Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość musze musze musze

ile mozna schudnac w ponad 2 miesiace??

Polecane posty

Gość musze musze musze

czy możliwe jest schudnąć 20 kg w 73 dni??

Gość nkjnekwnsihb
Wszystko zalezy od diety... na warzywnej dr Ewy Dąbrowskiej przez pierwszy 6tygodniowy etap chudnie się jakieś 12kg i potem 6tygodni wychodzenia i zdrowe żywienie spokojnie 8kg poleci. Stosowała moja siostra. Na 1000kcal też da radę pod warunkiem, że będziesz ćwiczyć.

Pewnie jest możliwe, ale wybitnie niezdrowe. W takim okresie bezpiecznie będzie do 10 kg.

Gość musze musze musze
a np. jakie cwiczenia wystarcza?? mam zamiar biegac, jeździc duzo na rowerze, a w domu bede robic brzuszki, przysiady i takie gimnastyczne sprawy. Wstarczy? bo ja np. na basen nie pojde na pewno. A na inny sport mnie nie stac np. do silowni czy fitness. Wystarczy to co tu napisalam?

Gość musze musze musze
jak uda sie 10 to tez bedzie dobrze. Wazne by w ogole cos spadlo, ale moim marzeniem jest 20 kg schudnac.

Gość musze musze musze
drakonskiej czyli jakiej? 600 kcal? tyle jestem w stanie jesc;) np. dzisiaj zjadlam na sniadanie serek wiejski, na boiad zjadlam surowke z piersia z kurczaka ugotowana. No i w miedzy czasie pije czerwona herbate.

Gość musze musze musze
No właśnie nic nie robiłam więc chyba czas zacząć? Gdybym nie miała problemów z wagą to by mnie tu nie było. I wcale się nie chajtam.

Gość musze musze musze
jak to zrobiles?

i tak nie uwierzysz...oprocz malokalorycznego jedzenia,duzo ruchu w pionie jak i w poziomie...NAPRAWDE

Gość musze musze musze
kirek sam jestes wieprzem skoro siedzisz na forum = diety. Osoby bez problemow z waga nie zaprzataja sobie glowy dietami zadnymi waze 60 kg ciekawe ile Ty wazysz co, ze tak sie tu popisujesz

Gość musze musze musze
koordynator ponoć to są najlepsze metody nie zadne diety cud. Ale z drugiej strony jesli czlowiek odchudza sie rozsadnie to niemozliwy jest tak szybki spadek wagi. Ja w sumie nie mam duzego nadbagazu, ale bardzo chcialabym wazyc 40kg. Moze to brzmi tak, ze daze do wygladu anorektyczki, ale nie jestem za wysoka wiec taka waga bylaby odpowiednia. Ta 6 na wadze jest przerazajaca dla mnie:( niby BMI mam w normie, ale jakos nie lubie swojego wygladu

Gość musze musze musze
mam 165 wzrostu a waze 60kg:o

A ile masz wzrostu, że chcesz ważyć tylko 40 kg? I dlaczego tak Ci się spieszy? Im bardziej drakońska dieta, tym większe prawdopodobieństwo efektu jojo - sama tego doświadczyłam. Drugi raz odchudzałam się mądrzej i utrzymuję wagę. Nie twierdzę, że jak już schudniesz te 20 kg w 2 miesiące, to na bank znowu przytyjesz, ale na pewno będzie Ci wtedy trudniej zachować nową sylwetkę.

40 kg przy 165 cm to spora niedowaga. 10 kg w zupełności wystarczy. I będzie zdrowo w te 73 dni. Przemyśl to.

no costy!!! no to calkiem fajnie sobie wygladasz...nie musisz nic robic moim zdaniem tylko podtrzymuj swoja sylwetke.tzn nie napychaj sie niepotrzebnymi smakolykami.ja wazylem 120 kg przy 186 cm wzrostu a teraz waze 98.wiem - i tak za duzo do moich cm-ow

Gość musze musze musze
ehh ale mam zaniedbana sylwetke duzy brzuch, niezgrabna pupa

Gość musze musze musze
dlatego tak szybko, bo jade na wczasy z chlopakiem ktory nigdy mnie jeszcze nie widzial w bikini.. i wiecie jak to jest. mam czas do sierpnia

Gość musze musze musze
no wlasnie w ogole sie nie ruszam.. kondycja beznadziejna. Przebiegne 100metrow i padam

no to do dziela!!! nogi w ruch,spacery,bieganie i duzo seksu-tylko nie na plecach-mowie powaznie

aha i jescze jedno.pewnie palisz to ogranicz a najlepiej rzuc.mnie sie udalo:) i browarka tez ogranicz

Gość musze musze musze
palenie pomaga, bo jak jestem glodna to pale

Gość Nieprawda, ja na Dabrowskiej
schudlam w 2 miesiace 5kg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!