Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Baniulina

wybaczyć facetowi,że mnie uderzył???Pomóżcie!!!

Polecane posty

Gość Baniulina
no dobrze jeżeli nie będe sie z nim kłocić to on mnie nie uderzy...w ogóle ktos czyta to co ja piszę???

DDA dużo tłumaczy. Poczytaj o tym. DDA ciągną do osób z problemami, wydaje im się że oni pomogą, zmienią ich i będzie ok, czują się odpowiedzialni za wszystko

Gość Baniulina
tylko jak ja mam życ ciagle pod kloszem...moze jak pójdziemy do psychologa to cos nam pomoże...

Gość ewelllinaa
"Kopnął mnie dusił " KOPAŁ, DUSIŁ i ty nadal z nim jesteś?!! Oszalałaś!! brak słów...

on ma nigdy w życiu nikogo nie uderzyć, zrozum to babo biją sie na wojnie albo gówniarze w piaskownic i patologia NIKT więcej

Gość Baniulina
co do odpowiedzialności oko fakt faktem nawet jak siedzialam na wykładzie gdzie było 80osob to uciszałam cała salę i bylam zdenerwoowana tym,ze jest głosno a wykładowcy sie nie podoba-wiem chore!!!!!!!!

Gość CITO
miałam własnie pisac ze pewnie jej ojciec tłukł matke i stąd takie odmóżdzenie u autorki No i racja Kobieto oddaj to dziecko do domu dziecka, moze ktos je zaadoptuje i bedzie miało normalną rodzine bo ty mu zniszczysz zycie. Po co jej radzicie odejscie od tego faceta? Raz ze i tak tego nie zrobi, dwa ze znajdzie takiego samego. Ta kobieta nie ma pojecia o prawidłowych relacjach emocjonalnych i społecznych i niestety jest w trakcie przekazywania patologicznych cech nastepnemu pokoleniu

Dobry pomysł z psychologiem. Tylko zrozum, że TY NIE JESTEŚ winna. On jest słaby, bardzo słaby. ALe musisz troszczyć się o siebie i dziecko. Jak Ci odpieprzy to jak myślisz co będzie z dziecka? Pomyśl o tym tak, że Ty jesteś odpowiedzialna za dziecko. Zobacz co piszesz? Czy tak pisze wiedząca czego chce i silna matka? Chcesz by dziecko widziało jak jego tato Cię bije? Czy Ty będziesz umiała z tymi kompleksami i poczuciem winy dziecko dobrze wychować? Do psychologa sama koniecznie musisz iść.

Gość Baniulina
czmu on mnie bije bosheeeeeeee czemu mnie włsaśnie czuje sie jak głupia bo czemu mnie mam wrażenie,ze żadnej innej nie uderzy tylko wąłsnie mnie bo jestem daremnaaa jesssssssuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Gość EFGB H
CO ZA PORAŻKA, GDYBY MNIE FACET UDERZYŁ ZOBACZYŁBY DRZWI, OD RAZU I BEZ DYSKUSJI

Gość Baniulina
chodziłam do psychologa ona mi tlumavzyla,ze to nie moja wina ale jesssus on mnie utwierdza w mojej beznadziejności ,zawsze czuje sie przy nim głupsza,biednijsza itp Chodziłam tez na DDA i wiem o tym,ze mam poczucie nadmirnej odpowiedzialności i innych,że szukam faceta podobne go mojego ojca,moja siostra ma wspanialego męża,a wychowaywala sie w tym samaym domu co ja...

Gość Baniulina
teraz nie chdzę do psychologa i na DDA bo jesem ciagle z dzieckiem

nie zastanawiaj sie tylko uciekaj poki mozesz ile razy chcesz dawac szanse? kiedys na ta szanse juz nie zdazysz bo cos ci sie stanie i i osierocisz wlasne dziecko nie mysl o nim tylko o sobie i dziecku on sie nigdy nie zmieni a dlaczego? bo czuje sie silniejszy od ciebie i wie ze mu wybaczysz wiec radze ci uciekaj albo jego wyrzuc i pamietaj od ciebie sie zaczelo a na dziecku moze sie skonczyc nigdy nic nie wiadomo nigdy nie mow nigdy!! dbaj przedewszystkim o dziecko sama napisalas z jakiej rodziny jestes wiec daj dziecku szanse na lepsza rodzine niz mialas ty teraz wszystko przemawia na to iz dziecko wychowuje sie w takiej samej rodzinie zadaj sobie pytanie czy chcesz by dziecko mialo takie samo zycie jak ty?

Gość błogoslawiony
jak urodzisz to dziecko to podwiąz sobie jajowody zeby wiecej ci pomysly z dziecmi do głowy nie przychodzily. Mozesz byc dobrym czlowiekiem ale na matke sie nie nadajesz. Juz jednemu dziecku zmarnujesz zycie Studiujesz, masz dostep do internetu, pewnie czytałas o zaburzeniach wynikających z wychowania w rodzinie patologicznej wiec czemu zdecydowałas sie na dziecko? Jak mozna byc tak egoistycznym

Gość Baniulina
Moja siostra ma normalnny dommmmmmmmmmmmmmmm!!!!!!!!!!!A z ojciem mmieszkałysmy ja do 7 roku życia

Gość Baniulina
Frank_Zappa Dzieki za wsparcie.Jedyne co to bym musiala na jakis czas wyjechac z dzieckim żeby nabrac sił jak nie wyjade to on bedzie mnie nachodził a ja w końcu powiem OK,tak jak zawsze było....

Gość absolutnie nie wybaczaj!
Jeśli go naprawdę kochasz i chcesz dla niego jak najlepiej. Nadchodzą upały, czy zdajesz sobie sprawę,że przy najbliższym biciu twój ukochany mógłby paść na serce z powodu nadmiernego wysiłku i przegrzania? Przeciez tego nie chcesz,kochasz go! Odejdź od niego! Znajdź sobie jakiegoś damskiego boksera którego ewentualny zgon nie zrobi na tobie wrażenia, do jesieni jakoś przedtrzymasz,a jesienią.... możesz powrócić do swojego ukochanego misia. W chłodne wieczory dobrze mu zrobi mała rozgrzewka.

Gość Baniulina
Co do dziecka to ona jest dla mnie najważnijsza,a chyba mam wrażenie,ze bicie dotyczy tylko mnie bo ona jest maleńka.Boże ja naprawdę jestem masakrycznaaaaaaaaaaaa bo ona dzisiaj nie psała cały dzien bo pewnie nie mogła przez nasze wraki i dlatego,że czuła,ze ja jestem kłębkiem nerwów.Tak racja jestem beznadziejna matką!!!!!!!!!!!!!!!Boże nie mogę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość CITO
co z tego ze siostra ma normalny dom skoro ty nie jestes normalna? Widac siostra urodziła sie z silniejszym charakterem i godnoscią osobistą a DDA to tez nie reguła. Zresztą skoro siostra ma normalny dom to dla ciebie powinien byc sygnal ze jednak mozna stworzyc zdrową rodzinę a nie płodzic dzieciaka z patologią społeczną

Masz dziecko, nie możesz mówić ok. Chcesz się okaleczyć znowu psychicznie? Przecież Ty na dziecku wszystko odreagujesz. Wal siebie, pomyśla jaką matkę byś chciała dla swojego dziecka? No opisz tę osobę:) Dupna ta psycholog, szukaj innej, psychoterapeuty.

Gość Baniulina
absolutnie nie wybaczaj! :(

Gość CITO
tak oczywiscie, ciebie leje a dziecka nie ruszy. Ide bo nie ma sensu pisac bo ty tylko wyzalic sie chciałas i tak nic ze swoim zyciem nie zrobisz. A człowieka tylko wkurwienie ogarnia jak sie czyta taką babe i pomsyli sie o dziecku ktorego los przesądzony jest jeszcze przed urodzeniem

Gość Baniulina
Jaką matke najlepsza na świecie to wiadomo... Bosssheeeeeeeeeeee zawaliłam dzisiaj ona nie spała przezze mnie pewnie była zdenerwowana moja malutka jejciu!Bosheeeeeeeeeeeeeeeeeee ja nie mogę soryyyy ale krzyczę płaczę nie dam rady.

Jaką matką jesteś to się okaże za 20 lat. Teraz masz czas by wszystko zmienić, by pracować nad sobą dla dobra córki. Skoro jest dla CIebie najważniejsza, to chyba jesteś w stanie się poświęcić i zrobić coś wbrew charakterowi (wykopać faceta)?

na twoim miejscu nie bylo by czasu na zastanowienie pakuj manatki i odejdz ulozysz sobie zycie lepiej dla siebie i dziecka nie pozwol by ono od malego musialo ogladac rzeczy ktore ty wczesniej musialas pokaz mu ten lepszy swiat ktorego ty nie zaznalas pokaz ze mozesz byc lepsza ze potrafisz dac dziecku szczesliwy bezpieczny dom gdzie bedzie dorastalo w pewnosci i milosci a nie jak ty w niepewnosci jutra? pamietaj dziecko czuje widzi zapamietuje nie pozwol mu miec zlych wspomnien i odczuc, mysl o nim i o sobie daj rownowage psychiczna i poczucie bezpieczenstwa a zycie sie ulozylepiej

Gość Baniulina
spakuję zarz rzezcy spakuje

Gość absolutnie nie wybaczaj!
wierzyć mi się nie chce,że po świecie chodzą tak głupie istoty jak ty. Kobieto ogarnij się! Bił i będzie bił. Zacznij się szanować, chyba że wolisz poprzednią wersję wydarzeń

Gość Baniulina
ja ją najbardziej kocham,jak śpi ponad 2 godziny to tęsknie za jej oczkami (oczywiście jej nie budzę) :) Tylko mi naprawdę tak cięzko to zrozumieć dlaczego osoba która mówi do mnie kochanie potrafi mnie kopnąć walnąć w głowę wykręcić rękę bo po prostu ma takiego agresora.Nie rozumiem dlaczego nie umiem tego naprawić...dlaczego...

Ja rozumiem ,życie jest ciężkie i każdy chyba o tym wie Nikt tutaj nie napisze to co chcesz usłyszeć tylko właśnie te rzeczy których nie chcesz usłyszeć takie jak "uciekaj z dzieckiem","wyprowadz się" ... z tej sytuacji nie ma innego wyjścia jedyne co możesz zrobić i co jest słuszne to rozstanie z takim barbarzyńcom ja nie wiem jak można krzyczeć na kobietę a co dopiero uderzyć.