Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niech ktos mi to wyjaśni

Po co są przypadki że spotyka się byłego w miejscu,gdzie na 99% nie powinnam ...

Polecane posty

go spotkać, a on nagle tamtędy przejeżdża. A więc od początku. Nie jestem z nim od 8 miesięcy, nie odzywaliśmy się 5 miesięcy a teraz to tylko cześć jak widzimy się w klubie. Ja mam 26lat, on ponad 30lat. On mnie nie chce:(, cierpie jeszcze i mimo poznaniu kilu facetów nie poznałam nikogo fajnego. Dlatego ciągle myślę o EKsie:( Jestem zła na siebie, że o nim myśle, a dziś jak grom z nieba, podczas gdy byłam 5 sekund przy ulicy, to akurat on musiał tamtędy przejeżdżać. W tej okolicy nie ma nic, co go by mogło zainteresować o tej porze (zatrzymał się, zagadał mnie -tylko 2 zdania i pojechał, mógł się wcale nie zatrzymywać i udać że mnie nie poznał bo pozniej tylko myslalam o nim jeszcze bardziej) Niech mi ktoś wytłumaczy po co los sprawia mi takie cierpienia? Jaki to ma sens? skoro nie mamy być razem?... :(

*poznania

ktoś mi odpowie? :(

może tylko droczy się z Tobą i będziecie razem a tak w ogole za malo szczegółów, żeby radzić coś

Gość yioryjijgb
rozmumiec cie doskonale..po co bog nam to robi?:(

jak można się tak droczyć? On w ogóle mnie skrzywdził (były różne sytuacje), powinnam nie chcieć już z nim być, a jednak ciągle mam słabość :((( i to taką, że pewnie na każdą propozycje kawy czy spotkania powiedziałam ok nie patrząc na to, że miałam w planach coś innego... właśnie nie rozumiem, po co są takie przypadki? :( ja cierpię i przeżywam, a dla niego to było nic innego jak spotkanie byłej, z którą był "dawno temu" i może poprawienie sobie humoru, bo zobaczył w moich oczach gestach i oczach, że mi jeszcze zależy...:(

bahus to nie o to chodzi, co on chce ... bo tego nikt nie wie mnie drażnią takie sytuacje, bo czuję się bezsilna i słaba. Nie dość, że jest mi źle bez niego, to jeszcze go widzę uśmiechniętego i szcześliwego, ale nie chcącego ze mną nawet pogadać, już nie mówiąc o tym, żeby ze mną być:( lepiej żeby takich sytuacji już nie było.

:(

Gość jejfieq
może to zbieg okoliczności. może wyczuwacie swoją obecność. tak się zdarza, że świat jest czasami za mały i spotykamy kogoś kogo nie chcemy. nie myśl o tym.

Gość jarozdarta
moze nie wiedzial co ma zrobic i dlatego sie zatrzymal. nie doszukuj sie w tym jakichs podtekstow w stylu, ze ciagle mu na tobie zalezy, bo pewnie nie zalezy. a swiat jest kurewslo zly i zlosliwy, dlatego takie rzeczy dzieja sie caly czas, tak jakby przypadkiem.

jakby mu zależało to by coś zrobił w tym kierunku... ale po co zakłóca mi porządek dnia?! potem już nie mogłam się totalnie skupić na pracy :( "wyczuwamy swoją obecność" ? to po co nam to? bo mam na niego czekać, bo on kiedyś "dorośnie" do bycia ze mną? :(

jakby mu zależało to by coś zrobił w tym kierunku... ale po co zakłóca mi porządek dnia?! potem już nie mogłam się totalnie skupić na pracy :( "wyczuwamy swoją obecność" ? to po co nam to? bo mam na niego czekać, bo on kiedyś "dorośnie" do bycia ze mną? :(

może to zbieg okoliczności. może wyczuwacie swoją obecność. czizas! ludzie co Wy cpacie od rana? :)

może los daje wam jeszcze szanse, mam znajome małżeństwo, które przed slubem rozstawało się ze sobą średnio 4 razy w roku a teraz super im się żyje, nie na wszystko w życiu mamy wpływ

Gość masz schizy jak cholera
lecz się kobieto. facet miał jakąs sprawę a ty sobie wmawiasz, że on po pół roku robił wywiad niczym mosad, żeby ustalićgdzie będziesz i o której i specjalnie przejeżdżał samochodem. Ty się czytasz? To już schizforenią paranoidalną zalatuje 🖐️

Gość sdsdasdsd
poruchal i kopnal w tylek, teraz szuka nowej. a spotkanie bylo przypadkowe

dwa ostatnie wpisy chyba nie potrafią czytać ze zrozumieniem... przeciez wiadomo że jechać gdzieś w jakiejś sprawie, może nawet do swojej dziewczyny chodzi tylko o to, że nei rozumiem co to kurde za energia/los/bóg czy jak tam zwał sprawia, że zdarzają się takie przypadki... jakby nie mogł nas zostawić w spokoju:(

BAHUS ja tam nie znam przypadków par, które się rostawały i wracały. Jak ona czy on odzyskał zaufanie do tej drugiej osoby? przecież nie rozstawali się pewnie z błahych powodów....?

Gość Soya
Rozumiem Cię. Ja mam to samo. Nie jesteśmy ze sobą bo on wrócił do byłej (:/), a teraz ja głupia udaję, że wszystko jest ok... Mam do niego wielki żal o to wszystko, a on tkwi we mnie cały czas.

Gość przypadki zdarzają się
przypadkiem albo raczej jako wynik decyzji wielu osób i wielu czynników. Jakbyś poszła 5 minut później to byś go nie spotkała. Twoja wina 🖐️ myślisz, że jak by istnieł bóg to by go twoja dupa i twój były facet obchodziły? niezły przerost ego ;)

5 minut? hahahha, może 10 sekund póżniej lub wcześniej, wyszłam z bocznej ulicy- kilka sekund szłam wzdluz głownej ulicy obok budynku, zeby potem znowu wejsc w boczną drogę, a on jechał wtedy ta "główną"...

tak naprawde najbardziej zdziwiło mnie, że się w ogóle zatrzymał by zagadać, tak naprawdę się ostatnio trochę posprzeczaliśmy na 1. kawie od zerwania, tyle niestety jeszcze żalu i niezamkniętych spraw, a wcale nie byliśmy jakoś długo ze sobą...

Gość bo tak bywaa
ze w najmniej oczekiwanym momencie pojawia sie ktoś kogo nie chcemy spotkać albo kogo juz dawno zapomnieliśmy gdy czekamy i potrzebujemy tego kogos nigdy nie ma ...smutne gdy juz mamy w dupie i jestesmy szczesliwe pojawiaja sie aby nam humor zepsuć i sprawić byśmy szczęśliwe juz nie były...

nie jestem szczęśliwa jak rok temu byłam z nim, dlatego takie przypadki jeszcze bardziej psująmi humor. Mieszkam w dosyć małym mieście, gdy idę do klubu to jestem na to przygotowana że jest szansa, że go tam spotkam, ale wczoraj to była niespodzianka. Powinien przy tej pięknej pogodzie jechać z laską na lody...

Gość to dobrzeee
moze zadna nie chce loda od niego :P

to on jest wybredny! laski na niego lecą:( powiedział mi kiedyś, że żadnej nie powiedział "tak" bo każdą traktuje jak kryzysową narzeczoną, szuka chyba ideału, poza tym wolał wolność niż dać się ograniczyć ze mną w związku, pewnie żadnej nie dał się ograniczyć, żadnej nie udało się go zmienić, nie jest najmłodszy, ale raczej nie w głowie mu dziewczyna na stałe

dziś możliwe że go spotkam w klubie... tylko się przywitam, żeby mnie nie kusiło by cokolwiek powiedzieć oprócz cześć :(