Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość saguaro1990

01-06-11r- CZAS na ZMIANY - zapraszam! kto ze mną??

Polecane posty

właśnie jestem po obiadku (pierś z kurczaka upieczona na ostro i ogórki kiszone:D) Mam dziś gościa więc zrobiłam galaretkę z ananasem. Jedna porcja to około 100 może 120 kalorii. wyszło mi takich 5. A ananas jeszcze został:P Normalnie dodaje bitą śmietanę, ale tym razem nie bo Justyna tez jest na diecie:D

czesc:) ananasku-nie mam specjalnie stronek na cwiczonka.wszystko mam w ksiazkach i w notatkach. napisz jakie szczegolne partie ciala chcialabys rozciagnac. jak chcesz moge poszukac cos fajnego. dorotunia-pytalam z ktorego bo ja z 3:) asia a z ktorego dnia marca? asia-stronka jest ciekawa ktora podalas,tylko jakos lepiej jest z obrazkami robic takie cwiczonka. saguaro-o kurcze,masz zapalenie oskrzeli?okropienstwo!jak sie czujeszdostajesz antybiotyki? to tak w skrocie,bo mi synek marudzi,lece

Jadę:D Chcecie mi wymyślić przezęt dla D.? Ma imieniny... Myślałam by mu upiec takie kulki truflowe albo mufiny (ale będę we wro 3 dni i nie wiem czy przetrwają) do tego takie ciastka z aldiego (jak princessy te okrągłe z toffi w srodku) co si ena herbacie kładzie i się rozpuszczają, do tego herbata karmelowa i pen drive jakiś śmieszny, ale nie wiem. Może któraś z was ma jakiś pomysł?

hej Ananasku-ja sie nie znam na prezentach.Nic a nic! kiedy jedziesz? ja zaczynam dzis dzien od kawy,potem mnie nie bedzie.zajze wieczorkiem co u was.

Hej dziewczyny :) a więc ważyłam się dzisiaj :/ w sobotę miałam 58,6 a dziś 59,1, przytyłam??? :( nie wiem czy zatrzymała się woda w organizmie przez miesiączkę czy może przez wczorajsze 2kanapki, które zjadłam bardzo późno...... :( na dodatek z białego chleba bo mój się skończył........ 16.05 - 63,7kg 16.06 - 59,1kg przez miesiąc schudłam 4,5 kg :)jak dla mnie to bardzo duży sukces!! Po pierwsze że tak długo jestem na diecie i że ćwiczę, wcześniej wytrzymywałam tydzień albo i mniej bo się poddawałam i prawie wcale nie ćwiczyłam :P Fajnie że jesteście to również Wasza zasługa :) Wiem, że teraz waga będzie spadać wolniej bo już troche udało mi się zrzucić, może oprócz ćwiczeń będę codziennie skakać na skakance?? Co myślicie o tym?? Mam jeszcze troche do zrzucenia więc jeszcze tu z Wami troche pobędę :D :) Weisse - jestem z 22 marca a czemu pytasz?? Jeszcze jedna kawka a później na spacer :) :)

Jadę 19 popołudniu albo 20 w nocy. Zależy gdzie będę spać. Prezent wymyśliłam. Herbata karmelowa, ciastka z toffi te z aldiego, taki ekuleczki czekoladowe (takie z dr otekera chyba... tutaj tylko wszystko wymieszac upiec i już:P) do tego śmiesznedo pen draja:P i gitara:d Powinien sie ciszyć. No i obiad, ale na oiad to chyba poprostu gyrosa w tych tortillach. Ja sobie jednego zjem (pewnie coś kolo 400-500kalorii) i będzie pięknie. Wracam tutaj dopiero 28 albo 29 czerwca, ale liczę, że nadal tu będziecie:D (bo cos ostatnio zamiera rozmowa) Asia666144 oczywiście że to woda itp. Bez obaw za tydzień zniknie. weissse co do ćwiczeń rozciągających to hmm sama nie wiem. Tak poprostu by sie lepiej czuć. Pewnie nogi, ramiona, kręgosłup?

Ananas - no to będzie tu smutno bez Ciebie :( ale wróć tu do nas jak przyjedziesz :) obyś miała rację, że to woda :/ a prezencik no no..... przepyyyszny!!! ale nam tu smaka narobiłaś :D Ja właśnie wypiłam koktajl truskawkowy, dałam kilka truskawek dolałam mleka i zmiksowałam, pyyycha :)

JESTEM ZBULWERSOWANA... Schudłam jakieś 2,8kg. Niewiele. Moja waga sama czasem do tego dobijała. W okolicach świąt kupiłam sobie sukienkę w orseyu taką zawiązywaną na szyi z odkrytymi plecami (nie wiem czy któraś z was kojarzy, takie szaro-srebrne z purpurowymi kwiatkami na dole, dopasowana w pasie) No i właśnie... Już nie jest dopasowana w pasie;( I mi na plecach lekko zjeżdża... KOSZMAR! Nie nosiłam jej bo nie miałam stanika z odpinanymi ramiączkami, a teraz mam przez czyje i sukienka ehhhh.... Dziś do babci śmignę z nią może mi gumkę wciągnie albo sama nie wiem. A dziś moja przyjaciółka ma 20ste urodziny i upiekłam jej 20 mufinków i ubije bitą śmietanę, zabarwię na różne kolory i zrobię takie mini torciki. Posypie jakąś posypką dodam truskawki gdzieniegdzie, część zrobię lukrem i będzie piękny prezent:D (mam nadzieje, że jeszcze nie zaczęła się odchudzać bo będzie wtopa, ale chyba nie bo mnie na ciacho zapraszała:D) A wy nie milczcie noooo... Ja za pół godzinki na siłownie pędzę... A wieczorem po śmieszną pamięć przenośną dla D.:)

Witam :) Dzisiaj troszkę zabiegany dzień więc dopiero teraz się pojawiłam :D a co tu tak cicho........... :( Weisse, dorotunia, elodi - gdzie się podziewacie?? :( Saguaro - jak zdrówko?? mam nadzieję że już lepiej :) U mnie dzieciaczek śpi więc posprzątałam łazienkę (jutro będzie mniej do sprzątania :D) usmażyłam sobie rybkę na obiad :) ale na razie to jem płatki z jogurtem ;) wcześniej wypiłam koktajl truskawkowy :) dzisiaj na razie bez ćwiczeń :( może troszke sie powyginam wieczorem...... :D odezwijcie sie dziewczyny co u Was?? :) zajrzę później

hej dziewczynki... strasznie cicho tu... ja si enie odzywalam bo troche zaganiana jestem ale i choroba mnie rozklada juz od 3 dni.. tak sie zle czuje... i w sumie od trzech dni nie cwicze- musze sie przyznac bez krzyku... tzn srode, czwratek nie mialam sily ale moze pozniej chociaz troche sie porozciagam jak juz na tym rowerze nie mam sily... w ogole taka beznadziejna u mnie pogoda... leje od paru dni,.. nic nie nie chce przez to... z domu tez nie wyjde bo leje wiec nie ma sensu... dzis tylko na kawke do kumpli poszlam to sie rozruszlam troche... jutro juz sosbota... moj ma wolne... na zakupy pewnie pojedziemy bo musimy pare prezentoe pokupowac przed wyjazdem... a co u was dziewczynki slychac... do mamusi mam pytanie - ile wasze dzieci maja? czy juz siusiaja i kupkaja na nocnik? jak tak to od ktorego miesiaca ich uczylyscie? ps. jestem taka glodna a w lodowce pusto jak zawsze przed sobotnimi zakupami ... hmm... chyba zgrzesze przy piatku i chinskie zjem+...

No rzeczywiście jakoś tu ucichło............. :( dorotunia - życzę szybkiego powrotu do zdrowia i formy, ja przyznam się że dzisiaj też nie ćwiczyłam :( miałam troche rzeczy do zrobienia więc nie dałam rady :/ na obiad była rybka plus sałata bez chlebka i bez ziemniaków :) a później kilka czereśni i jedno piwko ;) Mój synek skończył 21miesięcy i jeszcze nie sika ani nie robi kupki na nocniczku :( próbowałam go sadzać ale on od razu wstaje, nie chce siedzieć a jak go próbuje przytrzymać to płacze......... moje próby nieudane, muszę spróbować troszkę później :) dorotunia - a Twoje dzieciątko ile ma latek?? pozdrawiam i dobranoc :)

Witam jestem:)zabiegana bylam!nie mialam nawet czasu dla siebie. zaraz poczytam co u was. Dzien zaczynam od kawy,tradycyjnie:)

Witajcie :) Ja również tradycyjnie dzień zaczynam od kawki ;) teraz będzie druga :D Gotuję zupę koperkową, a że dzisiaj sobota to może pod wieczór zrobimy sobie jakiegoś grilla (kiełbaska + sałata oczywiście jak dla mnie :D) oby tylko nie padało :( Zabieram się za sprzątanie.......... zajrzę później :)

Gość zakochana i gruba jak prosiak
witam wszystkich:) może ja też się dołączę. Chętnie bym zaczęła już dzisiaj, ale niestety już jestem po porządnym śniadaniu, kilku szklankach coli, więc nie opłaca mi się zaczynać diety(niezła wymówka, co nie?) ale obiecuję, że od jutra ostro biorę się za odchudzanie. Dzisiaj się jeszcze zważę i wam powiem;) Może jeszcze pójdę na zakupy po pyszne i zdrowe jedzonko, ale na razie poczytam wasze posty i później idę pobiegać

Weisse - gotuje jakiś kawałek z kurczaka, daje marchewkę, pietruszkę (tak jak rosół) jak już się troche pogotuje to wsypuje ryż a jak już troche zmięknie to wsypuje posiekany koperek :) oczywiście w międzyczasie dodaje vegete i trochę pieprzu ;) niektórzy zabielają tą zupe śmietaną, ale ja zrobiłam bez i też jest pyszna :) Zakochana - witaj w klubie :D rzeczywiście już dzisiaj po paru szklankach coli sobie odpuść, zacznij od jutra :) powodzenia :)

Witam u mnie waga jakby stała (ja nie umiem się nie ważyć codziennie i nie wiem co ja przez te 10 dni zrobię - najchętniej pojechałabym z moją wagą;D). Jutro wyjeżdżam. Będę w jakiś dziwnych miejscach spać. Prezent dla D już skompletowany. Spakować się coś nie mogę.... Babeczki które dałam przyjaciółce ponoć znikają w oka mgnieniu. Dziś wpadają do mnie goście i zrobiłam torcik:D Biszkopt przekrojony na pół i włożony między krem karpatkowy (ale zapomniałam zwilżyć herbatą) nom i obłożyłam wszystko truskawkami:D A ja dzisiaj zjadłam w sumie same jajka:D Ej jakie ja mam zakwasy! Musze dziś iść na basen je rozpływać, ale nie wiem czy dam rade bo goście:D Ogólnie to boje sie tych egzaminów we Wrocławiu mam 20-21 a w Szczecinie 27-28 no i oczywiście wyników z matur (30) Zakochana ja uważam że zacząć powinno się już... Jak tylko wpadł taki pomysł. I co dziś jeszcze sobie zjesz słodkiego a potem basta? Bez sensu... Miłego dnia wszystkim i piszcie tu ciut częściej:D

Ananas - ale nam tu smaka robisz :D sama bym wpadła na taki torcik do Ciebie ;) nic się nie martw, będziemy trzymać za Ciebie kciuki tak jak ostatnio :) Ja już po ćwiczonkach, synek z mężem śpią więc mam teraz czas dla siebie.......... :D póki co pije koktajl truskawkowy :P No to miłej soboty dziewczyny ;)

nawzajem:) niestety w najbliższym czasie nie będę miała możliwości zważenia się, ale będę się kierowała wymiarami :P zaraz się zmierzę

Oto moje wymiary(tylko się nie śmiejcie): wzrost: 164cm talia: 77cm biodra: 93cm udo: 58cm to chyba wszystko. Jak o czymś zapomniałam, to przypomnijcie mi, proszę:)

Gość dorotunia5183
hej dziewczynki... ja tak pozno i tylko na chwilke bo do spania pora.. oj tak sie nieciekawie czuje od 4 dni... przez ta chorobe, a raczej przeziebienie bo tak zle nie jest, ale do tego jakas ciezka mam glowe i nic mi sie nie chce.. mam wrazenie ze o czyms zapominam, ze cos waznego mam do zrobienia ale i tak nic mi nie przychodzi do glowy i siedze caly dzien na sofie i zmulam... moze jakos wyjatkowo zle znosze pogode bo u mnie pada juz od 4 dni... masakra... dzis to mega len byl... tylek to ruszalam z sofy do toalety tylko a tak to mojego o wszystko prosilam ...ale moze jutro sie lepiej poczuje... wyjde na jakis spacerek... tylko zeby nie padalo... hmmm... a o diecie i cwiczeniach to juz nie mowie. az mi glupio przed sama soba... :((( asienka---- moj maluszek ma 9 miesiecy... ;))) jeszcze za maly na nocnik i by i tak niezrozumial ale pytalam z ciekawosci :)) zakochana------ witaj i powodzenia w odchudzaniu... ostatnio cos tu cicho ale zawsze ktos jest do podzielenia sie doswuadczeniami i sukcesami :))) ananas----- Ty jakims cukiernikiem jestes ??? nie jestem tu dlugo wiec pytam bo ty w kolko o jakichs slodkosciach... i jeszcze tu - na forum o odchydzaniu !!! wstydz sie- robisz nam niepotrzebne pokusy :))))))) do uslyszenia pozniej dziewczyny :))

Nie mogę spac przed tymi egzaminami... dorotunia nie jestem, ale jak pieke to sie najadam widokiem i tym co z łyżki zliże:P Chociaż dzisiaj się skusiłam na torta bo pieknie wyglądał i na 2 krakersy. Ja w sumei nienajlepiej pieke:D Zawsze cos pójdzie nie tak:p Na basenie nie byłam za to przyjaciela uczyłam na rolkach jeździć:D Zakochana chcialabym mieć Twoje wymiary.

witam ha ha ananasku ja tez gotowa cie podejzewac o zaciecie cukiernicze:) ciagle cos pichcisz slodkiego.przyznaj sie szczerze,nie podjadasz tak czasem tych slodkosci?? czy tylko dla znajomych pieczesz? powodzenia na egzaminach! dorotunia,moze witamin ci brak?ja tez sie tak czasem czuje:(znam to. a tym bardziej po chorobie mozesz sie tak czuc. zakochana-nie znam sie na wymiarach,ale sa chyba ok. asia-brzmi dobrze ta zupka,na pewno zrobie! moj synek zaczal siadac na nocnik,ale musze jeszcze go poobserwowac,bo nie wiem czy robi to dla zabawy czy rzeczywiscie zakumal o co chodzi. milej niedzieli

Witajcie :) Zakochana - a niby czemu miałybyśmy się śmiać?? ja mam podobne wymiary do Twoich :) Też się mierzyłam i mam 3cm mniej w udzie, 4cm mniej w biodrach i 6cm w brzuchu :) ale jeszcze troche tłuszczyku zostało do zrzucenia :D Weisse - mój synek to bierze nocnik i szura po podłodze, raczej się nim bawi i nie bardzo chyba wie do czego on służy :D my musimy jeszcze poczekać z tym sikaniem na nocnik :( miłego dnia ;)

Gość lilaaa44
co tu tak cichutko ? Zrezygnowałam z A6W, i zmieniam troszke dietke. Od dzisiaj jem 1000 kcal dziennie i 5 posiłków. Do tego dalej 4 razy w tygodniu na rowerku po 45 minut. :)

coś tutaj ucichło ostatnio -.- ja wymiękłam i przez kilka dni zrezygnowałam z dietki ;P dzisiaj biorę sie za odchudzanie i nie ma bata. Będę stosowała bardzo ciekawą dietkę(rok temu ją stosowałam i schudłam 3 kg w ciągu 9 dni). Niestety nie znam jej nazwy, ale jeśli ktoś zainteresowany to mogę napisać coś więcej o tej diecie:) W diecie tej trzeba jeść 4 posiłki dziennie w równych odstępach czasu. Właśnie zjadłam śniadanie: jabłko, gruszka i brzoskwinia(8.30) Myślicie, że zielona herbatka(bez cukru) nie zaszkodzi diecie? Fajnie by było, gdybyście pisały częściej:)

dziewczyny, co z wami:( czemu nie piszecie?