Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalalalaalalallalall19

Jak myślicie czy nie wyglądam głupio jeśli...????!!!

Polecane posty

Gość lalalalaalalallalall19

Mam 19 lat ale, na każdym kroku słysze że wyglądam na 15-16 makisimum jak mówie ile mam lat nowo poznanym osobom to robią wielkie oczy i mówią że chyba żartuje i zaraz wołają do znajomych np. na imprezach "ty zobacz ona ma 19 lat ogarniasz to" ciągle słysze od ciotek że mam skaze genetyczną i będę zawsze młodo wyglądać ale...nie w tym rzecz bardzo podobają mi się ciuchy z House,New Yorker,Cropp itp. tylko że ze świadomością swojego wieku ich nie nosze bo wydaje mi się że jestem już za stara na takie młodzieżowe stylizacje jak myślicie czy nie będzie głupio jak zaczne się tak ubierać bo teraz próbuje się troszke postarzyć wystylizować tak żeby wyglądać choć na swój wiek ale, z tego co widze to i tak nic nie daje więc to olewam i zmieniam styl na bardziej młodzieżowy tylko jak sądzicie czy nie jestem za stara na taki styl ? ;p

Gość taka sobieeee
ja mam 28 i tez sie tak ubieram młodzieżowo i mam to w dupie co inni pomyslą wiec smiało a kiedy masz to zakładać jak będziesz 40-tka??

Nie rozumiem. Mi nawet do głowy nie przyszło, ze mam nie ubierać się tak jak mi się podoba (czyli młodzieżowo bardziej). Jestem w Twoim wieku i też wyglądam na 15-16. Jedyne co to teraz ubieram się bardziej kobieco, ale i tak łącze sportowe z bardziej eleganckimi. A co mamy w żakietach i szpilach chodzić? Czy legginsy z balerinami?:O