Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wewew

Jakie korzysci ze zwiazku z kobieta ma facet?

Polecane posty

Gość sdsas
Zeby tylko pod dwoma.. hihhi zartuje

Gość Pleroma
Korzyści mojego mężczyzny ze związku ze mną: 1. Jego życie ma sens, ma kogo czcić i wielbić i komu służyć. 2. Może doskonalić swoje kulinarne talenta podczas przygotowywania mi posiłków. 3. Może obserwować jak godzinami siedzę przed komputerem i czytam jakieś fora i wynosić brudne kubki po kawie do kuchni. 4. Może masować mi stópki podczas oglądania razem filmów. 5. Może patrzeć jak śpię z otwartymi ustami i ślinię poduszkę (bardzo go to wzrusza). 6. Staje się coraz doskonalszy przez to, że stawiam mu wymagania. 7. Może wnosić mi walizki na czwarte piętro gdzie mieszkamy, przez co rozwija swą tężyznę fizyczną. 8. Czasem mu powiem, że go kocham, ale nie za często, żeby się nie rozbisurmanił. 9. Zupełnie za darmo ma mnóstwo zużytych płatków higienicznych walających się po całej łazience. 10. Może nauczyć się lepiej gospodarować przestrzenią w szafie, bo moje ubrania zajmują 90% miejsca. 11. Może mnie nosić na barana. 12. Jak się spiję na imprezie może mnie odholować do domu i pilnować, bym nie rzygała w taksówce. 13. Może słuchać jak układam rymowanki o kupie. 14. Za dobre zachowanie może dostać dyplom albo order z ziemniaka. 15. Uczę go o świecie i cierpliwie tłumaczę, dlaczego nie ma racji. 16. Może dostąpić zaszczytu zarzucenia nogi na niego podczas snu. 17. Może czuć się potrzebny i ważny opiekując się mną, gdy jestem chora. 18. Pomagam mu schudnąć, bez pytania podjadając rzeczy z jego talerza. I pewnie znalazłoby się jeszcze sporo tego... naturalnie mój mężczyzna jest bardzo szczęśliwy i wdzięczny za wszystkie te rzeczy :)

Gość sdsas
@Pleroma Nie przekonalas mnie bym sie zwiazal z jakas kobieta, jakies marne te korzysci hihi

Gość Pleroma
Hmmm, dziwne, nie spotkałam się z tym jeszcze. Może masz jakieś uszkodzenia czy niedostatki, albo przez kafeterię tak bardzo nie promieniuje moja absolutna doskonałość... może to i lepiej, bo najwyraźniej nie jesteś godzien :)

Gość sdsas
O tak, jam nie godzien, twojej osoby, nie godzien nawet z Toba konwersowac, Dziekuje za mozliwosc konwersacji z Toba, jak sie mam za to odwdzieczyc?

Gość dsdsdsdsds
Nie ma korzysci, kobiety o tym doskonale wiedza ale mowia co innego by faceci sie z nimi wiazali a te mogly ich wykorzystywac.

Gość kafegeb
Nie ma zadnych.

Gość Prawie Akurat
Gdy masz: 1. piękną - każdy facet Ci zazdrości 2. bogatą - masz kosztowne przezenty i utrzymanie 3. mądrą - dążysz do samodoskonalenia, by nie wypaść blado na jej tle 4. młodą - możesz wychować na swoich zasadach :D