Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość freshmaker mentos

On uważa mnie za pijaczkę i tak mówi o Polakach....

Polecane posty

a musze?? Jak rozumiem ty jestes z tych, co jak im argumentow brak to wyzywaja?? A moze tez popijasz piwko codziennie co? Bo inaczej nie da sie odprezyc?

Gość hmmmmmmmmaa
ale zbrodnia wypic jedno piwko dziennie ja bym sie powiesila:/

Gość już pomijając czy to dobrze
ja w ogóle nie pijam alkoholu, interesuje mnie natomiast polecanie komuś alkoholu mającego od kilkunastu do kilkudziesięciu % zamiast piwa, które ma maksymalnie 5% :O

już pomijając czy to dobrze___ale sie czepiasz, tutaj nikt nikomu nie wlewa wodki do buzi a piwo 5 % to gdzie ja mam teraz w lodowce i popatrzylam z ciekawosci piwo moje ma 7,2 ... jestes niesympatyczna wyzywasz od debili bez powodu i strasznie sie podniecasz jak na moj gust...

piwa też można szklaneczkę, a nie czteropak :O i czy ty właśnie twierdzisz, że skoro butelka wina ma, powiedzmy, 15%, to jeden kieliszek ma odpowiednio mniej, np. 3%? :O :O :O :D daaaaawno w szkole się nie było? :D

mam w dupie, czy uważasz mnie za sympatyczną :O piwo 7,2 - no ładnie :O

Buhahahahah skoro dla ciebie nie ma roznicy miedzy wypiciem butelki a kieliszka to wybacz, nie mamy o czym pisac. Czepiasz sie tak dla zasady, czy poprostu masz taki wredny charakter?

już pomijając czy to dobrze___nie umiesz napisac czegos bez tej ironi ? zegnam-nudzisz mnie do autorki___ dla mnie to nie problem jesli ktos pije piwko dziennie...pozdrawiam ;)

co miałaś z matematyki, idiotko? :D trzymajcie mnie :D

Nie chodzi o wypijanie jednego piwka tylko o to że dla kogoś miłe spędzanie czasu kojarzy sie z alkoholem. Nie ma alkoholu - nie jest tak całkiem miło i czegoś brakuje :o to już jest objaw skłonności do alkoholizmu a nie to że ktoś sie upija.

nie dość, że pijaczki, to jeszcze z zaawansowaną dyskalkulią :O pewnie wasze matki też chlały i stąd wasz niedorozwój :O

widocznie lubisz tą patologię, dziwko, skoro tu przesiadujesz :O

Pisz do mnie jeszcze. Jak widac matka nie potrafila wychowac i takie nic jak ty teraz sie szweda po swiecie. Ale szkoda czasu na, jakze bezowocna dyskusje z toba. Bo poziom i klasa pozostawia wiele do zyczenia. Coz i takie chamki jak ty musza chodzic po swiecie. Nudnoby bylo. Moze napij sie kieliszeczek bos nerwowa. A dziwka to twoja matka. Adio

już sobie idziesz? 💤

Gość freshmaker mentos
no dobra przesadziłam trochę...w sumie od dwóch dni nie piłam - umiem sie powstrzymać, aczkolwiek z piwkiem czuję się lepiej , co wiecej po piwie mam większą energię np. mam siłę biegać, robić 2 razy więcej brzuszków niż normalnie ...

Gość freshmaker mentos
dla nas to nie problem , no własnie ale byłam w szoku że człowiek ze wschodu widzi coś dziwnego w tym i mówi " czy wszyscy Polacy piją codziennie? " :O