Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wewew

Jakie korzysci ze zwiazku z kobieta ma facet?

Polecane posty

Gość wewew

Zastanawiam sie czy facetom w ogole oplaca sie wiazac z kobietami. Prosze o wypisanie korzysci jakie ma facet ze stalego zwiazku z kobieta. Jakie ma problemy to wiem, ale jakie sa korzysci? Prosze glownie kobiety o przekonanie facetow ze warto sie z Wami wiazac.

Gość wewew
Dlaczego jestes taka ograniczona? Mam wybor, nie musze byc z kims, moge byc sam.

Gość wewew
Narazie nikt nie podal tych korzysci, czyzby ich nie bylo...

Gość 222222
podstawowa to seks za darmo wystarczy?

Gość kirek12345
lachona trzeba testowac najwazniejsze jest rżnięcie bo za darmo moze też lachon dobrze gotowac :) obowiązkowo sprzatanie i pranie jak również musi posiadac prawko zeby wozic faceta :) jak sie nawali :) wskazany własny samochód :)

Może stwierdzili, że są tak oczywiste, że powinieneś je znać i nie chciało im się tracić czasu na prowokację? Albo, że nie ma sensu facetowi z podobnym podejściem do Twojego udowadniać, że warto wiązać się z kobietami, bo taki człowiek i tak nie jest w stanie zbudować dobrego związku? ;-)

Gość wewew
Nie trzeba byc w zwiazku by miec seks za darmo. Na kazdej imprezie jest wiele chetnych singielek.

Gość wewew
@Calluna79 Jakie sa te niby oczywiste korzysci dla faceta ze stalego zwiazku? Chetnie je poznam.

Mi też się nie chce tracić czasu. Ale identyczne dla faceta jak dla kobiety. Rzecz jasna w zdrowym związku ;-)

Gość 222222
owszem na imprezach jest wiele chętnych nie tylko singielek, ale musisz im postawić drinka, zabajerować a w związku masz seks kiedy chcesz, nie musisz nawet wychodzić z domu

Gość hbnujhnujhnhnjnikj
myślę, że mój mąż jest ze mną po prostu szczęśliwm i spełnionym człowiekiem . Tylko tyle albo AŻ tyle :-P

Gość o jejejkuuku
rano kiedy sie budzi widzi obok siebie ukochana osobobę,dostaje buziaka na miły dzień i myka do pracy, kiedy wraca z z pracy czeka na niego ukochana kobietka z obiadkiem,ma podany gotowy obiadek,potem może sie polozozyc lub cos oglądnąc,wyżalic sie na to co spokało go złego w pracy , wieczorem zjeśc kolacyje a potem zabrac się za "kolacyjkę jesli ma na to ochotę",wtulic w siebie ukochana istotkę i zasnąc w spokoju po całym cięzkim dniu taki scenariusz jest w wielu dobranych parach,rzecz w tym aby swój trafil na swojego odniosłam wrażenie że twoje zapytanie bylo troche uszczypliwe,tak jakby któras z pań dała ci nieźle w kośc, byc może źle wybierasz ja miałam męża kompletnego buraka, zastanawiam się dlaczego tkwiłam w takim układzie 20 lat? pomyslałam dość, prać-sprzatać-gotowoać-podawać podnos i ciągle cos nie tak bo pan i władca miał szczęście urodzic się "facetem". a ja miałam ochotę przytulic,pogadać,wyjśc na spacer, Brak więzi jest czyms okropnym, naprawdę szkoda marnowac zycie na układy które nas nie uszczęsliwiają dzisiaj ma drugiego partnera (po 5 latach bycia sama) , dopiero teraz wiem co to jest zycie, dziaiaj rano był dokładnie taki scenariusz jak opisałam z tym że to ja szłam pierwsza do pracy (bo on ma na późniejsza godzinę), był czuły pocałunek,budujące słowa na cały dzień no i słodki buziaczek dlatego opłaca się wiązać z kobietami :) rzecz w tym by znaleźć się w odpowiednim czasie przy odpowiedniej osobie

Gość uuuuuuuuuuuumo
mycie kibla

Gość 222222
facet i tak ma więcej korzyści ze związku niż kobieta :P

Gość wewew
@Calluna79 Wymien konkretnie co to sa za korzysci!

Gość uuuuuuuuuuuumo
mycie kibla

Gość wewew
kobieta daje dupy facetow? No tak robi laske ze z nim idzie do lozka gdzie sie o wiele mniej meczy a ma 10 razy wieksza przyjemnosc od faceta.

Gość chore urojenia i sceny
gówniarskie

Gość wewew
Singielkom nie trzeba stawiac drinkow w klubach by chcialy sie kochac, one sa tak wyzwolone, przekonae ze im tez sie nalezy ze sama daza do seksu , maja prawo do orgazmu..

Gość uuuuuuuuuuuumo
mycie kibla i deski

Gość kirek12345
prasowanie koszul :) (koszule i żelazko też facet kupił ) podawanie zimnego piwa :) (które facet kupił) robienie zakupów :) (jak ma kase a jak niema dostaje od faceta )

Gość 222222
no to wyrywaj sobie te "singielki" aż złapiesz jakiegoś hiva czy syfa a nie zawracaj nam tu tyłka

Gość abec
opłaca czy nie - takie podejście to wyrachowanie a na tej podstawie nie zbudujesz związku z kobietą :P:P:P:P:P:

Gość uuuuuuuuuuuumo
umycie kibla

Gość wewew
No ale po co mam ewentualnie wchodzic w zwiazek z kboieta jesli z niego nie ma zadnych korzysci tylko mase problemow. Nie jestem idiota

Jeśli jesteś w związku w którym partner Cię kocha to jest dużo korzyści:1.Masz kogoś w kim znajdziesz oparcie i kto Ci pomoże w trudnych chwilach, 2.Jesteś zaspokojony seksualnie,3. Czujesz się potrzebny, 4.Czujesz się kochany,5.Masz z kim pogadać,pośmiać się,pożartować,6.Nie nudzisz się, 7.Jesteś dowartościowany,8.Jesteś dumny z tego że masz dziewczynę,9.Czujesz się ważny dla partnera i wyjątkowy co podwyższa Twoją samoocenę...

Gość kirek12345
przeciez związek to biznes laska daje doopy a facet zapewnia jej wszystko zeby to robiła :)