Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰  
piotr71121

dobry ortodonta warszawa

Polecane posty

Go艣膰 Klar
Lecz臋 si臋 u Pani doktor, na pocz膮tku by艂am zadowolona - wydaj臋 si臋 by膰 bardzo mi艂a, ale teraz niestety coraz mniej. Pacjent贸w jest strasznie du偶o, czasem wydaje mi si臋, 偶e Pani doktor nie ma czasu przeanalizowa膰 dobrze wszystkich przypadk贸w. Pacjenci s膮 umawiani co jakie艣 15 minut i masz wra偶enie, 偶e ci膮gle si臋 spieszy 偶eby si臋 wyrobi膰. Mia艂am wyrywany zdrowy z膮b teraz tego 偶a艂uj臋... Oby wszystko by艂o dobrze na koniec leczenia.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 xfm
Powiedz dlaczego zalujesz? Moze byla taka potrzeba. Ja musze wyrwac 2, zeby zrobic miejsce na kly i na razie nie mam obaw

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 marthalina17
ja te偶 nie jestem zadowolona posz艂am si臋 do niej leczy膰 bo s艂ysza艂am dobre opinie, ale generalnie odradzam pacjent贸w mn贸stwo co 15 minut zapisy nie ma czasu porozmawia膰 ostatnio jej asystentka nawet robi艂a mi co艣 przy aparacie za ka偶dym razem kiedy jestem co innego mi m贸wi mam wra偶enie, ze dla niej liczy si臋 tylko kasa .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 xfm
wybralem dr to艂艂oczko, tez jest sporo ludzi ale to chyba norma - zobaczymy jak to bedzie. informacji o tej pani jest sporo, polecana rowniez przez dentystow, pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sawil
Ja jestem po za艂o偶eniu g贸rnego aparatu.I my艣l臋 na powa偶nie nad ucieczk膮 od Pani dr Banaszczyk-Rozbickiej. 艢miesznie d艂ugie terminy odstraszaj膮.Na konsultacji by艂am w sierpniu, aparat za艂o偶y艂am 3 dni temu, czyli min臋艂o 5 miesi臋cy.Na planie leczenia dr m贸wi艂a, 偶e mo偶e bedzie trzeba usun膮c dolne czw贸rki ale raczej z naciskiem na nie usuwanie ,nie mam ju偶 dolnych si贸demek, wi臋c miejsca jest duuu偶o.Teraz kiedy za艂o偶y艂am ju偶 g贸re wersja jest taka 偶e koniecznie trzeba te czw贸rki usun膮膰.Wybieram sie na konsultacje do innego specjalisty.Zobaczymy co powie. Na ka偶d膮 z 5 wizyt na kt贸rych by艂am musia艂am czeka膰 w poczekalni min p贸艂 h, chocia偶 by艂am punktualnie.Chyba wole dop艂acic te 200 z艂 wi臋cej za dolny aparat gdzie艣 gdzie b臋d膮 mnie traktowali powa偶nie i b臋d膮 mieli dla mnie czas.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kasia_1234567
Bylam u Pani doktor na wizycie, byla niesympatyczna, wizyta trwala trzy minuty za kt贸r膮 zap艂aci艂am 50 z艂. Nir uzyska艂am odpowiedzi na moje pytania. Powiedzia艂a tylko, 偶e bez wycisk贸w i wykonaniu planu leczenia nie powie mi czy mam szans臋 wyleczy膰 wad臋 zgryzu. W艂a艣ciwie Pani doktor zby艂a mnie, kiedy zobaczyla, 偶e mam w膮tpliwo艣ci... trudno ich nie mie膰 jak si臋 nie uzyska艂o jakiej艣 偶adnej odpowiedzi i na dodatek jak ktos kogos zle traktuje. NIE POLECAM!!!!!!!!! ODRADZAM KATEGORYCZNIE!!!!! W 偶yciu jeszcze tak nie mi艂ej baby nie spotka艂am!!!!! Teraz znalaz艂am kogo艣 bardzo kompetentn膮 i mi艂膮 Pani膮 doktor w Wo艂ominie. Jestem z niej zadowolona :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ulka3289
Leczy艂am si臋 u dr Banaszczyk-Rozbickiej, niedawno zdj臋lam aparat, moje z臋by s膮 super. Rzeczywi艣cie ma du偶o pacjent贸w. Te偶 je偶y艂am si臋 jak przepad艂a mi wizyta i na nast臋pn膮 musia艂am czeka膰 ale by艂o warto. Co do zachowania ani mi艂a ani nie mi艂a. Ani z ni膮 ani z aparatem nie mia艂am 偶adnych problem贸w. Jest profesjonalna. Og贸lnie polecam :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 krysia83
Hej, ja mog臋 z czystym sumieniem poleci膰 Pani膮 doktor Joann臋 Telichowsk膮. To co zrobi艂a z moimi z臋bami przesz艂o moje naj艣mielsze oczekiwania. Pani doktor przyjmuje w gabinecie na ul Wilczej w Warszawie - http://wilcza-dent.pl. Co najwa偶niejsze -nie jest droga.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marzena K
Ja chodzi艂am do Pani dr Joanny do gabinetu Q-dent, bo mia艂am niezbyt 艂adne z膮bki. Na szcz臋艣cie dzi臋ki za艂o偶onemu aparatowi uda艂 si臋 zdzia艂a膰 naprawd臋 wiele. Moje z臋by wygl膮daj膮 o niebo lepiej, bez por贸wnania z tym co by艂o wcze艣niej. Kontaktu do tego gabinetu mo偶ecie szuka膰 na ich stronie: http://www.qdent.com.pl/

Udost臋pnij ten post

Ja lecz臋 si臋 w Pruszkowie - w klinice Dental Design Jaworska i bardzo sobie chwal臋. Co prawda z Warszawy jest kawa艂ek ale bardzo warto, bo klinika naprawd臋 pierwszych lot贸w. Ja akurat lecz臋 si臋 u dr. Orzechowskiej (super specjalista), ale z tego co wiem, ca艂a kadra jest bardzo dobra. W internecie mo偶na poczyta膰 wiele pochlebnych opinii o tym, jak ratowano tam z臋by, kt贸re inni lekarze z g贸ry skazywali na wyrwanie. Ja na szcz臋艣cie a偶 takich zabieg贸w nie potrzebuj臋 :) W ka偶dym razie polecam, bo to jedna z lepszych klinik w okolicy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Asiaaaaaaa
Ja si臋 lecz臋 u pani dr od 1,5 roku. Jedyne na co mog臋 narzeka膰 to ceny. Ale pewnie nie r贸偶ni膮 si臋 zbytnio od tych w innych gabinetach. A pani dr jest w porz膮dku. Konkretna, rzetelna i zna si臋 na rzeczy. Po za tym sympatyczna. Nie zdarzy艂o mi si臋 czeka膰 d艂u偶ej ni偶 10 min. A to, 偶e wizyta jest kr贸tka jest mi to na r臋k臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 karczewianka
Posi艂kuj膮c si臋 pozytywnymi opiniami w internecie ponad 3 lata temu trafi艂am do Pani doktor.Pocz膮tkowo wsp贸艂praca uk艂ada艂a si臋 jak nale偶y, ja przychodzi艂am,p艂aci艂am w zamian mia艂am podkr臋cane 艣rubki, wymieniane 艂uki itp. Pani by艂a mi艂a,sympatyczna, zapewnia艂a mnie i偶 2-2,5 roku to max.okres noszenia aparatu. Po up艂ywie 2,5 roku, efekty pracy Pani doktor by艂y mizerne,lini臋 z臋b贸w mia艂am przesuni臋t膮 o 7mm, nie zamkni臋te szpary po wyrwanych z臋bach. Kiedy pr贸bowa艂am z Pani膮 dr porozmawia膰 z mi艂ej, sympatycznej kobiety, zamieni艂a si臋,(dodam podczas ostatniej Naszej wizyty) w agresywn膮, chamsk膮 wr臋cz osob臋.Siedzia艂am jak wryta, nie wierz膮c w to co s艂ysz臋. Jak to zaciskam z臋by i dlatego szpary nie chc膮 si臋 zamkn膮膰 itp.Tym sposobem nasza wsp贸艂praca dobieg艂a ko艅ca. Ortodontka do kt贸rej chodz臋 teraz- do艣wiadczona kobieta, pracowa艂a w najlepszej klinice w Warszawie, otworzy艂a swoj膮 praktyk臋 i ca艂e szcz臋艣cie, teraz naprawia ca艂e z艂o po Pani dr i nie mo偶e uwierzy膰, 偶e mo偶na wygadywa膰 takie bzdury o zaciskaniu z臋b贸w. Chodz臋 4 miesi膮c mam ju偶 prawie wyr贸wnan膮 linie z臋b贸w i zamkni臋t膮 jedn膮 szpar臋. Wi臋c mo偶na to zrobi膰 w kr贸tkim czasie!. Pisz臋 aby ostrzec zw艂aszcza przed straconym czasem u Pani dr. nie m贸wi膮c ju偶 o sporej wydanej kasie oraz pozdrawiam Wszystkich kt贸rym si臋 uda艂o szcz臋艣liwie zako艅czy膰 przygod臋 u Pani doktor.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Butonierka_
Lecze sie w tym gabinecie grubo ponad rok. Po pierwszej konsultacji i ulozeniu planu leczenia musialam czekac AZ 4 MIESIACE na nastepna wizyte i zalozenie pierwszego luku, gdyz terminy w tym miejscu sa nieprzyzwoicie dlugie. Pani doktor ma stanowczo za duzo pacjentow, ktorym nie jest w stanie poswiecic odpowiedniej ilosci czasu. Wizyta trwa 5min, a kosztuje srednio 150zl. W czasie jej trwania Pani doktor milczy nie informujac o postepach w leczeniu. Dopoki gabinet byl w starej lokalizacji jako tako byla stworzona atmosfera indywidualnego podejscia do pacjenta. W nowym duzo wiekszym i nowoczesniejszym gabinecie Pani doktor przyjmuje na raz kilku pacjentow dyrygujac jedynie swoimi higienistkami, dlatego zaczelam sie czuc w tym miejscu przedmiotowo, jakby liczyla sie tylko moja kasa. Leczenie ortodontyczne jest dla mnie ogromnym obciazeniem finansowym, dlatego tak bardzo przeszkadza mi podejscie Pani doktor. Poprostu jako pacjent chcialabym sie czuc wazna, dostrzezona i wykazywano troche wiecej zainteresowania kazdym pacjentem. Dla kontry do zlej opinii o podejsciu do pacjentow powiem, ze leczenie u mnie przebiega planowo, zeby ladnie sie prostuja i wszystko jest bez zastrzezen z medycznego punktu widzenia, jednak masowy przerob pacjentow rzuca cien na to miejsce.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Bajonka
Od 2 lat jestem pacjentk膮 dr Widma艅skiej. Przyjmuje w centrum w klinice Perfekt Med. Jest super specjalist膮, zreszt膮 zanim do niej trafi艂am, oczywi艣cie zaci膮gn臋艂am j臋zyka i troch臋 poczyta艂am w necie. Okaza艂o si臋, 偶e m贸j wyb贸r lekarza by艂 trafiony w 10. Je艣li szukacie specjalisty na najwy偶szym poziomie za przyst臋pn膮 cen臋, polecam j膮 gor膮co. Zreszt膮 ostatnio podczas wizyty jak rozmawia艂y艣my, okaza艂o si臋, 偶e jest nauczycielem akademickim na UM, tak偶e my艣l臋, 偶e lepszego specjalisty nie trzeba, ale oczywi艣cie ortodont贸w jest sporo w Wawie, tak偶e ka偶dy ma ogromne mo偶liwo艣ci wyboru teraz.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Janikana
Marzena K ja te偶 by艂am w tym gabinecie Qdent i mog臋 potwierdzi膰, 偶e naprawd臋 fajnie lecz膮 z膮bki i je koryguj膮. Dobrze wyprostowane z臋by poprawiaj膮 wygl膮d i cz艂owiek jak si臋 u艣miecha to lepiej to wygl膮da. Nie s膮 to a偶 takie gigantyczne wydatki, a efekt jest na ca艂e 偶ycie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Zuzia Mi
Ja te偶 polecam dr Widma艅sk膮. Trafi艂am do niej przez przypadek i tak zosta艂am. W przysz艂ym tyg. b臋d臋 mia艂a ju偶 zak艂adany aparat (g贸ra i d贸艂). Pani doktor super mi艂a.

Udost臋pnij ten post

Ja w艂a艣nie ko艅cz臋 leczenie u dr Banaszczyk ( trafi艂am tu z polecenia)i musz臋 powiedzie膰 偶e jestem bardzo zadowolona nie tylko z efektu leczenia, ale rwnie偶 ca艂ej otoczki jemu towarzysz膮cej. Rozpoczynaj膮c leczenie Pani doktor rzetelnie mnie poinformowa艂a jakie s膮 realne mo偶liwo艣ci osi膮gni臋cia wymarzonego u艣miechu i jakie b臋d膮 tego koszty. A ja si臋 na to zgodzi艂am poprostu ufaj膮c lekarzowi- nie zawiod艂am si臋!Po wizycie Doktor zawsze m贸wi艂a co by艂o robione, czy jest ok czy mo偶e trzeba jeszcze co艣 zmieni膰. Musz臋 przyzna膰,偶e Doktor ma sporo pacjent贸w- ale to 艣wiadczy tylko o tym, 偶e jest bardzo dobrym specjalistom. Wizyty kontrolne na podkr臋cenie s膮 kilkudziesieciominutowe ,ale i tak zawsze zd膮偶y mi wszystko zrobi膰 wed艂ug planu a nawet i czyszczenie.aparaty zdejmuje wed艂ug planu po 2,5 roku ciesz臋 si臋 moimi nowymi z膮bkami ! Pani膮 Dr Banaszczyk polecam Ja i moi znajomi jeste艣my bardzo zadowoleni z leczenia- bardzo dobry specjalista, godny zaufania.

Udost臋pnij ten post

Ja w艂a艣nie ko艅cz臋 leczenie u dr Banaszczyk ( trafi艂am tu z polecenia)i musz臋 powiedzie膰 偶e jestem bardzo zadowolona nie tylko z efektu leczenia, ale rwnie偶 ca艂ej otoczki jemu towarzysz膮cej. Rozpoczynaj膮c leczenie Pani doktor rzetelnie mnie poinformowa艂a jakie s膮 realne mo偶liwo艣ci osi膮gni臋cia wymarzonego u艣miechu i jakie b臋d膮 tego koszty. A ja si臋 na to zgodzi艂am poprostu ufaj膮c lekarzowi- nie zawiod艂am si臋!Po wizycie Doktor zawsze m贸wi艂a co by艂o robione, czy jest ok czy mo偶e trzeba jeszcze co艣 zmieni膰. Musz臋 przyzna膰,偶e Doktor ma sporo pacjent贸w- ale to 艣wiadczy tylko o tym, 偶e jest bardzo dobrym specjalistom. Wizyty kontrolne na podkr臋cenie s膮 kilkudziesieciominutowe ,ale i tak zawsze zd膮偶y mi wszystko zrobi膰 wed艂ug planu a nawet i czyszczenie.aparaty zdejmuje wed艂ug planu po 2,5 roku ciesz臋 si臋 moimi nowymi z膮bkami ! Pani膮 Dr Banaszczyk polecam Ja i moi znajomi jeste艣my bardzo zadowoleni z leczenia- bardzo dobry specjalista, godny zaufania.

Udost臋pnij ten post

A czy kt贸s leczy艂 si臋 u dr Danuty Mackiewicz? S艂ysza艂am dobre opinie w艣r贸d kilku znajomych. A Wy macie jakie艣 do艣wiadczenia?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mam_aparat
Nie jestem zadowolona z leczenia. Koszty s膮 dla mnie naprawd臋 du偶ym obci膮偶eniem finansowym, szuka艂am dobrego lekarza w dobrej cenie, co nie znaczy, 偶e najta艅szego. Po艣wi臋ci艂am du偶O czasu na znalezienie dobrego ortodonty. Lecz臋 si臋 u dr Banaszczyk ponad dwa lata. Lecznie mia艂o trwa膰 ok. 2,5 roku. Jak w przypadku innych os贸b, musia艂am wyrwa膰 4 z臋by- wszystkie zdrowe. Czas mija, a efekty nie powalaj膮. Pocz膮tkowo by艂am zadowolona, tzn. rok min膮艂 w ca艂kiem dobrej atmosferze, wydawa艂o mi si臋, 偶e dr wie, co robi. Niestety kolejne miesi膮ce otwiera艂y mi oczy, generuj膮c przy tym dodatkowe koszty. Od ponad p贸艂 roku prosz臋 o podanie mi terminu zdj臋cia aparatu, poniewa偶 musz臋 wykona膰 badanie- rezonans g艂owy, na kt贸ry czeka si臋 d艂ugo, nie mo偶na wykona膰 go z metalowym aparatem. Mam problemy zdrowotne, o kt贸rych m贸wi艂am p. dr wielokrotnie, jednak ona to lekcewa偶y. Ca艂y czas zmienia zdanie co do daty zdj臋cia, w efekcie badanie przek艂ada艂am ju偶 3 razy. To jest niepowa偶ne! Wiedzcie, 偶e nie wynika to z tego, 偶e leczenie si臋 przed艂u偶a z winy "mojej szcz臋ki i z臋b贸w", tylko z tego, 偶e (jak si臋 okaza艂o w grudniu) pani nie wie jak wygl膮da i jak ma dalej wygl膮da膰 moje leczenie ( kiedy zak艂ada艂am aparaty, co ju偶 mi robi艂a itd.). Mam wra偶enie, 偶e ostatnie miesi膮ce s膮 jeszcze gorsze. Rozumiem, 偶e p. dr ma kredyty do spa艂cenia, ale takie post臋powanie jest kary godne. Potwierdzam poprzednie wypowiedzi o przyjmowaniu 2-3 pacj臋t贸w na raz. Ostatnio naci膮ga niesamowicie, np. pantomogram (nowy nabytek) za 75 z艂 w trakcie leczenia. Znajomi 艂api膮 si臋 za g艂ow臋, kiedy s艂ysz膮, 偶e zrobi艂a mi zdj臋cie pantomograficzne w trakcie leczenia, 偶eby niby sprawdzi膰 co si臋 dzieje. To naprawd臋 wspania艂e, 偶e s膮 takie mo偶liwo艣ci, aby 艣ledzi膰 co si臋 chce, co si臋 dzieje z z臋bami, ale nie jest to niezb臋dne. To jest po porostu za drogie i nieodpowiedzialne. Nawet sobie nie wyobra偶acie ile razy ju偶 zbiera艂am pieni膮dze na zako艅czenie leczenia, kt贸re przed艂u偶a sie w tej chwili o kolejny rok. To skarbonka bez dna. Mog臋 jeszcze o tym pisa膰 i pisa膰, bo moja historia jest zawi艂a, ale zapami臋tajcie z mojej wypowiedzi: pani nie s艂ucha pacjenta lekcewa偶y pacjenta nie licz膮c si臋 z tym, 偶e kogo艣 mo偶e nie sta膰 na zabawy now膮 maszyn膮 do zdj臋膰 jest drogo- leczenie wynios艂o mnie ju偶 o wiele wi臋cej ni偶 w gabinetach, w kt贸rych za podstawow膮 wizyt臋 z 2 艂ukami p艂aci si臋 ok. 240 z艂. ( i wydaj jeszcze wi臋cej, bo nadal mam aparat, zmiana lekarza poch艂onie kolejen tysi膮ce) raz jest mi艂a, raz niemi艂a- jak wiatr zawieje, czasem potrafi burkn膮膰 wyrywa i 艣cina z臋by niepotrzebnie ODRADZAM!!!

Udost臋pnij ten post

Tak czytam Wasze posty i sie zastanawiam, dlaczego nie szuka艂y艣cie w necie ta艅szych gabinet贸w i to nei znaczy, 偶e gorszych, a w wielu przypadkach nawet lepszych. Ja od 6 miesi臋cy chodz臋 do dr Telichowskiej. Za 艂uk zap艂膮ci艂am 1200 z艂, a wizyty kontrolne zaczynaj膮 si臋 od 150 a ko艅cz膮 na 200 z艂. Pani doktor powiedzia艂a mi 偶e leczenie b臋dzie trwa艂o oko艂o 2 lat, ale zawarty jest w tym margines, wi臋c mo偶liwe, 偶e sko艅czy si臋 wcze艣niej. A co艣 takiego jak foch, ale pani ortodontka nei w sosie nie jest do pomy艣lenia. Wszyscy sa tam mili i usmiechnieci, od recepcjonistki, asystentki az do pani doktor. No i najwa偶niejsza rzecz, pani doktor leczy bez usuwania z臋b贸w. Powiedzia艂a mi na pierwszej wizycie, 偶e z臋by usuwa艂o si臋, ale w latach 80tych i np w Stanach ju偶 od lat 90 leczy si臋 bezekstrakcyjnie.

Udost臋pnij ten post

Angela, r贸wnie偶 zamierzam leczy膰 si臋 u dr Telichowskiej, dzi臋kuj臋 za rzetelny post! zgadzam si臋 w zupe艂no艣ci - obs艂uga jest bardzo mi艂a, co bezpo艣rednio przek艂ada si臋 na atmosfer臋. Jednak mam w膮tpliwo艣ci co do leczenie bezekstraktacyjnego... Czyta艂am, 偶e w takim przypadku zdarzaj膮 si臋 sytuacji, 偶e po zdj臋ciu aparatu, mimo retainera, z臋b臋 mog膮 (ale nie musz膮 oczywi艣cie bo zale偶y od konkretnego przypadku) wr贸ci膰 na miejsce pierwotne. (?)

Udost臋pnij ten post

no nie wiem, te偶 troch臋 czyta艂am i na ten temat i niestety je艣li usuniesz z膮bki mo偶e wada usuwana jest 艂atwiej i szybciej, ale twarz robi si臋 p艂aska, zanikaj膮 rysy twarzy i nie wygl膮da si臋 wtedy atrakcyjnie, a nie o to chodzi, prawda? Przecie偶 zak艂adamy aparaty po to aby wygl膮da膰 艂adniej. Odsy艂am do filmiku na youtubie. Jest tam przypadek 2 blizniak贸w. Obaj byli leczeni ortodontycznie, przy czym jeden z nich bezekstrakcyjnie, a drugi star膮 metod膮 z usuwaniem z臋b贸w. http://www.youtube.com/watch?v=VvqndYJRniI

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 艢migie艂
To bzdury co piszesz. Ja mia艂em aparat. Od kilku lat mam ju偶 zdj臋ty. Musia艂em usun膮膰 co nie co, ale op艂aca艂o si臋. Nie zmieni艂y mi si臋 rysy twarzy ani nie "sp艂aszczy艂a" mi si臋 twarz - co za bzdury!!! najlepiej i艣膰 na wizyt臋 do lekarza ortodonty, pos艂ucha膰 tego co ma do powiedzenia i podj膮膰 decyzj臋. Chodz臋 co roku do mojej pani dr. na kontrol臋, nic mi si臋 nie poprzesuwa艂o i wszystko jest w najlepszym porz膮dku. Polecam sprawdzonych lekarzy a nie tam gdzie taniej. Ja lecz臋 si臋 od lat i z臋by i ortodontycznie w jednym i tym samym miejscu. Wszystko w najlepszym porz膮dku.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zyletkam
Zdecydowanie nie polecam pani Rozbickiej. Przez 9 miesi臋cy od za艂o偶enia aparatu na g贸rny 艂uk mia艂am tylko 3 wizyty. Nie musz臋 chyba pisa膰, 偶e przez ten czas niewiele si臋 zmieni艂o w mojej jamie ustnej. Dolny 艂uk mia艂am mie膰 zak艂adany 3-6 mies. po pierwszym; niestety pani doktor przek艂ada艂a termin. Podczas jednej z wizyt kontrolnych nie doci臋艂a drucika; poczu艂am to dopiero jak wsta艂am z fotela, ale ju偶 czeka艂a kolejna pacjentka, wi臋c pani doktor poprawia艂a ow膮 ,,usterk臋'' na kanapie w poczekalni. A w momencie gdy odklei艂 mi si臋 zamek, kaza艂a mi czeka膰 ponad 2 mies na wizyt臋, bo nic si臋 nie stanie:( I oczywi艣cie na pocz膮tku zleci艂a mi usuni臋cie czterech zdrowych z臋b贸w. Ca艂e szcz臋艣cie, 偶e po tych 9-ciu miesi膮cach uciek艂am od niej i uda艂o mi si臋 ocali膰 1 z膮b. Drugi 艂uk zak艂ada艂am u dr. Grosickiej, kt贸ra musia艂a te偶 poprawi膰 to co zrobi艂a z g贸rnym 艂ukiem pani Rozbicka. Po ,,rozstaniu si臋'' z dr. Rozbick膮 by艂am na dw贸ch konsultacjach i obaj ortodonci byli zgodni co do tego, 偶e w moim przypadku wystarczy艂oby usuni臋cie 2-贸ch z臋b贸w. Niestety ju偶 by艂o za p贸藕no i musia艂am pozby膰 si臋 jeszcze jednego. A gdy zadzwoni艂am do dr Rozbickiej z informacj膮, 偶e rezygnuj臋 z jej us艂ug i potrzebne jest xero dokumentacji, powiedzia艂a, 偶e owszem nie ma problemu, ale musz臋 przyj艣膰 na wizyt臋, kt贸ra b臋dzie kosztowa艂a ponad 200 z艂, bo ona musi zrobi膰 wyciski itd.itp. Posz艂am, ale na dzie艅 dobry powiedzia艂am, 偶e nie zamierzam p艂aci膰 ani za wizyt臋, ani za wyciski; a odpis ma obowi膮zek mi wyda膰 (ewentualnie koszt xero). A wyciski nie s膮 mi do niczego potrzebne, bo i tak nowy ortodonta zrobi mi swoje. Ale pani dr powiedzia艂a, 偶e ona musi mie膰 dow贸d na to w jakim stanie wypuszcza pacjenta i 偶e zrobi te wyciski na sw贸j koszt i na to si臋 zgodzi艂am. I na koniec grobowa atmosfera panuj膮ca podczas ka偶dej wizyty, brak czasu dla pacjenta (bo nast臋pny ju偶 w poczekalni) dope艂niaj膮 ca艂o艣ci. Podsumowuj膮c: ZDECYDOWANIE ODRADZAM.

Udost臋pnij ten post

Polecam dr Magdalen臋 Orczykowsk膮. Aparat nosi艂am 1,5 roku i jestem bardzo zadowolona z efektu leczenia. Pani doktor jest mi艂a i 偶yczliwa. Na ka偶dej wizycie informowa艂a mnie o post臋pach i dalszym leczeniu. W艂a艣nie mijaj膮 2 lata od zdj臋cia aparatu a z膮bki s膮 na swoim miejscu :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 basiampk
S艂uchajcie, a nie lepiej odrobin臋 przekroczy膰 granic臋 stolicy i zaoszcz臋dzi膰, i nie traci膰 nic jako艣ci? 艢wietny ortodonta przyjmuje w klinice dental-design w Pruszkowie. To tylko kilkana艣cie minut dojazdu. Polecam, ja jestem bardzo zadowolona!

Udost臋pnij ten post

1700zl za 1 艂uk metalowy? Naprawde?! rzeczywiscie oszczednosc! W centrum warszawy standardowa cena za 1 luk to 1600 zl, a sa gabinety w ktorych placi sie 1200 zl.

Udost臋pnij ten post

Nie znam tej dr, ale wiem, 偶e lekarze z dental clinic s膮 ok. Ja zmieni艂am ortodont臋, kt贸ry 藕le mnie leczy艂 przez poad dwa lata a dr Emm臋 Kiworkow膮 i jestem bardzo zadowolona. W konsultacji pomagaj膮 czasem tak偶e inni lekarze, wi臋c nie jest tak, 偶e jest si臋 zdanym tylko na jednego lekarza. Cena jak najbardziej przyst臋pna. Taniej mo偶e i znajdziesz, ale wiem z do艣wiadczenia, lepiej zap艂aci膰 30 z艂 wi臋cej i by膰 leczonym lepiej w pewnym miejscu. (moje kolezanki tez si臋 eczyly na elektoralnej i byly zadowolone)

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰