem wepchnąć paczkę waty i tak kilkukrotnie na przemian. Jak się nie udusi to się utopi :D

Gość htx vc4
moze sa jeskies bezpieczne sumstytuty ktore stosowaliscie albo domowe sposoby ( wiem wie, predzej to pierwsze)

Gość Amiajshs
idz rano do swojego gina i powiedz jaka jest sytuacja , da ci taką tabletkę

nikt ci takiej tabletki gratis nie da jedynie wizyta dzis na pogotowiu i wykupienie recepty z escapelle lepiej chyba wydac te 70 zł niz później rwac włosy z głowy

Gość htx vc4
no przeciez za darmo mi nie da, a mam raptem tylko 35 zl. ostatnio u gina bylam z pol roku temu i to w innym miescie, bede musiala od nowa sie rejestrowac ja pier*ole.................

jakoś ja na pogotowiu w 5 minut receptę na tą tabletkę dostałam, więc nie wiem co Ty gadasz, że kilka dni musisz czekać :O

Jedyna skuteczna metoda to tabletka po, i też wex pod uwagę, ze im później zażyta, tym mniejsza szansa, że zadziała. Jedź na ostry dyzur to dostaniesz receptę. A kase lepiej znajdźcie, chyba, ze wolicie przez najbliższe 20 lat utrzymywac dziecko:)

Gość htx vc4
jak na ostry duzur, po karetke ma dzwonic?

o rany, po karetke dzwoni sie w naglych przypadkach, np. zawal. Natomiast jak ktos potrzebuje pilnie pomocy medycznej, np ma grype i goraczke albo zlamal noge, to moze pojechac do szpitala, ktory ma akurat ostry dyzur. Bo szpital bez dyzuru go nie przyjmie. Tak to działa.

Gość htx vc4
na izbe przyjec pojde zaraz

Gość htx vc4
to wyzej to podszyw :o przecieez po karetke nie zadzwonie ludzie.........

sorry, nie zwrocilam uwagi, ze jestes autorka, myslalam ze to jakis pajac:)

Gość htx vc4
a jak spuscil mi sie do gardla to ta tabletke mam polknac??

Gość htx vc4
mysle że rozpoznacie podszywy... Yavagrana dzieki wielkie zaraz wsiadam w auto i jade na izbe [rzujec. nie wiem skad kase wytrzasniemy jutro ale bede kombinowac

Gość pożycz od kogoś kasę
i pojedź po receptę. 2 tygodnie temu kupowałam Escapelle, kosztowała 52zł. Lepiej chyba teraz wydać tyle i spać spokojnie, niż...:o

i tez od razu nastaw sie na paskudne skutki uboczne. Sama kiedys wzielam postinor, brzuch mnie bolal przez tydzien, mialam jakies dziwne krwawe uplawy, a okres pojawil sie dopiero po dwoch miesiacach.

Gość dlaczego kobity
najpierw prują się na prawo i lewo a potem,są w stanie zabić swoje dzieci "bo kupiłam sobie auto niedawno". Szkoda że wasze matki nie kupiły sobie auta.

dlaczego kobity, szkoda, ze twoja nie kupila, byloby mniej oszolomow na swiecie. Po to jest antykoncepcja, żeby zapobiegac ciąży, a "zabijanie" czyli morderstwo, jest scisle zdefiniowane w kodeksie karnym i antykoncepcja (nawet aborcja) do nich nie należa, wiec uwazaj, bo mozesz beknac za nazwanie kogos zabojca.

Nie strasz jej, bo na każdego działa inaczej. Jakieś 4 lata temu zażyłam Postinor Duo i miałam chwilowe uczucie jak przed okresem, ale nic poza tym, a @ przyszła o czasie. 2 tygodnie temu zażyłam Escapelle i kompletnie NIC nie poczułam i NIC mi nie było, a tydzień temu dostałam we właściwym czasie @.

no wlasnie mialam napisac, że na każdego pewnie dziala to inaczej, jak pigulki anty, ale mi komp padl, musialam zresetowac i nie zdazylam bo wkurzyl mnie post tego pajaca wyzej:) A napisalam, zeby wiedziala czego sie spodziewac, bo bywaja dziewczyny, ktore wpadaja w panike bo im sie okres spoznia w takich sytuacjach:)

Gość htx vc4
zabic swoje dziec?? co ty piszesz?? zapraszam do ksiazek, bo nie wiem czy wiesz ale tabletka 72 h dziaala zanim komorka zostanie zaplodnionai zanim powstanie jakikolwiek zarodek. ona unieruchamia plemniki. ludzie........

"Dlaczego kobity", nie ośmieszaj się dziecko, a poczytaj lepiej co to jest antykoncepcja PO i w jaki sposób działa. To nie jest lek poronny, także nikogo się nie zabija :o A ja dwie "wpadki" zaliczyłam z własnym mężem, więc nie obrażaj ani mnie, ani autorki.

Gość musza ja skombinowac na zas
ja po Postinorze nastawilam sie na jakies nie wiadomo co, a czulam sie normalnie, jakbym nic nie brala :) a swoja droga co za beznadziejna, ze trzeba isc do lekarza, poprosic o taka tabletke, i cena jest masakryczna!