Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzeson baton

Ja pierdole, spotkać teraz fajną i wolną kobiete to nierealne

Polecane posty

Gość pds
do autora a studiujesz? pracujesz? może tu jest problem? jesteś zamknięty w hermetycznym środowisku bez żadnych perspektyw? :)

a może problem jest obojętność na drugiego czlowieka, ludzie patrzą na siebie wilkiem, nikt z nikim nie gada, mam na mysli miejsca publiczne, komunikację itp

@ Bahus - no ale wiadomo, że nikt do nikogo nie będzie się szczerzyć jakby był nienormalny ;)

Gość jarozdarta
a jak tu niby poznac kogos w miejscu publicznym? :o

Gość dsa
dziewczyny, po co te słabe teksty w stylu "ja jestem wolna.." zrozumcie.. jesli ktos jest wolny tzn. ze jest chujowy!!! w szczegolnosci tyczy sie to kobiet

ale ja nie mówię o "szczerzeniu" tylko zwykłej rozmowie o dupie Maryni, o pogodzie itp, od tego mozna zacząć fajną znajomość:) czy może się mylę?

Gość fdsfds
uh_huh_her wkurwiasz mnie suko, jestes żyrafą i mniejszych facetów nazywasz krasnalami boli mnie to bo ja mam 173

@Bahus - może tak, może nie, nie mnie to oceniać ;) na każdego działa coś innego :)

Gość jarozdarta
" jesli ktos jest wolny tzn. ze jest ch*jowy!!! w szczegolnosci tyczy sie to kobiet" nie rozumiem dlaczego w szczegolnosci kobiet, raczej utarlo sie ze to facetom trudniej kogos znalezc niz kobietom. ale ogolnie coo racja to racja, ludzie samotni w moim wieku, to ludzie wybrakowani. a swiat jest chooyowy.

Gość fdsfds
z czego mam sie kurwa cieszyc? ze laski nazywaja mnie krasnalem , przez co z gory jestem skazany na porazke? patrz twoj przyklad... chociaz akruat ty to faktycznie zyrafa jestes, ale nawet takie ktore maja 165-170 to tez tak uwazaja, ze ktos taki jak ja to tez krasnal

rozdarta co Ty opowiadasz, to że ktoś jest w związku nie znaczy,że jest taki cudowny, poczytaj topiki o kobitach, które męczą się w toksycznych związkach, to tylko z zewnątrz wygląda tak różowo

Gość jshcjkbsdhcbsjbdnhchsbdc
dlatego zadnej polki w wiekszosci to zaklamane s....

Gość radioewnemnet
"poczytaj topiki o kobitach, które męczą się w toksycznych związkach" same sobie wybrały takiego partnera.. to pokazuje ze kobiety leca na skurwysynow a po drugie co znaczy mecza sie? jakby laska chciala to by odeszla, jesli sie trzyma goscia tzn ze chce z nim byc, proste jak but

@fdsfds - wybacz, nie powinnam tak napisać, fakt mogło to kogoś urazić, taki kolokwializm, mamy komplex wzrostu .. szkoda że nie da się zamienić ;) ot tak zywczajnie :)

RADIO mnie też to zastanawia ale nie zmienia to faktu, że tak jest, może boją się samotności? cholera wie :)

Gość dorotayyyyyyyyy
a może problem jest obojętność na drugiego czlowieka, ludzie patrzą na siebie wilkiem, nikt z nikim nie gada, mam na mysli miejsca publiczne, komunikację itp-bahus,mam takie same odczucia.Dlaczego tak jest.Szczególnie w komunikacji miejskiej,na ulicy :(

Gość dorotayyyyyyyyy
Nie wiem,czy to tylko w Polsce tak jest?

Bo w swoim czasie wolałeś korzystać z uroków bycia singlem:P A twoi koledzy już się rozejrzeli za żonami.

Gość autormteatuuu
Bo w swoim czasie wolałeś korzystać z uroków bycia singlem A twoi koledzy już się rozejrzeli za żonami. bzdura, od zawsze chcialem miec kobiete

To czemu trzy lata temu nikogo nie spotkałeś? Nie uwierzę, że wszystkie fajne dwudziestki były zajęte. Sama mam 21 lat i mnóstwo fajnych samotnych koleżanek. A 23-letnie laski też pewnie nie wychodzą za mąż.

Gość forumowy pasztet
bahus - mysle, ze problem samotnych tkwi w nich samych. z wiekiem wymagania zamiast malec rosna. czlowiek dochodzi do wnioskow, ze przeciez mozna samemu zyc. od drugiej osoby wymaga sie przynajmniej zblizonej pozycji spolecznej do swojej, idea wielkiej milosci schodzi na drugi plan. czlowiek zna siebie juz na tyle, by przestac sie oszukiwac, ze ludzie sie zmieniaja. czlowiek staje sie ponadto niewolnikem wlasnych przyzwyczajen i oczekuje od drugiej osoby pelnej akceptacji. to nie jest latwe.

zaraz się tu zrobi portal randkowy :D z anonsami podstarzałych Panien i wiekowych Kawalerów :D

Gość żałosne są komentarze
w stylu: " ludzie samotni w moim wieku, to ludzie wybrakowani" ty z pewnością jesteś ograniczona umysłowo, nie rozumiesz ze niektórzy wola być sami, niezalezni, wolni? z różnych przyczyn dla ciebie zapewne niezrozumiałych :O

DOTOTY, myślę, żę nie tylko w Polsce tak jest, z ty że u nas na wiekszą skalę, po prostu świat zrobi,l się taki, wyścig szczurów itp PASZTET, masz wiele racji, czlowiek z wiekiem nabiera doświadczeń, wyrabia sobie gust i "smak" i nie zadowala się już "byle czym" i do szczęscia nie wystarcza tylko seks a i w tym temacie wymagania też rosną ale myślę, że właśnie te doświadczenia pomagaja nam podjąć właściwsze decyzje podejmowane mniej emocjonalnie i z większym rozsądkiem, co może być odbierane jako wybrzydzanie

Gość forumowy pasztet
bahus - ponadto nie mozna zapominac, ze z wiekiem trudniej nie tyle o kobiety i mezczyzn wolnych o ile bez zobowiazan. a to juz nie lada wyzwanie. zgadzam sie rowniez i skladam hold racjonalnosci. gdyby ludzie w mlodym wieku kierowali sie bardziej rozumem jak sercem swiat bylby, a zwlaszcza zwiazki, bardziej udane i dlugotrwalsze.

Gość qwertuś1234561
Cześć dzeson, jeśli się w normalnym- czytaj realnym nie wirtualnym - życiu tak samo wyrażasz na forum, to przez fajne kobiety, z klasą.. jesteś skreślony. PS Nie załamuj się, szkoda życia, a kiedy jesteś załamany i zdesperowany to kobiety to czują, choćby mimochodem :)

Gość qwertuś1234561
tak samo wyrażasz jak na forum** :)