Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wewew

Jakie korzysci ze zwiazku z kobieta ma facet?

Polecane posty

Gość wewew
Korzysc w postaci zdrowia? Chyba zartujesz, dzisiaj kobiety w zwiazkach czesto sa bardziej puszczalskie niz te singielki. Poza tym facet moze sie zaspokoic wlasna reka, niekoniecznie samotny facet musi biegac za singielkami. Madry facet ma swiadomosc ze seks jest glownie przyjemny dla kboiety, juz nie mowiac ze jest dla niej znacznie mniej meczasy i stresogenny.

O matko... facet to też człowiek... :o to, że nie podchodzi do związku tak emocjonalnie jak kobieta nie znaczy ,że nie ma uczuć wyższych.

Gość aasas
Drogie kobietki, nie oszkujmy facetow. Ze zwiazki korzysc maja tylko kobiety, dlatego tez to nam tak zalezy na slubie, na zareczynach itd. Co daje zwiazek facetowi? Nic nie daje, ma tylko zobowiazania a korzysci zero. Gdyby faceci mysleli to by sie z nami nie wiazali bo nie maja z tego korzysci. Ale dobrze ze nie mysla i sie z nami wiaza dzieki czemu my mozemy ich wykorzystac.

Gość 222222
ja nie leczę kompleksów facetem tak naprawdę to on mnie zdobył, on się starał, on mi się oświadczył ale on wiedział czego chce, i po co się wiązać jakoś nie jest niezadowolony nie manipuluję nim robi co chce zarabiam więcej od niego więc nie wykorzystuję go nie nudzi się ze mną seks ma kiedy chce i kiedy ja chcę :P więc jakie niby ma mieć problemy??

A wsparcie, bezinteresowna pomoc, zainteresowanie,możliwość wygadania się to też są korzysci. Wiesz jacy są teraz ludzie zwrócisz się do kogoś o pomoc a kopną cię w tyłek bo mają Cie gdzieś.Mając przy sobie ukochną czy ukochanego takie rozczarowanie Cie nie czeka bo osoba kochająca za wszelką cene bedzie chciała ci pomóc bo jej na Tobie bedzie zależeć nie będzie egoistką myślącą tylko o sobie. A przecież każdy chce mieć w kimś oparcie prawda? i chce czuć że jest taka osóbka która mino wszystko zawsze pomoże!

Gość 222222
o ja nie mogę, seks jest głównie przyjemny dla kobiety??????????????? no to może masz jakieś problemy, idź do lekarza...

Gość aasas
@222222 Naprawde jestes taka naiwna ze sadzisz iz facetem nie ma z Toba zadnych problemow? Ze posiadanie kboiety to duzo zobowiazania i ograniczenia?

Gość aasas
Oczywiscie ze seks jest glownie przyjemny dla kobiet: 1 Kobieta ma 7 razy wrazliwsza skore od faceta przez co dotyk dla niej jest duzo bardziej przyjemny niz dla faceta. 2 Kobieta ma 5 razy wiecej stref erogennych od mezcyzny. 3 Kobieta ma lechtaczke ktora jest o wiele bardziej wrazliwa na pieszczoty od penisa 4 kobieta ma rozneego rodzaju, dlugie orgazmy. Facet ma tylko jeden rodzaj orgazmu ktyory jest krotki i slaby. Orgazmy kobiet sa dlugi intensywny i obejmuja cale cialo. 5 orgazmy kboiet sa tak przyjemne ze kboiety siegaja nieba, krzycza, jecza potrafia nawet zemdlec z rozkoszy. widxzialas kiedys zeby jakis facet zemdlal z rozkoszy?

Sądziłam, że dyskusja dotyczy tutaj zdrowego związku, czyli połaczenia opartego na wzajemnym zaufaniu, wierności i temu podobnych...

Gość aasas
@Niegdys wzorowa podaj prosze jakie korzysci ze zdrowego zwiazku ma facet.

Gość ona_jedna
wewew, nie ma przymusu bycia w związku. jeśli jesteś szczęśliwy sam, to bądź sam, proste.

Gość autor to buraczyna hehe
ma korzysc ze ma dla kogo zyc , ma z kim dzielic radosci i smutki, nie jest samotnikiem ktory przesiaduje caly czas na kafe;p

Gość krucafuks
Przede wszystkim związek powinien Ci dawać poczucie bliskości, oparcia. Koleżanki, koledzy, znajomi- bardzo dużo osób przewija się przez moje zycie, ale wiem, że na moim facecie moge polegać w każdej sytuacji. Seks. Zamy swoje upodobania i fantazje, jest wiele rzeczy, których nie zrobiłabym z kims obcym. Szanujemy się na codzień i własnie dlatego w łożku można sobie pozwolić na drobne perwersje. Dodatkwym plusem jest to, że nie jest to po prostu spuszczenie ciśnienia. No i jeśli chcesz sie bzykać co wieczór i codziennie musiałbyś wychodzić na łowy...gra nie warta świeczki. Dobrze gotuję(nawet lepiej niż jego mama i pobliskie restauracje:P)

Gość wewew
@ona_jedna Wiem ze nie ma takiego przymusu. Myslalem o zwiazku z kobieta ale nie widze zadnych korzysci z tego zwiazku, prosze innych o podanie tych korzysci oczywiscie jesli sa. Nie chcialbym przegapisc czegos fajnego, ale niestety poki co to wychodzi ze mam racje, nie ma korzysci ze zwiazkow. FAceci niepotrzebnie wchodza w zwiazki z kboietami.

a jakie korzyści ze związku z facetem ma facet to dopiero pytanie ;D

Fajny temat a więc odpowiem. Każdy indywidualnie rozpatruje pojęcie korzyść. Dla jednego/jednej będzie to 100zł dla innego 10 000zł, tak samo dla jednej będzie to możliwość wygadania się, dla innego możliwość wspólnego milczenia, przytulania itd (mam na myśli niematerialne korzyści). Każdy jest wielką indywidualnością i nie można ogólnie tego wątku rozpatrywać. Na 1 stronie ładnie Motylek odpowiedziała jakie korzyści ma facet i ja podobnie myślę. Ty z kolei wszystko starasz się zanegować i ... to też jest OK. Nie widzisz korzyści ze związku z kobietą więc pozostań singlem i baw się dobrze.

Gość wewew
"No i jeśli chcesz sie bzykać co wieczór i codziennie musiałbyś wychodzić na łowy...gra nie warta świeczki." Wiesz, ja szansuje kobiety. Nie bede sie wiazal z jakas tylko dlatego by miec seks za darmo bez wychodzenia na miasto.

Gość 222222
mój facet ma drogę wolną, ja go na siłę nie trzymam - jak mu się nie podoba to może w każdej chwili odejść... i jakoś nie odchodzi :D

Gość pisanki juz zjedzone
Twoim problemem jest to, ze jestes slepy i nie widzisz!!!!

Gość wewew
Uwaga na podszywy, jedem wlasnie chcial sie podszyc ale nie wyszlo mu. Dorgie kobietki, odpowiedzce tak szczerze, gdybyscie byly facetami i znali doskonale nature kobiet to wiazalbyscie sie z kobietami?

Gość 222222
hehe, dobry podszywek z tym 98 kg, pierwszy na kafe! jestem dumna :D

Gość krucafuks
wewew "No i jeśli chcesz sie bzykać co wieczór i codziennie musiałbyś wychodzić na łowy...gra nie warta świeczki." Wiesz, ja szansuje kobiety. Nie bede sie wiazal z jakas tylko dlatego by miec seks za darmo bez wychodzenia na miasto. To jest plus bycia w związku, a nie powód do wiązania się z kimś na całe życie. Jaka jest rożnica a pomiedzy seksem za darmo bez wychodzenia na miasto, a seksem za darmo na miescie? Bo o tym wypowiadano sie we wczesniejszych postach.

Gość fader
Mowicie drogie kobietki ze jestescie takie wspaniale i warto sie z Wami wiazac, jesli jestescie takie wspaniale to dlaczego nie wiazecie sie z kboietmai tylko z facetami. Dlaczego sie tka nawzajem nie lubicie, najwiekszym wrogiem kobiety jest 2 kobieta, dlaczego miedzy wami nie ma w ogole solidarnosci.

Gość krucafuks
fader Mowicie drogie kobietki ze jestescie takie wspaniale i warto sie z Wami wiazac, jesli jestescie takie wspaniale to dlaczego nie wiazecie sie z kboietmai tylko z facetami. Dlaczego sie tka nawzajem nie lubicie, najwiekszym wrogiem kobiety jest 2 kobieta, dlaczego miedzy wami nie ma w ogole solidarnosci. Kobiety nie maja wacka;) Orientacja seksualna nie jest czyms co wybierasz. Nie mozna sobie powiedziec "od dzisiaj jestem lesbijka, bo mi sie to bardziej opłaca". No i druga kobieta jest wrogiem, bo czesto polujemy na tę sama zwierzyne.:P

Gość fader
Wiazesz sie z facetem tylko dla wacka? Faceci tez czesto poluja na ta sama zwierzyne ale jakos nei sa takim wrogami dla siebie, jest solidarnosc plemnikow, a Wy kobiety jestescie wstretne dla siebie

Gość phiiiii
"Mowicie drogie kobietki ze jestescie takie wspaniale i warto sie z Wami wiazac, jesli jestescie takie wspaniale to dlaczego nie wiazecie sie z kboietmai tylko z facetami. Dlaczego sie tka nawzajem nie lubicie, najwiekszym wrogiem kobiety jest 2 kobieta, dlaczego miedzy wami nie ma w ogole solidarnosci." ależ cały czas mówimy, że nie warto i lepiej zająć się modelarstwem. I w ogóle po co się kobiet pytacie dlaczego warto z nimi być, lepiej się zapytać tych osób, które z kobietami w związku już są. Takie jednostki powinny udzielić najlepszej odpowiedzi.

Gość fader
Kobiety sa takie ze nawet nie potrafia podac jakie korzysci maja faceci ze zwiazku z nimi. Inna sprawa ze nie ma takich korzsci wiec nic dziwnego ze milcza.

Gość instykt stadny
Jedynie z kobieta w stałym związku zaspokoisz instykt stadny , tak nas natura wyposażyła i nie ma co zaprzeczać. Oczywiście początkowo w młodym wieku potrzeba własnego stada jest mniej wykształcona i rozchwiana, ale z wiekiem nasila się....własne stado (rodzina, bliskość)...tyle tylko że jak w porę nie załapiesz się na pociąg stadny...to potem zobaczysz tylko odjeżdżający pociąg z tyłu i zrobisz ..pa pa pa......szansa na własne stado odjechała i nie dogonisz (może ci się uda znaleźć jakąś namiastkę czy atrapę stada...) Jedynie kobieta potrafi urodzić twoje potomstwo, być na stałe ze swoim potomstwem to w zasadzie być w stałym związku z kobietą matką dzieci.....ojcostwo z doskoku na odległość to marna namiastka i co to za ojcostwo...śmiechu warte! Jedynie z drugą osobą możesz stworzyć wspólny świat, ubogacony o towarzysza życia, zwykle do tego niezbędna jest kobieta (lub chłopak).........przelotne związki z doskoku to nic nie warte namiastki dla niewybrednych , ale takim nawet pomyje smakują jak nektar bo nigdy nektaru nie spróbowali i nie potrafią go posmakować...zostawmy im pomyje Jest wiele wartości wynikających z bycia z dobrym stałym związku z kobietą....nazwijmy to korzyściami........sztuką jest zdolność do przeżywania tych wartości (nie każdy facet ma takie zdolności....niektórych zadowala unikanie jakichkolwiek wartości) Panie Ekonomisto...liczący korzyści ze związku z kobietą...liczyć sobie można...tylko czy rzeczywiście o to chodzi? Uważam , że właściwie do szczęścia potrzebny jest TYLKO jeden inny człowiek....TYLKO JEDEN..........albo kobieta albo mężczyzna .............i już można żyć......można przeżyć całe długie życie TYLKO JEDEN....(Panie Boże czy chcę za wiele?)