Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smerfna historia

ja już nie mam sił, dobijcie mnie proszę:(

Polecane posty

Gość smerfna historia

dziś kolejny list polecony w sprawię moich zaległości finansowych zachciało mi się sklepu internetowego to mam a wszyscy mówili od dziecka jaka jestem beznadziejna tzreba było ich słuchac i iśc jak matka do szkoły pracowac jako sprzątaczka , może gdybym sie nie pochorowała i nie przerwała studiów to by się tak felernie nie ułożyło. prosze zjedzcie mnie z góry na dół, błagam was o to może to mnie zmotywuje, mój dług wynosi ok 4 tyś, jest to zaległośc za niezapłacone ubezpieczenie społeczne, nie radzę sobie z tym bo nawet na jedznie nie mam, ale z drugiej strony sobie myślę że są ludzie co mają wieksze problemy, ale jakoś sama dzwignąc się nie mogę. jestem sama, zupełnie sama, zapytacie gdzie bliscy, ojciec nie zyje, a matka własnie spi pijana. targam się z myślami żeby zrobić to najgorsze, wiem że potzrebuje pomocy specjalisty, sama siebie się zaczynam bać. kiedyś niby ładna zawsze uśmiechnieta zadbana a teraz wrak człowieka. ludzie prosze was szanujcie to co macie, szanujcie bliskich, ja pomimo tego wszystkiego staram się tak robić, szkoda tylko że swojego życia nie mogę uszanowac tymi myślami.

Gość smerfna historia
gdybym miała szansę to nawet jutro bym do tego lekarza pobiegła, czuję że to depresja, ale jak mam iśc skoro przez moje zaległości nie mam ubezpieczenia a na prywatną wizytę mnie nie stać, pisze tutaj ponieważ ja szukam kontaktu z ludzmi wiem że rozmowa dużo daję i podnosi na duchu, szukam tego kontaktu też u ludzi na ulicy ale jakoś marnie mi to wychodzi. szkoda że nie mam żadnych znajomych moje życie wyglądało by inaczej, nie mam bo taki ze mnie dzikus

Jeżeli jesteś zgłoszona do ubezpieczenia (a jestes bo masz firme) to mozesz na legalu isc do lekarzabo to czy płacisz czy nie, nie ma nic do służby zdrowia.