Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takajachuda

szczupłe a pulchne kobiety

Polecane posty

Gość takajachuda

Pytanie raczej do facetów, jaki "typ" dziewczyny lubicie, chude czy grubsze? Nurtuje mnie to pytanie, bo co spotkam faceta to mi mówi, zgrubnij 20kg to się Tobą zainteresuję...masakra.

Gość fnghjnj yt
a ile mierzysz calosc? ja mam 169 / 48 kg. :P

Gość takajachuda
169cm 56kg i niby, że za chuda;/

Gość takajachuda
zajebistą masz wagę, ja właśnie się chcę troszkę po zimie "odchudzić" raczej ćwiczeniami pozbyć się tłuszczyku z pupy i ud a tak to ok, a tu, ze niby mam przytyć 20 kg, zamurowało mnie.

Gość Navya
Chcesz poznac opinie facetów zapytaj na innym forum nie na tym .. ale to jest tak : wielu zarzeka sie ,że woli pulchniejsze ,ale wybieraja szczupłe choc różnie to w sumie bywa

Ja należę do chudzielców, przytyć nie potrafię.... coprawda na brak powodzenia nie narzekałam, teraz mam męża i ciągle mi powtarza, że uwielbia moje chude paluchy hehehhe :D No cóż, taką sobie mnie wybrał i zerwał dla mnie z grubszą :)

Gość takajachuda
Dlatego ja sobie powiedziałam, nie będę dla kogoś "grubnąć". Jak dobrze się czuje szczupła i jestem zdrowa, to dlaczego na siłę grubnąć.

fnghjnj yt---masz 169 wzrostu i ważysz tylko 48kg??? To strasznie mało. Ja ważę tyle samo ale mam 160 wzrostu.

Gość KNP
Wolę szczupłe.

Gość rtyersy
wazysz w sam raz autorko topiku, jeszcze troche schudniesz i bedziesz miałą niedowage

Gość takajachuda
Tak wiem, tylko po zimie zrobił mi się cellulit i chce troszkę z nóg zrzucić to i ten okropny cell też zniknie :)

Gość fnghjnj yt
tak, ale ja chce przybrac na wadze, i wiem ze to bardzo malutko..:) ale pisze w 100% szczerze! mam za to brzuch ktorego nie wiem jak sie pozbyc:(

Gość takajachuda
Ja wierze, mam podobny problem mi idzie znowu w dupsko i uda a powyżej nic, i to nie proporcjonalnie wygląda;/ bluzki XS czy nawet XXS a gacie 38 -39 ;/