Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozżalona ismutna

on ma cholerne szęście - gdzie jest sprawiedliwość na tym świecie

Polecane posty

Gość rozżalona ismutna

naprawdę są na świecie ludzie co mają cholerne szczęście, rozstałam się z facetem 2 lata temu, mamy syna 3,5 letniego zostawiłam go bo jest nieodpowiedzialnym dupkiem, egosita myślacym tylko o sobie, ja chciałabym sobie życie ułożyć ale jakoś nie mam szceścia zaufać znów facotowi bo byłam bardzo zraniona przez niego... bardzoo... a on jak zawsze spada na cztery łapy znalazł sobie jakaś 20, opota ją szuka tylko takie bo to najlepiej takie wyrwać na kase, na słowka, gadke ma dobra, pobawić się , seks itd a ja samotnie wychowuje syna, bo jego oczywiście on nic nie interesuje... i jakoś nie potafie sobie życia ułozc, czy to jest sprawiedliwe... mam wielkie bariery opory, jestem atrakcyjną kobietą i nie jednemu sie podobam... ale wiekszości im chodzi o seks... czy jest sprawiedliwośc na tym świecie? czemu tak jest ze temu skur... wszytsko sie udaje, i tak całe zycie a ja jak nie mam szczęscia kilka lat to nie mam, nie chodzi mi o zazdrość czy coś do niego czuje chyba nienawiść za to jaki jest był... ale to jest nie sprawiedliwe, naprawde....

Gość ttre
tak to jest ze kobieta z dzieckiem ma ciezko w znalezieniu partnera .

Gość rozżalona ismutna
no właśnie, tak to jest, ale dlaczego... patrząc na to wszytsko ile my musimy przejść każdego dnia, ile musimy poświęcić swoje życia, ile wyrzeczeń by wychować dziecko, a taki nic nie robi, nic go nie interesuje, jest egositą, troszkę kasy, dobra gadka i inne laski nie patrzą na przeszłość lgna do niego jak do miodu czemu nikt nie doceni nas.... dlaczego

Gość (była) samotna mama 26
To nieprawda że samotna kobieta z dzieckiem ma utrudnioną drogę do szczęścia. Sama byłam taką kobietą i po 10 miesiącach samotności poznałam mężczyznę swojego życia. Mieszkamy razem, jesteśmy po zaręczynach i w przyszłym roku odbędzie się nasz ślub. Nigdy nie byłam tak bardzo szczęśliwa. A dziecko nie jest dla Niego żadnym problemem. Autorko ... nie martw się :) Zobaczysz że jeszcze będziesz szczęśliwa :) Tylko nic na siłę.

Gość rozżalona ismutna
no włąśnie nic na siłe, ja nikogo nie szukam, poprostu żyje ale już tak żyje 2 lata a jak kogoś spotkam to chodzi tylko o seks, albo ucieka gdy dowiaduje się ze mam dziecko, no taki los, a naprwadę jest atrakcyjną kobietą, wysportowana (była) samotna mama 26 ciesze się ze są takie samotnę mamy które poznaja kogoś bo wiem ze mam jeszcze szanse ale boli najbardziej to ze takim skurwysynom sie udaje mimo to zrani wszytskich wkoło to jest niesprawiedliwe

Kochana żyj własnym życiem ... i dzieckiem :) Nie zwracaj uwagi na byłego ... Pamiętaj, że porządna kobieta się na nim pozna i go oleje a tylko takie głupiutkie będą za nim latały. Zresztą ile jest warty facet który zostawił rodzinę ? Dla mnie to kompletne zero. Niech inne się z nim męczą a Ty ... żyj !!! :)

Gość dziaddek
sory dziewczyny ale samotna mama to towar drugiej jakosci wychowywac nie swoje dziecko to przegryw

Gość rozżalona ismutna
(była) samotna mama 26 kochana TO JA GO ZOSTAWIŁAM!! i akurat tu mam tą wyższość:) tak robie, żyje swoim życiem i synka, ale jednak mi brakuje kogoś.... dziaddek jak widać nie każdy tak myśli i to jest pozytywne:)

Na szczęście są jeszcze mężczyźni, którzy mają odmienne zdanie niż Pan powyżej :)

Rozumiem Cię ... ja też czułam się samotna. Też byłam przez ten czas w kilku związkach, które się nie udały ... aż w końcu trafiłam na to właściwe uczucie :) ... Nie poddawaj się a zobaczysz że Twoje cierpliwość w końcu zostanie nagrodzona :)

Gość rozżalona ismutna
ciesze sie ze Ci sie udało:) no ja czekam... dalej nic mi nie pozostaje.... tylko wiesz jak widać jednak czuje złośc i gorycz ze jemu to tak łatwo wychodzi takiemu dupkowi, a ja musze dalej jakaś kare ponosić tylko nie wiem za co to jest najlepsze a jemu sie wszystko upieka....

Gość ja nie mam i nie ogladam
no a ktoc i kazal isc z nim do lozka?

Gość rozżalona ismutna
bywają osoby co mają dwie twarze, akurat trafiłam na takiego

Niestety takich ludzi jest masa ... ja również na takiego trafiłam i dziś cieszę się że prócz dziecka nic mnie z nim nie łączy. Ale wiesz zazwyczaj bywa tak że zarówno dobro jak i zło powraca więc pewnie i na Twojego byłego przyjdzie pora :) Życzę Ci duuużo szczęścia i powodzenia :) Nikt nie powiedział, że będzie łatwo ale ... zobaczysz że się uda :)

Gość rozżalona ismutna
no mam nadzieje ze kiedyś za to zapłaci.... odbije sie to wszytsko na nim... bo jakby nie było należy mu się:) a Ty czemu się rozstałaś ze swoim?? mieliście ślub?? masz uregulowaną sytuacje z nim.... mam nadzieje:) nadzieja podobno matką głupich... i umiera ostatnia:)

Gość jeszcze się wszystko ułoży
jeszcze się wszystko ułożo i tobie, głowa do góry:) a na takiego palanta nawet nie zawracaj sobie głowy