Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kwiatuszek...___

Jak poderwać 10 lat starszego faceta?

Polecane posty

Gość Kwiatuszek...___

Tzn jak poderwać faceta po 30-stce ? Jakieś rady? Będę wdzięczna :)

Gość Kwiatuszek...___
No dzięki :P A może ktoś ma jakąś inną rade? ;)

Gość Kwiatuszek...___
??

Gość Kwiatuszek...___
ja 23, a on 33 :P

Gość Kwiatuszek...___
No właśnie w tym problem, że nie mogą :D To jest mój ideał :) Spotykałam się z nim 4 lata temu :D ale niestety wyjechałam i kontakt się urwał.... Teraz spotkałam go na portalu randkowym :D ale on mnie nie poznał heh fakt zmieniłam się i to bardzo, wyglądam zupełnie inaczej. On jest kawalerem :P

Gość Kwiatuszek...___
W sumie to wiem, że nie powinnam sobie zawracać nim głowy bo jak większość stwierdziła to nie facet dla mnie... Wiecie to jest typ takiego macho... Taki "koks" :D kiedyś był bramkarzem na dyskotece... więc samo mówi za siebie ale co ja poradzę, że on mnie tak kręci? :)

Gość Kwiatuszek...___
Nie znamy się sporo.... spotykaliśmy się jakieś hmmm 3 tyg :D I ja w sumie bez słowa wyjechałam. Miałam narzeczonego za granicą. Teraz jestem po rozwodzie... Bożeee jakie baby są głupie :D

Gość giniaminia
Jeśli jest kawalarem w tym wieku to zastanów sie czy na pewno wszystko z nim w porządku..Też mam faceta,kawalera w wieku 33lat i teraz po kilku miesiącach zaczynam rozumieć dlaczego do tej pory nie był w na tyle poważnym związku aby się ożenić, założyć rodzinę itd.

Gość Kwiatuszek...___
Kurcze ja wiem, że on ma bardzo trudny charakter... przez te 3 tyg zdążyłam się o tym przekonać... Ale nie potrafię wybić sobie go z głowy... jeszcze teraz jak zobaczyłam jego zdjęcie to masakra normalnie :D

A co Ci szkodzi się umówić?nikt odrazu nie mówi o zakładaniu rodziny :) ja sama mam przyjaciela o 10lat starszego..i różnica wieku dość często nawet 10lat jest słabo wyczuwalna. Dodam że z reguły starsi faceci są bardziej doświadczeni w łóżku i wiedzą jak dogodzić kobiecie. To nie to co 5minutowy seks z dwudziestolatkiem :)

Gość Kwiatuszek...___
NO tak tyle, że troche się boje że nie będzie chciał... trochę go kiedyś wystawiłam :O

Daj spokój dawno temu i nie prawda :) jak nie spróbujesz to się nie dowiesz..zagadaj do niego nawet przez ten portal umów się, w realu napewno Cię pozna, pogadacie sobie i dalej sama zobaczysz..

Chciałabym a boje się? :D szkoda czasu się tak czaić, kto nie ryzykuje ten nie wygrywa, więc albo się odważysz się z nim umówisz, albo nigdy się nie przekonasz czy coś by z tego było ;)

Gość Kwiatuszek...___
Macie racje :D Chyba muszę się odważyć. Na ogół jestem odważna, gadatliwa i w ogóle wszędzie mnie pełno :D a jeśli chodzi o niego to już moja odwaga znika hi hi :D

Gość Kwiatuszek...___
Ale powiedzcie mi czy powiedzieć, że ja to ja? czy dopiero jakbyśmy się spotkali? :D

Gość 9779
Co mam zrobic? Podoba mi sie chlopak ale on jest starszy odemnie o 10 lat nadodatek jest kumplem mojego brata pomozcie :)

Gość 9779
ja mysle ze powinnas powiedziec teraz a nie jak sie spotkacie