Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wewew

Jakie korzysci ze zwiazku z kobieta ma facet?

Polecane posty

Gość wewew
Bycie w zwiazku nei oznacza zaspokojenia seksualnego, poza tym zaspokojonym mozna byc nie bedac w zwiazku. Nie widze tez zadnego powodu do domu z faktu posiadania dziewczny. Jaki to powod do dumy?

zeby bylo takie prawo ustalone ze to facet musi robic na rodzine to by bylo wtedy zajebiscie i wtedy moglibysmy pisac o korzysciach. z tego co wiedze wsrod kobiet zadna z nich nie oplywa w owy luksus.

Gość 222222
a jakie problemy ma facet? bo mój jakoś nie ma ze mną żadnych...

Gość wewew
@Zdesperowana Domowa Żona A Ty nie masz rak i mozgu by zarobic na siebie tylko wymagasz kasy od faceta? Nadal nie widze za bardzo tych korzysci!

Gość wewew
@222222 Juz widze jak to mowi twoj facet. Kobiety sa marudne, zmienne, niezdecydowane, nielogiczne, stroja fochy, wykorzystuja materialnie faceta, manipuluja facetami, wymagaja ciaglego zapewnienia o milosci, ograniczaja wolnosc faceta, zabijaja pasje faceta itd

Gość 222222
no to napiszę ci tak. mój mąż zanim mnie poznał żył sobie sam, miał swoje mieszkanie i do pracy jakieś 10 minut autem jak mnie poznał, przeprowadziliśmy się do innego miasta, co prawda większe mieszkanie ale za to jeździ codziennie godzinę do pracy tam i z powrotem a jak się go pytam czy nie żałuje że musi teraz o 6 rano wyjeżdżać i się męczyć to mówi że teraz czuje że żyje a przedtem było bez sensu a, i żeby nie było - ja wracam później od niego z pracy i zarabiam więcej

no wiesz według mnie jest to powód do dumy ponieważ zobacz ile jest facetów którzy żalą się że nie moga znaleźć sobie porządnej dziewczyny bo wszystkie zajęte a jeśli ty ową masz to jesteś szczęściarzem i masz powód od dumy! :) Ja mam cały czas na myśli pisząc to oddaną i kochającą kobietę a nie taką niestabilną :)

wew --> a jakie korzysci ma kobieta? oczywisice pomijajac teoretyczna stuacje ze facet bedzie ja wtedy do konca zycia utrzymywal a ona byla by z tego zadowolona (ah jak by bylo cudownie...). nie zwiazesz sie z kobieta na czas, nie splodzisz dzieci ktore pozniej splodza wnuki to za 30 lat bedziesz spedzal boze narodzenie w swoim zaszczanym lozku z "kevinem sam w domu" na polsacie.

Gość wewew
Kobieta ma mase korzysci z faceta,ale nie o tym jest ten temat. Jakie korzysci ma facet z kboiety w zwiazku? Naprawde nie widze zadnych

Gość 222222
bo związki nie są dla korzyści jak tego nie rozumiesz to się lepiej nie wiąż, skrzywdziłbyś tylko dziewczynę a po co?

To może nie dorosłeś do związku lub nie spotkałeś kobiety która by Ciebie naprawde pokochała i tyle...

Gość wewew
Jak to zwiazki nie sa dla korzysci? A do czego? Do niekorzysci? Wiazesz sie z kims by Ci bylo lepiej, ta osoba tez sie wiaze z Toba by jej bylo lepiej. Gdyby i tobie i tej osobie bylo lepiej samemu to by sie nie wiazala. Proste.

Gość abec
kirek 12345 widzisz kobietę jako sprzątaczkę kucharkę kochankę - nic oprócz tego, ale te czasy minęły juz jakies 100 lat temu, a gdzie wzajemny szacunek?! Dla Ciebie kobieta to takie domowe zwierzątko.. :D:D:D:D:D Twoje szczęście że są i takie egzemplarze, bo tak jak są różni faceci tak i kobiety są różne i zazwyczaj trafiają na takiech partnerów jakich są warci

Gość wewew
Nie bede pisal o korzysciach z faceta dla kobiet bo to nei ten temat a dwa jest ich za wiele by o nich pisac.

Gość wewew
No ale przeciez milosc to tez korzysc!

myslisz tylko o kasie, no tak , zajebista korzysc zeby byc od kogos uzaleznionym, siedziec w domu, nie miec wlasnego zycia. nie wymienisz bo oprocz teoretycznej korzysci materialnej nie ma nic innego do dodania.

ZDZ- zaraz tobie napisze że to nie jest korzyść ;-) masz w kimś wsparcie w dobrych i złych chwilach dodam :)- zresztą nie wiążesz się z drugą osobą dla korzyści ;-)

Gość jak nie widzisz
żadnych korzyści to ... kup sobie okulary; wiążemy się z drugą osobą dlatego że chcemy być z nią a nie z żadną inną,

Gość phiiiii
Ależ panie wewew nie warto, korzyści brak, same problemy. Mówię ci lipa. Daj sobie spokój i prowadź szczęśliwe życie singla, bo skoro się pytasz o korzyści, ze związku z kobietą, to taki związek nie jest dla ciebie. Zajmij się lepiej modelarstwem.

Gość wewew
"masz w kimś wsparcie w dobrych i złych chwilach dodam - zresztą nie wiążesz się z drugą osobą dla korzyści " A dla czego sie wiaze? Dla niekorzysci?

no dokładnie "Zdesperowana Domowa Żona" a jeszcze odniose się do Twojej wypowiedzi "wewew" co do tego ze możesz się zaspokoić z laską z dystkoteki owszem możesz ale to będzie tylko zaspokojenie fizyczne na krótko, bez żadnych głębszych uczuć, bez emocji była na raz i już nie ma :) a to nie jest to samo co z ukochana osoba wtedy jest inaczej sa musisz to przeżyć a się przekonasz :)

wewew porozmawiamy jak się kiedyś zakochasz ;-)

Gość wewew
"o do tego ze możesz się zaspokoić z laską z dystkoteki owszem możesz ale to będzie tylko zaspokojenie fizyczne na krótko, bez żadnych głębszych uczuć, bez emocji była na raz i już nie ma a to nie jest to samo co z ukochana osoba wtedy jest inaczej sa musisz to przeżyć a się przekonasz " Ok, przyjmuje twoj argument. Mamy jedna korzysc, ale to dosc malo przy calej masie problemow. CZekam na inne korzysci

Gość 222222
posiadanie kobiety powoduje, że ludzie nie postrzegają faceta jak nieudacznika którego "żadna nie chciała" :P

Gość aasas
Nie od dzis wiadomo ze ze zwiazku duzo wieksze korzysci maja kobiety dlategto to kobietom tak spieszno przed oltarz itd. Madry facet nie bedzie wchodzil w zwiazek bo wie ze mu sie nie oplaca. kobieta to masa problemow a korzysci brak.

Gość wewew
"posiadanie kobiety powoduje, że ludzie nie postrzegają faceta jak nieudacznika którego "żadna nie chciała"" No rzeczywiscie to jest wielka korzysc. Facet bez kobiety to nieudacznik? Ciekawe myslenie. Kobieta bez faceta to tez nieudacznik? O mojej wartosci nie stanoi kboieta lub brak jej, nie jestem zakompleksiony by leczyc swoje kompleksy przez kobiete czy tak jak Ty przez faceta.