Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bimsalabim365

Ile byście sobie $ zażyczyły pracując na takim stanowisku?

Polecane posty

Gość bimsalabim365

Stanowisko: asystentka/ sekretarka Firma, której właściciel jest Włochem i posiada trzy inne firmy w Polsce. Miasto -250 000 mieszkańców Wymagania: - biegła znajomość języka angielskiego lub włoskiego, znajomość office'a, - umiejętność organizacji pracy w biurze - doświadczenie na podobnym stanowisku - wysoka kultura osobista Zakres obowiązków: - organizacja i prowadzenie sekretariatu, - nadzór nad prawidłowym obiegiem dokumentów w firmie, - obsługa bieżących spraw biurowych. Ja: 6 lat doświadczenia na stanowisku asystentki, znam angielski, jestem na V roku studiów mgr, mam już licencjata. Idę na rozmowę kwalifikacyjną i tak się zastanawiam ile im powiedzieć, jesli zapytają o moje oczekiwania finansowe.

2.500 na reke na okres probny chyba nie jest zle jako sekretarka. Tak mysle.

Gość fdsfds
5 dolarów

Gość bimsalabim365
Nie wiem, czy dla nich 2,5 tys brutto nie będzie za dużo a co dopiero netto, dlatego pytam.;)

Gość juuuuuuujuu
2 tys- 2,5 tys netto

Gość bimsalabim365
Bez przesady chce żeby cenili mnie za to co potrafie i jakie mam kwalifikacje a nie za to jak wygladam:O

Gość EKOMANN
z tego co piszesz to potrzebuja zwykle szkrobi papiera co kawe zaparzy i biuro bedzie czysto trzymac,od czasu jakis telefo lub faxik to wszystko.nie wchodza w zakres zadne obowiazki pozycyjne,wiec zarobek 1500 wyzylowany

Gość kllnk
2,5 netto zł

Gość kllnk
1500 i biegłyt angielski ? za tyle to głąby po podstawówkach na liniach montażowych pracują. zaczysz sobie 2,5 i targuj się

widzę że mało jeszcze wiesz o życiu Jezeli na to stanowisko będą mieli jeszcze jedną kandydatkę o zbliżonych do Twoich kwalifikacjach za to atrakcyjniejszą fizycznie to...domyśl się:)

Gość EKOMANN
2,5 h ha ha posel ma 5

Gość gguyguy
1500 i biegłyt angielski ? 2.5 netto dla sekretarki?? sorry, ale to chyba w jakichs wielkich firmach. A biegly angielski to pewnie tylko jej opinia, bo zakladam, ze za granica nie mieszkala🖐️

Gość a co chcesz wiedzieć?
ale weźcie na poprawkę, że to jest miasto 250 tyś mieszkańców, więc bądź co bądź zarobki są wyższe niż w miastach , w których mieszka 1/5 tej ludności. Początkowo również pomyślałam o 2500 netto, ale nie wiem, czy to jest realne. A ile zarabiałaś do tej pory ? Może od tego zacznijmy- i czy w tym samym mieście ?

Gość bimsalabim365
W małym mieście 5,5 tys mieszkanców zarabiałam w 1200-1500 netto.

no ja mieszkam w mieście 350 tyś mieszkańców i laska na miejscu sekretarki z biegłym i przydatnym w firmie rosyjskim zarabiała 1300 🖐️

tragedią są zarobki w tym kraju... No no nie wiem - 2500 brutto lub 2 tyś netto ? Za mało też nie można chcieć, bo rekrutujący mogą sobie pomyśleć, że się nie ceni i można za michę ryżu pracować..

Gość bimsalabim365
Myślałam ze tak minimum 1600 zł na reke, tak mysle 1600-1800 zł, szkoda że pracodawcy sami utrudniaja i od razu nie mówia konkretów ile proponują.

Gość bimsalabim365
Co Wy o tym myślicie?

Gość bimsalabim365
up

no właśnie po to nie mówią, żeby ocenić człowieka - czy za nisko się nie ceni i czy nie za wysoko. Ostatecznie wybierają i tak tego, który zażyczy sobie najmniej, albo tego, który wystraszony i zgodny na wszelkie ustępstwa iść.

Gość bimsalabim365
Dokładnie:O Byłam już na paru rozmowach kwalifikacyjnych, nawet na drugich etapach, wszędzie mnie chwalą, a potem nawet głupiego meila nie potrafią wysłać, że nie dostałam tej pracy:O I tak jak piszesz zapewnie biorą tych co chcą najmniej:O