Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mała_w_prążki

Doświadczenie przychodzi z czasem 18+

Polecane posty

Tak więc mężczyzna koło trzydziestki, który przez lata zapewne zdobywał doświadczenie seksualne już wie co podnieca kobiety, jak im dogodzić. Seks nie jest wtedy szybkim numerkiem, aby zaspokoić tylko siebie. Młodzi czytać i się uczyć żeby wasze kobietki były usatysfakcjonowane i nie musiały szukać wrażeń na boku. Zapraszam do intensywnej dyskusji, kobiety, doświadczonych mężczyzn, jak i tych którzy dopiero zaczynają zagłębiac tajniki w tym temacie. Ja mogę zacząć. Pamiętam swojego pierwszego faceta, dawno temu..starał się może i na początku..ale później seksik na dwie minuty i koniec. Halo to już?jeszcze nic nie zdążyłam..no właśnie :) ja stawiam na grę wstępną..i pieszczoty..a jak jest z wami?:)

Gość dsddfdsd
nie lubie takich ruchaczy, wole malo doswiadczonych, nie moge napisac swojego zdania to po co zalozylas ten temat? zeby tylko zostawic posty takie jakie ci pasują, że kobiety bardzo lubią ruchaczy???

A czy ktokolwiek powiedział że nie możesz się wypowiedzieć?a pisz do woli.przedstawiłam swój punkt widzenia, chętnie przeczytam zdanie innych.

Gość 98y0uhbbiugv
głupiaś, mała