Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość freshmaker mentos

On uważa mnie za pijaczkę i tak mówi o Polakach....

Polecane posty

Gość freshmaker mentos

codziennie pije , ale tylko jedno piwko...wódki nie tknę wino też odpada...jedno piwo to nie alkoholizm!!! a on mówi że myślał że to na wschodzie sie pije, a on conajwyzej jedno dwa piwa na tydzien a ja codziennie chleje i że nie spodziewał sie tego po Polce :o

Gość jjewicz
czy on jest z pakistanu albo innej brudnej rodziny?

Noooo szczerze mówiąc uważam że to przesada pić codziennie piwo albo w ogóle alkohol chyba że gdzieś wychodzicie, ale żeby tak samemu sobie w domu pić :o

Gość dziaddek
zaje fajna jedno piwo i sie upic ? chcialbym tak miec ile kasy do przodu

Nie chodzi o to że upić tylko że w ogle tak jakby to piwsko to była największa radosć w życiu :p

Ja też swego czasu codziennie piwko piłam i co? Równie dobrze możena powiedzieć czemu codziennie pijesz herbatę, bo jedno piwo to praktycznie nie picie.

Gość alkoholizm ma rozne
formy, alkoholik to nie tylko ten z fioletowa twarza, zataczajacy sie na ulicy ktos, kto nie umie sie obejsc bez szklanki piwa dziennie, tez moze byc alkoholikiem, niestety

Gość dfweew
pic dziennie piwo to nie ejst normalna sprawa to jzu zakrawa na alkoholizm a przynajmniej droga szybka do niego

od 1 czy 2 piw to sie zaczyna. masakra jakas !!!! zeby codziennie pic.

Ciekawe... ja jakoś nie miałam problemu żeby przestać pić to piwo codziennie :o belle de jour 1982- lol, a ty pewnie z tych co nie pierdzą :D

Gość tak, teraz wyjadą nam tu
wszyscy forumowi alkoholicy, którzy każdego, kto pije częściej niż raz w tygodniu uważają za kamuflującego się alkoholika :D :o 🖐️

Gość lml;;l
nosz kurwa to prowo!!! wy jacys debile jestescie???

Gość kirek12345
olej pedała chlej dalej i zacznji robic nocne awantury :)

No aj też piłam swego czasu codziennie i co? Dobra przyznam się, pisze spod monopolowego :(

Gość tak, teraz wyjadą nam tu
napisałam ogólnie, bo tak zawsze bywa :) Nie nie, przypadek autorki normalny nie jest, ale i tak sądzę, że to prowokacja :P

Gość jestem kobietaa
i tez pije codziennie jedno albo dwa piwa , maz wraca z pracy i ja tez i sobie lubimy wtedy posiedziec przy piwku we dwoje i opowiadac co tam w ciagu dnia sie dzialo :) sa dni w ktorych nie pijemy a sa takie ze wiecej niz 1 piwo, ale zazwyczaj jest 1

Gość jestem kobietaa
nie przesadzajmy jedno piwo to nie jest 1 litr wodki :/ nie demoluje nikt po tym piwku mieszkania i nie lata z nozem po ulicy

Gość freshmaker mentos
przepraszam za brak udziału w temacie, komp sie zaciął :/ a więc on nie jest z Pakistanu nie jest żadnym ciapatym , ale jest zza wschodniej granicy :) w zasadzie z kraju o którym w Polsce mówią że tam są pijaki...

Gość no to wie o czym
mowi :) i pewnie racje ma

Gość freshmaker mentos
ogólnie to nie jestem z typu żulic czy blachar, dresiar... nie pamiętam kiedy ostanio się schlałam tak jak inne dziewczyny w moim wieku piją co tydzień, nie piję wódki, nie mam urwanych filmów, wymiotów, myślę , że piwo codzien nie jest takie złe, poprawia mi nastrój odpręża, czasem mnawet piję przed zajęciami ale nikt nie czuje...zresztą co to za stereotyp - "kobieta ? " a co to ? tylko faceci mogą ? to nie arabia saudyjska...jak bede chciała to mogę robić to co faceci , pluć na ulicy itp. chociaz to akurat zly przykład

moze lepiej vinko- to mniej kuje w oczy u kobiety...kieliszek vina lepiej niz browar...a on ze tak sie spytam to jakiej narodowosci skoro taki abstynent ?

Gość już pomijając czy to dobrze
czy źle pić codziennie... co to kurwa za idiotyzm prezentowany przez tę debilkę gdzieś wyżej, że lepszy kieliszek wina od jednego piwa? :O i że jak to tak, KOBIETA? :O

Gość tak wiec
czasem wiecej niz jedno, przed zajeciami, dla pozbycia sie stresu chyba jednak masz problem, poczytaj o alkoholizmie

najbardziej "kują" twoje ortografy, inez :O

"piwo codzien nie jest takie złe, poprawia mi nastrój odpręża, czasem mnawet piję przed zajęciami ale nikt nie czuje" nie potrafisz sie odprezyc bez piwa?? Przed zajeciami?? Wmawiaj sobie, ze nikt nie czuje. Heh jesli to nie prowo to masz problem.

czyli nie masz argumentów na swoją debilną teorię 💤

już pomijając czy to dobrze___nie wszyscy maja stycznosc z jezykiem ojczystym wiec przykro mi za moje ortografy...i dzieki za docinek..