Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość htx vc4

PĘKŁA GUMKA.... I CO TERAZ?????????

Polecane posty

Gość czytałam, że w niektorych
państwach, Escapelle można kupić nawet na stacjach benzynowych:)...tylko u nas robią z tego olbrzymi problem :o

leć na izbę przyjec powinni ci dac recepte. ja pier*ole, jaki problem ludzie robią z wydaniem głupiej tabletki którą trzeba szybko wziąśc :o

Gość o taaaaakk
zaszyj niciom

Gość Michał Zaradny
Witam Jeżeli stosowana przez Ciebie metoda antykoncepcji zawiodła konieczne jest zażycie tabletki antykoncepcji awaryjnej. Tabletki antykoncepcyjne, nawet zażyte w większej ilości absolutnie nie zastąpią działania tabletki antykoncepcji doraźnej. Jeżeli martwisz się o receptę to na stronie http://wpadka.pl/znajdz-lekarza możesz w łatwy i szybki sposób wyszukać lekarzy i apteki w Twojej okolicy, gdzie antykoncepcja awaryjna jest dostępna. Na stronie znajdziesz również wiele ciekawych artykułów na temat antykoncepcji i jej metod, naprawdę zachęcam do lektury. Pozdrawiam --- eRzecznik serwisu www.wpadka.pl masz 72 godziny Konkurs na najlepszego DJa Polski, poleca DJ S.K.Pelle sprawdź www.wpadka.pl/konkurs

To takie proste, idziesz na Izbę Przyjęć ginekologiczną lub JAKĄKOLWIEK inną i prosisz o postinor, lekarz każdy wypisuje receptę (także dentysta), tykasz i po problemie. Nie utrudniajcie sobie życia, tam gdzie problemów żadnych nie ma!

Gość wkkkkkaaaaa
na jaki m swiecie ty zyjesz. jakie substytuty bez recepty? jak nie chcesz miec dzidzi to kurna pozycz od kogos 200 zl, 100 idzie na prywatna wizyte, ktora ja kiedys w niedziele umawialam jak nam gumka pekla a druga 100 na tabletki. nie piszcz ze nie masz kasy, tylko glaby pozyczajcie od kogo sie da, jak nie to policz ile wyprawka kosztuje, pampersy itd. co za ludzie.... nazryj sie cukru, zapij spirytem, wypluj a potem tym wyplukaj pochwe. ponoc pomaga...

Gość wkkkkkaaaaa
ewentualnie moze sie obejsc bez 100 na ginekologa, jesli dostaniesz recepte na izbie, sproboj na wszystkich w twoim miescie, jesli to male miasto i sie wstydzisz to zostaje wizyta prywatna

Gość Lolka07
Witam 9 maja kochałam sie z chłopakiem i pękła nam gumka ,po jakiś 8 godzinach (albo i wczesniej )wzięlam tabletkę po . Ostatni okres miałam 18.04.23.04.15 z tego wynika,ze kiedy pękła nam gumka nie mialam dni plodnych ,niestety powinnam dostac okres i nadal sie on nie pojawil ;/ myśliscie,że zaszlam w ciąże ?Proszę o pomoc :)

Gość gość
to masz za swoje kazal ci ktos uprawiac seks? seks nie jest wazny w zwiazku