Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość normalnie łł

widziałycie wczoraj przybylska-ak ona zajeb wyglada po 3 dzieci

Polecane posty

Gość normalnie łł

ki

Gość he, he,hi
Stać ją, to wygląda.

Gość jestem kobietaa
nie chodzi o to jak ona dba o siebie tylko ile ma kasy.. na bank usuwala rozstepy cellulit odsysala tluszcz a brzuch modelowala operacyjnie na bank ..

Gość Ale twarz ma dziwną. Figura
to nie wszystko.

Gość żałosne jesteście naprawdę
są kobiety, które maja szczęście i dobre geny najtrudniej jednak uwierzyć w to tym, które tego szczęścia nie mają

Gość a gdzie ją widziałaś wczoraj
?

Gość eee -tam
Może i wygląda nieźle ale w mózg to jej chyba wyżarło przy tych dzieciach. Powiedziała o swoim mężu, że jak go zobaczyła to pomyślała, że to fajny materiał genetyczny. Szkoda gadać

Gość no i co w tym złego że tak
powiedziała?:O nei rozumiem:O powiedziała, to co jest oczywiste, bo każda normalna kobieta wybiera na ojca swoich dzieci najlepszy materiał genetyczny weź wyluzuj nadęta mamuśko:O

Gość kachaaaa88333
geny nie wyprasuja zmarszczek, nie usuna rozstepow, itp itd. przybylska jes piekna kobieta. ma ladne rysy twarzy. ale nie oszukujmy sie, to jak wyglada to dzieki kasie:/

Gość po prostu dba o siebie
i stac ją na opiekunki, nie musi pewnie wstawac do dzieci po kilka razy w nocy bo nie widać po niej zmęczenia

Gość eee -tam
zawsze myślałam, że na męża wybiera się osobę, którą się kocha, a nie najlepszy materiał genetyczny. Czy gdyby waszego męża zapytał ktoś, dlaczego wybrał was na żonę a on by powiedział, że to dobry materiał genetyczny, to ciekawe jakbyście się poczuły.

Gość tiaaaaaaaaaaaaaa
taaaak ale na jakiejs podstawie wybieramy mezczyzne nie wiem czy wiecie ze przez pocalunek kobieta nieswiadomie zbiera informacje czy partner bedzie dobrym materialem na ojca to wszystko jest natura pewnie ze w kazdej parze zdarzaja sie problemy genetyczne ale wieksza czesc ludzi ma zdrowe dzieci.Jak mieszkala w Poznaniu Przybylska oczywiscie to mieszkalysmy na jednym osiedlu i sama zajmowala sie dzieckiem smigala z wozkiem na zakupy do tesco jezdzila na rowerze jak kazda matka wiec nie generalizujcie.

Gość eee tam dziewczyno
wyluzuj, proszę:O poczytaj trochę na ten temat i nie widzę w tym nic złego, że kobieta niczym samica wybiera najlepszego samca na ojca swoich dzieci i zrozum, że jedno nie wyklucza drugiego i Przybylska z całą pewnością kocha swojego faceta nie byłaby z nim tyle lat i kocha go również miedzy innymi za to, że jest takim dobrym materiałem na ojca nie wiem czy to jest takie trudne do pojęcia czy Ty po prostu z natury jesteś taka nadęta i naburmuszona? na miejscu Bieniuka obraziłabym się, gdyby Przybylska powiedziała o nim, że jest takim misiem dziumdziusiem, trochę niedorobionym, ale właśnie za tę "gapowatość" go kocha:D

Gość rumcajsa
Ale ja nie widzę nic szczególnego w tym, że jest szczupła, że młodo wygląda. Ona ma dopiero 32 lata, to jak ma wyglądać, staro ? Przecież normalna, dbająca o siebie kobieta w tym wieku będzie jeszcze wyglądać młodo i świeżo i nawet po 3 ciążach może być szczupła. Nie trzeba do tego ani wielkiej kazy ani operacji ! Ludzie !

Gość rumcajsa
Poza tym odpowiednia fryzura, makijaż, charakteryzacja do wywiadu też robią swoje.Wtedy nawet po zmęczonej osobie nie będzie widać zmęczenia.

Gość eee tam dziewczyno
też nie widzę sensacji, ale niektóre widać zarzucą Przybylskiej wszystkie możliwe operacje świata:D bo przecież nie można dobrze wyglądać po 3 ciążach:D

Odpowiednie geny, dbanie o siebie, a zwłaszcza o sylwetkę, odpowiednia dieta i zdrowe odżywianie plus takie duperele, jak modne ciuchy i makijaż wykonany profesjonalnymi kosmetykami, to już 100% sukcesu.

Gość dokladnieeeeeeeee ale tu to ..
rumcajsa Ale ja nie widzę nic szczególnego w tym, że jest szczupła, że młodo wygląda. Ona ma dopiero 32 lata, to jak ma wyglądać, staro ? Przecież normalna, dbająca o siebie kobieta w tym wieku będzie jeszcze wyglądać młodo i świeżo i nawet po 3 ciążach może być szczupła. Nie trzeba do tego ani wielkiej kazy ani operacji ! Ludzie ! Dokladnie , nie wiem o co tu wielkie halo ja tez poznajac mojego od razu stwierdzilam iz on jest dobrym materialem genetycznym na ojca moich dzieci :P i co z tego ? pieknie wyglada , fakt ze stylizacja robi swoje , ale ona mlodo wyglada bo i mloda jest ludzie !!! sa ludzie ktorzy pozno sie starzeja i ja tez do takich naleze nikt mi nie daje mojego wieku , ale u mnie w rodzinie kobiety dlugo mialy urode mlodosci nie rozumiem was , ale jak juz masz dzieci a wszczegolnosci 3 to musisz wygladac jak maciora z swetrem wyciagnietym pod kolana z tlustymi wlosami bo JESTES MAMA a gowno prawda , kobieta jest sie cale zycie 🖐️

ahhh i nie wazne ze sie ma zmarszczki w wieku 50 lat wazne by ubrac sie gustownie zadbac o siebie i wygladac jak dama mozna nawet w wieku 100 lat

Gość rumcajsa
he, ja jak poznałam swojego, to też mi przez myśl przemknęło,że mógłby być ojcem moich dzieci, no i nim został ! Ale to nie oznacza, że wybrałam go tylko ze względu na cel rozpłodowy, tylko z miłości, a natura sama przy okazji krzyczała,że "Tak, z nim masz mieć dzieci !"

rumcajsa - dokladnie , tez tak mialam spodobal mi sie i przyszla mysl ze bedzie dobrym ojcem :d no i nim zostal :) i chyba duzo kobiet tak ma bo moja kolezanka poznajac swojego tez tak stwierdzila ale na kafe wiadomo ..

Gość kafeteryjne mamuski
to maja w glowie tylko kupki zupki i pieluchy dla nich wyglad sie nie liczy dziecko najwazniejsze a jak juz ktos zadbany jest to zaraz obgadywanie , operacje plastyczne az zal :O wezscie sie za siebie babska