Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mkkkkkkkkkkkkkk

do kogo pójść z wynikami usg piersi? moja gin mnie odsyła

Polecane posty

Gość mkkkkkkkkkkkkkk

hej od 3 lat mam torbiele w piersiach, dlatego regularnie robie usg piersi. jak poszlam z ostatnimi wynikami badan do ginekolog to ona powiedziala ze zeczywiscie jest ich wiecej niż ostatnio i ona sama nie wie czy to badać dalej czy nie i w związku z tym na kolejne usg powinnam isc juz do jakiejść kliniki gdzie się specjalizują w raku piersi. Dala mi niby namiar na klinike w otwocku ale tam telefon nie działa i wogóle chyba już zamknęli działalność i teraz nie wiem co mam robic, czy wziąc te wyniki i isc do innego gin (mam opieke medyczną wiec mam taką możliwość) czy tez są jakies specjalistyczne kliniki w warszawie gdzie zajmują sie rakiem piersi? bo to troche dziwne ze gin tak jakby pozbywa sie problemu kierując mnie gdzie indziej:/ jeszcze sie mnie pytała czy doktor ktora robila usg cos powiedziała, a to była jakas tam zwykla laska ktora zrbiła swoje, dała wydruk i zawołała kolejnego pacjenta co byscie zrobily w mojej sytuacji?

Poszukaj innego ginekologa , zasięgnij opinii wśród koleżanek,może ci polecą dobrego lekarza.Nie martw się torbiele to nie od razu rak.Nie zwlekaj z leczeniem.Dziwię się co to za lekarka, co zostawia pacjentkę samej sobie.

Ale lekarka wcale nie postapiła źle... Ona pewnie nie specjalizuje się w chorobach piersi i podała ci namiary na klinikę, która to robi.. Nie jestem z Warszawy, więc w znalezieniu kliniki badań piersi ci nie pomogę... ale podejrzewam, że na pewno jest jakaś. Moim zdaniem równie dobrze możesz iść z tymi wynikami do innego ginekologa, ale chyba tak samo do chirurga czy onkologa... Choć do gina chyba łatwiej się dostać..

Gość baaaaardzo prosze
najlepiej idź do onkologa. Ja tez mam taki problem, jak ty - torbiele. Usg robię w przychodni onkologicznej. Dowiedz sie, czy w pobliżu ciebie nie ma takiej przychodni i tam chodź na badania.

Gość powinnaś pójśc
do onkologa.

Gość lotta 23
Twoja lekarka powinna ci dać skierowani e do poradni specjalistycznej , ona najwyrażniej cię olała