Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdradzona kochanka

Napisać wiadomość jego żonie?

Polecane posty

bez przesady, tymi dziećmi i ich krzywdą tak nie żonglujcie, za to odpowiedzialny jest ich ojciec. Jakby autorka dupki nie dała to znalazłaby sie jakas inna. Nasza naiwna autorka jest odpowiedzialna wyłącznie za krzywdę swojej rodziny. Wkurwia sie, bo się wcześniej rozwiodła i teraz została na lodzie, a fagas wrócił do żony i będą "szczęśliwą" rodziną niepokojoną czasem przez jakąś wariatkę.

Gość maango
zostaw ta rodzine szmatlawcu, szukaj jurnego ale wolnego jak cie swedzi wywloko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość ale ale ale ale ale ale ale
a masz jej mail? czy numer komórki? jesli tak to jak najbardziej wysmaruj, juz nie chodzi o ciebie a takich typów jak mi nie zal, a rodzina ma zyć w kłamstwie? niech on trochę pocierpi i nie wiem po co dzieci w to mieszacie, jego dzieci już dawno przestały być powodem do dojrzałych zachowań bo ojciec nie dorósł do bycia ojcem

i co na autorce prsy wieszacie, gdyby facet kochał zone to by jej nie zdradził, i tak bedzie ją zdradzał jak nie z ta to z inna, bo taki typ, jak 3 lata potrafi w zakłamaniu to nie wierze by sie wyleczył kiedykolwiek, ta adrenalinka przy zdradzaniu i obiadki pranko czyste w domku a dupa na boku mu pasuje,

Gość zdradzona kochanka
Mam wszystko, to ona pierwsza szukała ze mną kontaktu, tyle że ja do tej pory nigdy jej nie odpisywałam. Mam po prostu ochotę dogryźć temu tchórzowi a mam wrażenie, że ona mu zrobi piękną jazdę bez trzymanki jak pozna szczegóły z życia swojego męża.

Gość observe
zdradzona kochanka => Jak sie nie brzydzilas z nim ruchac skoro wkladal swego chuja i w tamta pipe ? Nazwijmy rzeczy po imieniu.

Gość zdradzona kochanka
Podobno ze sobą nie sypiali odkąd mnie poznał. To też chciałabym właśnie usłyszeć, jakimi kłamstwami karmił ją a jakimi mnie

"Mam po prostu ochotę dogryźć temu tchórzowi a mam wrażenie, że ona mu zrobi piękną jazdę" I sądzisz, że jego żona, kiedy otzryma odpowiednie informacje OD CIEBIE, to w imię szeroko pojętej kobiecej solidarności (a ta, jak wiadomo - nie istnieje) po prostu zrobi mu jazdę a ciebie będzie za to błogosławić, że byłaś taka... szlachetnie lojalna? :)

Gość observe
zadradzona kochanka => w bajki wierzysz. A ty rozwodka morda w kubel debilko.

ona chce go zmusic do powrotu do siebie, ale się nie przyzna, a on nie wróci. ot i taki finał :(

Gość kochanka ile masz lat
?

Gość zdradzona kochanka
Nie chcę się z nią zaprzyjaźnić, ale niech wie z jakim padalcem żyje. Jemu chcę dokopać. Zranił mnie potwornie a ja mściwa jestem.

Gość observe
rozwodka a ty jestes zwyklym gownem

Gość zdradzona kochanko
daj sobie z nimi spokój. Nie Ty pierwsza i nie ostatnia. Facet może to robił i bedzie dalej robił, ale to juz jego i jego zony sprawa a nie Twoja. Coś przegrałaś ale jeszcze zycie przed Toba. Czujesz się oszukana i ponizona, ale dalsze działania na szkode jego rodziny tylko ponizy Cię bardziej. Planowane dzialanie może nie przynieśc spodziewanego przez Ciebie efektu. Masz wpływ tylko na to co sama robisz a nie na innych. Skrzywdzisz jeszcze bardziej tą kobietę. Pewnie nie wiesz co ona przezywa i bedzie przeżywać. Zanim popełnisz kolejny błąd zastanów się. Czas zająć się samą sobą i zacząć być odpowiedzialną za swoje czyny. Żadnych żonatych. Trochę babskiej solidarności. Niech sobie układają jak umieją i chcą. A on, cóż... wolał tą jedyną, swoją, sprawdzoną i wierną a nie taką, która jak się zakocha to się rozwodzi. Nie pisałabym już do nikogo z ich rodziny. Tak się nie szanujesz?

Gość zdradzona kochanka rob jak
uwazasz , i chlop byl nie w porzo i zone ma durna ze z takim rogaczem siedzi.

Gość zdradzona kochanka ile lat ma
do chuja

Gość zdradzona kochanka
50

obydwie widzę durne, jak można uwierzyć ze od 3 lat zoną nie sypia, mieszał płyny, ciebie zdradzał z nią, a ją z tobą kaszanka!!!

po pierwsze-nigdy nie tworzyliscie pary, zwiaku bo on nie jest wolny po drugie-nie obnosił się z tobą wiec oparte tylko na seksie, nic wiecej bo przeciez nie spedzaliscie swiat razem po trzecie-oboje nie wiecie co znaczy kochac kogoś, wszystko oparte na kłastwie, zwiazek o takich fundamentach nigdy nie przetrwa!! karmił i ciebie i ją kłamstwami, pomysl jesli tak łatwo okłamał osobę, której kiedys slubował, obiecywał, spedził troche czasu...dzieci nie biora się z niczego, to czy miałby dylemat i problem okłamać ciebie? chcesz się zemscic? zemscij sie bo on i tak znajdzie inna na boku po tobie, bo dzieki tobie tak naprawde to małzeństwo przetrwało, ułatwiłas mu zycie przez te 3 lata:) miał co chciał :)i nie musiał sie tak przejmować ze w domu cos nie pasuje

Gość znicz e.
observe, ten z symptatii to naprawdę ty?

Gość A ja myślałam, że
już niżej się upaść nie da, a tu proszę taka "niespodzianka". Zdradzona kochanko nie rozumiem co Ci da napisanie maila do żony swwojego misia?! Zachowaj te resztki godności, które Ci zostały i po prostu złatw sprawę w inny sposób. Chyba, że mylisz mściwość z niedojrzałością emocjonalną...

Gość kochanko jestes
chuja warta tak samo jak i ten twoj kochas idiotka do kwadratu

Gość dominika 23333
sama jestes sobie wina! ZADEN FACET NIE ZOSTAWI ZONY DLA KOCHANKI !!!!!!!! TRZEBA BYLO WCZESNIEJ MYSLES ZANIM WESZLAS MU DO LOZKA !! TAKI TEKST JAKI CI PUSCIL ZE DZIECI NIE CHCESZ SKRZYWDZIC, WEZ SIE KOBIETO OBUDZ, CHCIALO MU SIE BZYKAC, DOSTAL TO OD CIEBIE ,TERAZ MU SIE ZNUDZILAS I TYLE MYSL KOBIETO LOL

Gość wcześnie zaczęłaś
nie mówcie, że żaden nie zostawi żony, bo mój zostawił :classic_cool: autorko, ja bym napisała. a co. nic nie tracisz, a możesz podtruć jemu życie :) nie przejmuj się gadaniem tych tłuściochów sfrustrowanych na Kafe, napisz do żonki, a już ona odpowiednio zareaguje :P

Gość hahahahahaaaaa
myslisz, ze zostawi zone nawet jak napiszesz jej wiadomosc? :) jestes tak glupia, ze bardziej sie nie da :) moj tez znalazl sobie kochanke w innym kraju, byl taaaaki zakochany, ladna, zgrabna, duzo mlodsza i co :) zona jednak najwspanialsza na swiecie a kochanka okazala sie tylko do bzykanka :) oczywiscie rozwiodlam sie z dziadem ale on kochanke kopnal w dupe a za byla zona ciagle teskni :) mam w nim gajnego przyjaciela ale to wszystko! Szmaciska, ktore na sile chca odebrac meza zonie i ojca dzieciom nie zasluguja na miano kobiety tylko lachociaga zdesperowanego!

Gość hahahahahaaaaa
poza tym jestes niedojrzala emocjonalnie! Ten facet dobrze wie co robi i napewno nie zwiaze sie z toba po tym co zrobilas swojemu mezowi :) bo jemu kiedys mozesz zrobic to samo :) nie pomyslalas o tym :)

Gość Robert Wawa
nie no nastepna -----Wcześnie Zaczęłaś--------------- buhahahaa i co myslisz ze z toba zostanie ?????????? Buhahahah i na boku pewnie juz ma nastepna na twoje miejsce .pobawi sie i znajdzie sobie inna ,a ty juz szukaj nastepnego zonatego bo ten to ma cie na chwile wiem bo sam jestem facetem .pewnie ci wali tekie teksty o millosci hahaha . i co ozenil sie z toba???? buahahahahahahahahahhah :):):):)

Gość tylko kobieta
a ja jestem taką żoną o której piszesz i kochanka też mówiła mu że chcę go zatrzymać dla pieniędzy... Śmieszne, że nie macie innego wyjaśnienia.. W dupe może sobie włożyć te pieniądze !... Co do Twojego kontaktu.. ja bardzo bym chciała żeby jego kochanka chciała się ze mną kontaktować i wypisywała takie rzeczy, bo to b świadczyło tym że naprawdę ją zostawił a ona stara się walczyć... Ale wiedziałabym i miala pewnośc że ją zostawił...