Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zbulwersowana skąpstwem ludzi

JAK ONI MOGLI DAĆ TYLE PIENIĘDZY NA KOMINIĘ MOJEJ CÓRCE???!!!!!!!!

Polecane posty

Gość zbulwersowana skąpstwem ludzi

URZĄDZIŁAM SUPER IMPREZKE W RESTAURACJI, MYŚLAŁAM ŻE ZWRÓCI MI SIĘ W PREZENTACH I KOPERTACH A TU CO????????????????? CHRZESTNA (MOJA KUZYNKA), KTÓRA MA MĘŻA LEKARZA DAŁA - UWAGA - 300ZŁ!!!!!!!!!!!!!!!! I JAKĄŚ TAM BIBLIĘ, KTÓRA JUŻ LEŻY W KARTONIE!!!!! NASTĘPNY CHRZESTNY, NIE LEPSZY - ŁAŃCUSZEK ZA JAKIEŚ 150-200ZŁ, W DODATKU BRZYDKI!!!!! LICZYŁAM NA JAKIEŚ QUADY, A ONA NAWET LAPTOPA NIE DOSTAŁA!!!!! PRZECIEŻ ONI WIEDZĄ, ŻE ONA LAPTOPA NIE MA ANI QUADA TO CZEMU JEJ NIE KUPILI??????????? MOJA CÓRKA PŁACZE TERAZ, ŻE INNE DZIECI ZARAZ SIĘ BĘDĄ CHWALIĆ JAKIE TO PREZENTY PODOSTAWALI A CO ONA IM POKAŻE???? RESZTA RODZINY I ZNAJOMYCH DAŁA PO 100, MAX 200ZŁ W KOPERTY, TYLKO DZIADEM Z BABCIĄ DALI 500.

Gość a co chcesz wiedzieć?
prowo 0/1000

Gość placzka komunijna
ja bym sie rozplakala na twoim miejscu

Gość Dyżurny psychiatra
dobrze Ci tak pazerna materialistko :D ps. wiem że to prowo :classic_cool:

Gość Ona VS Baśka
lecz sie na ten glupi sagan materialistko... tak zaraz wszyscy beda sobie proc zyly by nadawac twojej rozkapryszonej pannie ... no coz jaka matka taka corka. Ty jestes pojebana twoja corka jest rozkapryszonym bahorem. oby jak najmniej takich "kobiet" jak wy.

Gość a co chcesz wiedzieć?
akurat tak głupie są i nawet głupsze niestety - ale styl pisania typowo prowokacyjno - kafeciarski :P

Gość vieralg
Szkoda, że domu z basenem sobie nie zażyczyłaś?????????? Zamiast wymyślać tematy idź do łazienki bo tam w misce osrane gacie czekają na pranie!!!!!Skąd tacy ludzie się biorą??????????????

Gość ooollllllllllll
kretynka ta co wymyśliła ten durny temat

Gość sllonko
Ja robilam wesele corce w lokalu i tez sie nie zwrocilo .W kopertach bylo nawet 50zl ,100zl i to jeszcze od pary .To jest ryzyko, ludzie malo zarabiaja ,skad maja brac? Dobrze ze postych kopert nie bylo bo i tak sie zdarza.

Gość anananananana
ja miałam gorzej i mnie nikt nie przebije dostałam w kopercie UWAGA 200zł!!:D które i tak mi starzy zabrali-.- ale to było jakieś 8 lat temu:P mało ludzi miało komputer w domu, nie wszyscy mieli komórkę,ą simens czarno-biały to było coś:) a co dopiero laptop haha jak wszystko się zmienia, aż boję się pomyśleć co będzie za 15 lat;O

Gość anananananana
aaa i jeszcze dostałam parę ogromnych bombonierek-niestety roztopiły się-.- ja to mam pecha:P się zeskrobało trochę, ale i tak część się zmarnowała:(;p

Gość zbulwersowana skąpstwem ludz
PRZYJACIÓŁKA MOJEJ CÓRCI DOSTAŁA PRAWIE 1500ZŁ W KOPERTACH PLUS MASE SUPER PREZENTÓW MOJA BIEDNA CÓRCIA JEST ZAŁAMANA CZYM ONA MA SIE POCHWALIC CO TO ZA CHRZESTNI?????????/

WLASNIE SIE DOWIEDZIALAM, JESTEM W SZOKU!!!!!!!!!!

aaa i jeszcze dostałam parę ogromnych bombonierek-niestety roztopiły się-.- ja to mam pecha się zeskrobało trochę, ale i tak część się zmarnowała ;p------ zajebisty tekst anna :)

ja dostałam 50zł i dwa zegarki :classic_cool: czaisz? dwa zegarki! :classic_cool:

NO ALE JAK WY MIALYSCIE KOMUNIE 20 LAT TEMU TO BYLO INACZEJ WSTEDY WSZYSCY DOSTAWALI MALO A TERAZ????????????????? TYLKO MOJA BIEDNA CÓRCIA :(:(:(:(: ZARAZ W SZKOLE BEDZIE GADANIE CO KTO DOSTAL I CO ONA POWIE :(:(:(:(:(

PANDITA O CZYM TY W OGOLE MOWISZ? :O

Gość ja mam gorzej
ja miałam gorzej i mnie nikt nie przebije dostałam w kopercie UWAGA 200zł! Moje dziecko miało w tym roku komiunię, i z pieniędzy dostało 50 zł od babci. Jedynym prezentem oprócz zyczeń na kartkach i bombonierek była trampolina, na którą składaliśmy sie w 4 osoby i to ja też! Jeszcze matka chrzestna długo namyślała się czy dac te swpje 150 zł na trampolinę czy nie0 kasy ma pełno.... tylko ja chyba mam taką rodzinę... :(

Jeśli nie zmyślasz i tak faktycznie bylo a tak martwisz sie,ze córka gorzej sie poczuje to sama jej cos kup np: jakis nie drogi aparat cyfrowy, albo telefon komórkowy i już

ja mam gorzej - za ile kupiliscia ta trampoline??????

Przy quadzie padłam ze śmiechu super podszyw :D

Bad bad woman - WIESZ ILE JA JUZ PIENIEDZY WYDALAM NA SAMA KOMUNIE??? ZBASTUJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :O:O:O

No to na przyszłość się nie zadłużaj na "impreski".

Gość a mała ci oddała te 3 stówy?
no to się ciesz - bo mogła przepuścić w mcdonaldzie i naet tyle byś nie miała.